NTC Labs Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Χαρίζονται : 1)AMD FX 8350 με ψύκτρα Coolermaster Hyper 212 Evo 2)24GB DDR3 (2*4 και 2*8) Πρώτα εδώ και μετά P.m. Διατηρώ το δικαίωμα να τα δ΄σω μαζί η χωριστά όπου αποφασήσω εγω. Παραλαβή ΜΟΝΟ απο το σπίτι μου , Παπάγου. Άτομα που έχουν ενεργή αγγελία αγοράς για κάτι απο τα παραπάνω θα απορρίπτονται. Οι μνήμες κρατήθηκαν γιθα τον @11h 13 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Χαρίζονται : 1)AMD FX 8350 με ψύκτρα Coolermaster Hyper 212 Evo 2)24GB DDR3 (2*4 και 2*8) Πρώτα εδώ και μετά P.m. Διατηρώ το δικαίωμα να τα δ΄σω μαζί η χωριστά όπου αποφασήσω εγω. Παραλαβή ΜΟΝΟ απο το σπίτι μου , Παπάγου. Άτομα που έχουν ενεργή αγγελία αγοράς για κάτι απο τα παραπάνω θα απορρίπτονται. Ο επεξεργαστής με την ψύκτρα κρατήθηκαν για τον @KaRLoSSaLoNiKa Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από NTC Labs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Οι μνήμες κρατήθηκαν γιθα τον @11h Ο επεξεργαστής με την ψύκτρα κρατήθηκαν για τον @KaRLoSSaLoNiKa Αν δεν για τις μνήμες ενδιαφέρομαι και γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 ευχαριστώ πολύ τον @NTC Labs για τις μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
its smashy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, K2012 είπε Καλησπέρα, υπάρχουν ακόμα τα περισσότερα εαν ενδιαφέρεται κάποιος... μια επισυμανση. το 5 ειναι καρτες 56k dial-up modem. οχι καρτες δικτυου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Κρίμα να πάει για ανακύκλωση, μια μπαταρία χρειάζεται (18650 παίρνει). Δουλεύει κανονικά, απλά κάθεται στο ράφι χρόνια οπότε η μπαταρία δεν είναι στα καλύτερα της. Εχει και τον φορτιστή του μαζί φυσικά. Παραλαβή από Νέα Χαλκηδόνα ή κάπου κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, tegonikos είπε Κρίμα να πάει για ανακύκλωση, μια μπαταρία χρειάζεται (18650 παίρνει). Δουλεύει κανονικά, απλά κάθεται στο ράφι χρόνια οπότε η μπαταρία δεν είναι στα καλύτερα της. Εχει και τον φορτιστή του μαζί φυσικά. Παραλαβή από Νέα Χαλκηδόνα ή κάπου κοντά. ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisg90 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Χαριζεται δορυφορικο πιατο (OΤΕ TV) διαμετρου 60εκ με λιγα μετρα (3-4) καλωδιο.Παραλαβη απο Βυρωνα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1insomnia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, tegonikos είπε Κρίμα να πάει για ανακύκλωση, μια μπαταρία χρειάζεται (18650 παίρνει). Δουλεύει κανονικά, απλά κάθεται στο ράφι χρόνια οπότε η μπαταρία δεν είναι στα καλύτερα της. Εχει και τον φορτιστή του μαζί φυσικά. Παραλαβή από Νέα Χαλκηδόνα ή κάπου κοντά. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtso Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/5/2022 στις 12:28 ΜΜ, mourgolukos είπε up να μου αδειάσει ο χώρος! Παρέλαβα και ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από gtso 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferz Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, tegonikos είπε Κρίμα να πάει για ανακύκλωση, μια μπαταρία χρειάζεται (18650 παίρνει). Δουλεύει κανονικά, απλά κάθεται στο ράφι χρόνια οπότε η μπαταρία δεν είναι στα καλύτερα της. Εχει και τον φορτιστή του μαζί φυσικά. Παραλαβή από Νέα Χαλκηδόνα ή κάπου κοντά. Αν δεν έχει δωθει με ενδιαφέρει και μένα είμαστε δίπλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, tegonikos είπε Κρίμα να πάει για ανακύκλωση, μια μπαταρία χρειάζεται (18650 παίρνει). Δουλεύει κανονικά, απλά κάθεται στο ράφι χρόνια οπότε η μπαταρία δεν είναι στα καλύτερα της. Εχει και τον φορτιστή του μαζί φυσικά. Παραλαβή από Νέα Χαλκηδόνα ή κάπου κοντά. Καλησπέρα και εμένα με ενδιαφέρει ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Στις 4/6/2022 στις 5:21 ΜΜ, tigergreg είπε 2 ποντικια ενσυρματα USB σε λειτουργικη κατασταση αλλα θελουν εσωτερικο καθαρισμα καθοτι αποθηκευμενα πολλα χρονια. 1.logitech b100 2.microsoft basic optical mouse 1.0a Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΠΑΚΕΤΟ και τα δυο και τα κρατατε,χαριζεται κλπ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Γρηγορη, ευχαριστω για το ποντικι, Βλαση ευχαριστω για την εξυπηρετηση! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, arisg90 είπε Χαριζεται δορυφορικο πιατο (OΤΕ TV) διαμετρου 60εκ με λιγα μετρα (3-4) καλωδιο.Παραλαβη απο Βυρωνα. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 @tigergreg ευχαριστώ για το ποντίκι. Παρακαλώ Κώστα @Kostas.karras 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Tower με μητρική Gigabyte GA-946GMX-S2 και επεξεργαστή γενιάς C2D. Έχει τροφοδοτικό και DVD-RW αλλά δεν έχει μνήμες και δίσκο. Πιθανώς να βρώ μνήμες και δίσκο για να τα δώσω μαζί αλλά δεν δεσμεύομαι. Activity tracker Bakeey M6 με οθόνη 0,96 ιντσών και βραχιόλι χρώματος ροζ/μπεζ. Δεν υπάρχει φορτιστής. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο το χώρο μου στο Μοσχάτο (Αγ.Κων/νος) 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση