snbblp Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Παρέλαβα τα ακουστικά και ευχαριστώ πολύ τον Γρηγόρη @tigergreg για την προσφορά του και την εξυπηρέτηση. Βγήκε το βύσμα που είναι λίγο σπάνιο, μπήκε άλλο, και συνδέθηκαν με τροφοδοτικό 12V. Αναψε πράσινο. Μετά μπήκαν τα ακουστικά για φόρτιση. Το πράσινο έγινε κόκκινο. Τώρα περιμένουμε 10 έως 12 ώρες μέχρι να μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Πάντως δουλεύουν, ευχαριστώ και πάλι! Οι DDR1 δεν έπαιξαν στο Fujitsu Siemens που παλεύω, όμως μάλλον οφείλεται στο bios του μηχανήματος. Θα δοκιμάσω σε άλλο αρχαίο pc, κι αν δουλέψουν, κρατάω μια-δύο για δοκιμές και θα χαρίσω τις άλλες. Καλή συνέχεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zchrisz Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Καλησπέρα, Χαρίζεται η παρακάτω οθόνη. Λειτουργεί κανονικά αλλά έχει κάτι γραμμές όπως φαίνονται και στην φωτογραφία. Μένω επαρχία Αγρίνιο , αν κάποιος την θέλει και γράψει εδώ ας μου στείλει και ένα PM. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, zchrisz είπε Καλησπέρα, Χαρίζεται η παρακάτω οθόνη. Λειτουργεί κανονικά αλλά έχει κάτι γραμμές όπως φαίνονται και στην φωτογραφία. Μένω επαρχία Αγρίνιο , αν κάποιος την θέλει και γράψει εδώ ας μου στείλει και ένα PM. PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται.... 1.Τροφοδοτικο XILENCE 580W αγνωστης λειτουργικοτητας χωρις καλωδιο τροφοδοσιας. 2.Τροφοδοτικο semi modular CHIEFTECH CFT-1200G-DF χωρις προσθετα καλωδια λειτουργικο αλλα μαλλον δεν δινει ρευμα για εξτρα καρτες γραφικων. Ειναι θηριο και πολυ βαρυ. 3.Ζευγαρι ηχειων λευκα για σκαφος εντελως καινουργια νομιζω 50w που αγοραστηκαν πακετο με αλλη συσκευη. 4.Σακουλα με 10-15 τεμαχια καρτες AGP και PCI ethernet-modem-parallel κλπ παλιες αν θελει καποιος να ασχοληθει. 5.Δυο ποντικια ασυρματα μαλλον MICROSOFT με μηνιαια χρηση χωρις τα USB στικακια τους. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από tigergreg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Πμ για τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Τροφοδοτικο XILENCE 580W αγνωστης λειτουργικοτητας χωρις καλωδιο τροφοδοσιας. 2.Τροφοδοτικο semi modular CHIEFTECH CFT-1200G-DF χωρις προσθετα καλωδια λειτουργικο αλλα μαλλον δεν δινει ρευμα για εξτρα καρτες γραφικων. Ειναι θηριο και πολυ βαρυ. 3.Ζευγαρι ηχειων λευκα για σκαφος εντελως καινουργια νομιζω 50w που αγοραστηκαν πακετο με αλλη συσκευη. 4.Σακουλα με 10-15 τεμαχια καρτες AGP και PCI ethernet-modem-parallel κλπ παλιες αν θελει καποιος να ασχοληθει. 5.Δυο ποντικια ασυρματα μαλλον MICROSOFT με μηνιαια χρηση χωρις τα USB στικακια τους. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, zchrisz είπε Καλησπέρα, Χαρίζεται η παρακάτω οθόνη. Λειτουργεί κανονικά αλλά έχει κάτι γραμμές όπως φαίνονται και στην φωτογραφία. Μένω επαρχία Αγρίνιο , αν κάποιος την θέλει και γράψει εδώ ας μου στείλει και ένα PM. Π.Μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyracer Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Τροφοδοτικο XILENCE 580W αγνωστης λειτουργικοτητας χωρις καλωδιο τροφοδοσιας. 2.Τροφοδοτικο semi modular CHIEFTECH CFT-1200G-DF χωρις προσθετα καλωδια λειτουργικο αλλα μαλλον δεν δινει ρευμα για εξτρα καρτες γραφικων. Ειναι θηριο και πολυ βαρυ. 3.Ζευγαρι ηχειων λευκα για σκαφος εντελως καινουργια νομιζω 50w που αγοραστηκαν πακετο με αλλη συσκευη. 4.Σακουλα με 10-15 τεμαχια καρτες AGP και PCI ethernet-modem-parallel κλπ παλιες αν θελει καποιος να ασχοληθει. 5.Δυο ποντικια ασυρματα μαλλον MICROSOFT με μηνιαια χρηση χωρις τα USB στικακια τους. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ 1 ΚΑΙ 2 ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ.... Καλησπερα. PM για το 4 και 5. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtso Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Στις 24/4/2021 στις 10:46 ΜΜ, gtso είπε Κρατημένα για dklovedoctor. Προστίθενται 3 λάπτοπ: 1.LG e500, αποσυναρμολογημένο, χωρίς τροφοδοτικό, οθόνη και σκληρό. Κατάσταση άγνωστη 2.Fujitsu Amilo D1845, χωρίς τροφοδοτικό, CPU (Ρ4), σκληρό, οθόνη μάλλον μη λειτουργική, ελλιπής ψήκτρα. 3.Compaq 2500, αποσυναρμολογημενο, χωρίς τροφοδοτικό και σκληρό, οθόνη νομίζω λειτουργική, στο πληκτρολόγιο λείπουν αρκετά πλήκτρα, κατάσταση λαπτοπ άγνωστη. Δίνονται μόνο πακέτο, παραλαβή απο Κυψέλη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, gtso είπε Προστίθενται 3 λάπτοπ: 1.LG e500, αποσυναρμολογημένο, χωρίς τροφοδοτικό, οθόνη και σκληρό. Κατάσταση άγνωστη Ενδιαφέρομαι σοβαρά για το LG. Φιλικα΄, Τώρα πρόσεξα πως δεν έχει οθόνη οπότε θα αποσύρω. Αν το πάρει κάποιος και δεν χρειάζεται το πληκτρολόγιο θα το ήθελα. Επίσης και τα πλαστικά της οθόνης αν υπάρχουν. Φιλικά, Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από TasSou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σε όλους ...χαρίζω βάση ssd για σταθερό υπολογιστή καθώς και μια θήκη σιλικόνης για xiaomi redmi note 8t ..Οποίος ενδιαφέρεται μου στέλνει μήνυμα ..... παραθέτω και ένα link https://postimg.cc/w3cRdhcZ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Στις 24/4/2021 στις 6:16 ΜΜ, Kostas.karras είπε Χαρίζεται κουτί υπολογιστή μαζί με τροφοδοτικό. Θέλει καλό καθάρισμα το κουτί. Το τροφοδοτικό είναι κάπου στα 250w. Πρώτα ποστ εδώ, μετά πμ. Θα μπει και σε διπλανο φορουμ. Να ευχαριστησω και δημοσια για το κουτακι. θα γινει ενα ωραιοτατο work station pc!!! Ευχαριστω λοιπον!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Στις 21/4/2021 στις 12:09 ΠΜ, Kostas.karras είπε Πρεπει να εχω 1gb, θα κοιταξω αυριο και θα σου πω. Παρέλαβε εχθές φίλος. Ευχαριστώ πολύ @Kostas.karras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1.JACOBS ατομικη καφετιερα φιλτρου με σταθερο φιλτρο που πλενετε. Σαν κι αυτην που ειχα χαρισει παλιοτερα.... Σφραγισμενη στο κουτι της. 2.6 μνημες DDR 400αρες 256mb και 512mb Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από tigergreg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Να ευχαριστήσω τον @tigergreg για τις RAM! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση