VarDerSar86 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι τρελά για το ψ/τ. Φιλικά, Καλησπερα,Αμα ΔΕΝ κάτσει το ψαροντούφεκο με τον φίλο ενδιαφερομαι εγώ αμεσα από Αθήνα!Ευχαριστω Γιαννης
SilentVoice Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, SilentVoice είπε Αθήνα - Χαλάνδρι παραλαβή από τον χώρο μου Χαρίζεται ο εικονιζόμενος ανεμιστήρας ως ΜΗ λειτουργικός Ξαφνικά σταμάτησε. Δεν έχει πρόβλημα ο άξονας. Ρεύμα μέχρι το μοτέρ έφτανε, οπότε δεν είναι ο διακόπτης. Πήγα να αλλάξω πυκνωτή και είδα πως είχε ξεκολλήσει ένα καλώδιο από το πηνίο. Επειδή είναι κάπως χύμα η σύνδεση με το πηνίο και σχετικά παλιός, δεν το ρισκαρα να τον επισκευάσω. Οπότε δίνεται κυρίως για ανταλλακτικά αν έχει άλλος κάποιον παρόμοιο ή αν θέλει να τον επισκευάσει. Το εσωτερικό είναι κάπως έτσι Θα κρατηθεί κάνα δυο μέρες ακόμα αλλιώς θα πάει ανακύκλωση. Ακόμα δεν έχει ζητηθεί ούτε ο εκτυπωτής, ούτε ο ανεμιστήρας. Τα επαναφέρω μήπως βρεθει κάποιος που μπορει να μην τα είδε και να τα θέλει.
Manospaoki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, frantan είπε Υπαρχουν ακομα οι επεξεργαστες (κατι μεσα μου δεν μ αφηνει να τους σουταρω) επισης μετα απο ανασκαφες στο παταρι βρεθηκαν Αεροβολο Ψαροντουφεκο Balco 75 cm αγνωστου καταστασης (πριν αποθηκευτει ειχαν γινει ολα τ απαραιτητα οπως ξεφουσκωμα, αλλαγη λαδιου αλλα μετα απο 15 χρονια ειναι αγνωστη η λειτουργικοτητα του) ομπρελα παραλιας αετος ΑΕΚ (ειναι ο γυιος) παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (αδυνατο να γινει αποστολη) (αν υπαρξουν πολλοι θα γινει κληρωση το βραδυ) τα γνωστα Pm
frantan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, frantan είπε Υπαρχουν ακομα οι επεξεργαστες (κατι μεσα μου δεν μ αφηνει να τους σουταρω) επισης μετα απο ανασκαφες στο παταρι βρεθηκαν Αεροβολο Ψαροντουφεκο Balco 75 cm αγνωστου καταστασης (πριν αποθηκευτει ειχαν γινει ολα τ απαραιτητα οπως ξεφουσκωμα, αλλαγη λαδιου αλλα μετα απο 15 χρονια ειναι αγνωστη η λειτουργικοτητα του) ομπρελα παραλιας αετος ΑΕΚ (ειναι ο γυιος) παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (αδυνατο να γινει αποστολη) (αν υπαρξουν πολλοι θα γινει κληρωση το βραδυ) τα γνωστα Κατοπιν κληρωσης το ψαροντουφεκο παει στον @TasSou οι επεξεργαστες στον @@11h οι μνημες +wifi στον @retroman3 κ η ομπρελα θαλασσης στον @Locke_John κανενας αεκτζης ακομα για τον αετο 8 1
VarDerSar86 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Μπράβο στον Τάσου και μπράβο και στον φίλο που το χάρισε απλόχερα!Υπαρχει τελικα ανθρωπιά στις μέρες μας και ΔΕΝ κοιτούν ολοι το κέρδος. 3
kenix Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 4/6/2022 στις 7:24 ΠΜ, TasSou είπε Dell ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @@11h Lenovo ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @kenix Ευχαριστώ δημόσια τον φίλο Γιώργο για το docking station! Παίζει άψογα και είναι σε άριστη κατάσταση! Έπιασε τόπο! 2
mourgolukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) επεξεργαστής λάπτοπ Intel Celeron 2950M (4η γενιά ίντελ) Mi band 2 με το γνωστό θέμα φωτεινότητας κυάλια TASCO 9990x160 από τον tigergreg. Τα άνοιξα/ευθυγράμμισα/καθάρισα, ιδανικά για μέρα άλλα όχι βράδυ HDD st320vt000 στο HDsentinel φαίνεται 100% μόλις ζοριστεί λίγο με αρχεία χάνεται από το σύστημα Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από mourgolukos 5
TasSou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 3/6/2022 στις 12:03 ΜΜ, TasSou είπε Χαιρετώ. Μου δόθηκαν τα παρακάτω docking stations για laptops. Δυστυχώς δεν έχω συμβατά μηχανήματα για να τα δοκιμάσω οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ την λειτουργικότητάς τους. Θα δοθούν σκέτα από Δευτέρα και μετά. 1. Dell PR01X ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @frantan 2. ThinkPad Mini Dock Series 3 ΔΟΘΗΚΕ @kenix Φιλικά, Βρέθηκαν άλλα δύο (2) Dell PR01X. Θα μοιραστούν. Φιλικά, 5
Locke_John Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Στις 7/6/2022 στις 7:58 ΜΜ, tigergreg είπε SEMCO (JAPAN) ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ (ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΥΣ) ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ. ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΟΤΕΡ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΟΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ "ΜΠΙΜΠΙΚΙΑΣΕ" (ΟΞΕΙΔΩΣΗ). ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΡΙΣΤΑ. Παραλαβη το ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Παρέλαβα, ευχαριστώ. 6 ώρες πριν, frantan είπε Κατοπιν κληρωσης το ψαροντουφεκο παει στον @TasSou οι επεξεργαστες στον @@11h οι μνημες +wifi στον @retroman3 κ η ομπρελα θαλασσης στον @Locke_John κανενας αεκτζης ακομα για τον αετο Παρέλαβα ομπρέλα, ευχαριστώ. 2
geoz57 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα! Χαρίζεται ο παρακάτω καθρέφτης. Είναι σε μέτρια κατάσταση γενικά , με κάποιες φθορές στην επιφάνεια και σίγουρα θέλει ένα καλό πέρασμα με άζαξ. Σχετικά μεγάλων διαστάσεων. Παραλαβή από Δάφνη - Υμηττό κατόπιν συνεννόησης , θα χρειαστεί αυτοκίνητο. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα και μετά προσωπικό μήνυμα. Συγνώμη για τυχόν λάθη , είναι το πρώτο μου post στην ομάδα αυτή. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ @Aurumnus Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2022 από geoz57 10
Aurumnus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, geoz57 είπε Kαλησπέρα! Χαρίζεται ο παρακάτω καθρέφτης. Είναι σε μέτρια κατάσταση γενικά , με κάποιες φθορές στην επιφάνεια και σίγουρα θέλει ένα καλό πέρασμα με άζαξ. Σχετικά μεγάλων διαστάσεων. Παραλαβή από Δάφνη - Υμηττό κατόπιν συνεννόησης , θα χρειαστεί αυτοκίνητο. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα και μετά προσωπικό μήνυμα. Συγνώμη για τυχόν λάθη , είναι το πρώτο μου post στην ομάδα αυτή. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ.
George! Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον @bnvdarklord για το φωτιστικό! 1
MessengerOfGood Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το εικονιζόμενο PC Card (PCMCIA) modem στον πρώτο ενδιαφερόμενο που θα έλθει να το πάρει. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από MessengerOfGood 2
Ser_nikos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, mourgolukos είπε επεξεργαστής λάπτοπ Intel Celeron 2950M (4η γενιά ίντελ) Mi band 2 με το γνωστό θέμα φωτεινότητας κυάλια TASCO 9990x160 από τον tigergreg. Τα άνοιξα/ευθυγράμμισα/καθάρισα, ιδανικά για μέρα άλλα όχι βράδυ HDD st320vt000 στο HDsentinel φαίνεται 100% μόλις ζοριστεί λίγο με αρχεία χάνεται από το σύστημα Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ. 1
Locke_John Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αθήνα, κέντρο (Γκύζη). Χαρίζονται 2 ίδιοι καναπέδες-κρεβάτια, με αποθηκευτικό χώρο, στενοί, γκρι, μήκους 2 μέτρων περίπου, με μπράτσα κ κυρίως κάτω μέρος από δερματίνη σκούρα καφέ θεματάκια τους: -θέλουν καθάρισμα τα καλύμματά τους -έχουν ενσωματωμένα ηχοσυστήματα ("ακούγονται" οι σούστες τους) "σπάει" ο καθένας σε 2 τμήματα, δλδ κάθισμα/ κυρίως μέρος, οπότε εφικτή η μεταφορά τους με αμάξι πολυμορφικό ακόμα και από 1 μόνο άτομο. Μπορώ να τους κατεβάσω έως είσοδο πολυκατοικίας μου. Παραλαβή έως μεθαύριο, Σάββατο, μετά θα τους κατεβάσω στη γειτονιά προς αξιοποίηση πιθανή από περαστικό... φωτογραφίες, εφόσον ζητηθούν, μπορώ να δώσω αργότερα σήμερα. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από Locke_John 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση