tigergreg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, Locke_John είπε Αθήνα, κέντρο: Χαρίζεται ανεμιστήρας επιτραπέζιος, μαύρου χρώματος, λειτουργικός σε άριστη κατάσταση, με συναρμολόγησή του πρόχειρη που σηκώνει βελτίωση από το νέο κάτοχο. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ κ μετά πμ (Δεν ισχύει FIFO λογική). PM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, tigergreg είπε PM έκλεισε στο γείτονα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Στις 1/6/2022 στις 3:10 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται η εικονιζόμενη φωτογραφική μηχανή Νikon Coolpix 4600. Ευχαριστω πολυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ. Μου δόθηκαν τα παρακάτω docking stations για laptops. Δυστυχώς δεν έχω συμβατά μηχανήματα για να τα δοκιμάσω οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ την λειτουργικότητάς τους. Θα δοθούν σκέτα από Δευτέρα και μετά. 1. Dell PR01X ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @frantan 2. ThinkPad Mini Dock Series 3 Φιλικά, Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από TasSou 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, TasSou είπε Χαιρετώ. Μου δόθηκαν τα παρακάτω docking stations για laptops. Δυστυχώς δεν έχω συμβατά μηχανήματα για να τα δοκιμάσω οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ την λειτουργικότητάς τους. Θα δοθούν σκέτα από Δευτέρα και μετά. 1. Dell PR01X 2. ThinkPad Mini Dock Series 3 Φιλικά, καλημερα μ ενδιαφερει πολυ το Dell, στελνω πμ, ευχαριστω Update: Δοκιμασα το λαπτοπ μου σε ιδιο docking station φιλου κ δεν το αναγνωριζε ενω του φιλου ιδιο μοντελο το βλεπει κανονικα, οποτε μαλλον εχει προβλημα το λαπτοπ μου κ αποσυρω το ενδιαφερον με μεγαλη απογοητευση. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από frantan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Είχε κρατηθεί για τον @m4nos αλλά η ζωή παρενέβει. Οπότε ξανά διαθέσιμη. Μασκα Climax με φίλτρο A1B1E1K1 πολυκαιρισμένο αλλά αχρησιμοποίητο. Βρίσκομαι Ν.Ψυχικό. ΠΜ για εκδήλωση ενδιαφέροντος. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @TasSou 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 4 hours ago, GreeKar98K said: Είχε κρατηθεί για τον @m4nos αλλά η ζωή παρενέβει. Οπότε ξανά διαθέσιμη. Μασκα Climax με φίλτρο A1B1E1K1 πολυκαιρισμένο αλλά αχρησιμοποίητο. Βρίσκομαι Ν.Ψυχικό. ΠΜ για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει. Φιλικά, 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Παρέλαβα απο @SilentVoice το V-Auto,ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 4 hours ago, TasSou said: Χαιρετώ. Μου δόθηκαν τα παρακάτω docking stations για laptops. Δυστυχώς δεν έχω συμβατά μηχανήματα για να τα δοκιμάσω οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ την λειτουργικότητάς τους. Θα δοθούν σκέτα από Δευτέρα και μετά. 1. Dell PR01X ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @frantan 2. ThinkPad Mini Dock Series 3 Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenix Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, TasSou είπε Χαιρετώ. Μου δόθηκαν τα παρακάτω docking stations για laptops. Δυστυχώς δεν έχω συμβατά μηχανήματα για να τα δοκιμάσω οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ την λειτουργικότητάς τους. Θα δοθούν σκέτα από Δευτέρα και μετά. 1. Dell PR01X ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @frantan 2. ThinkPad Mini Dock Series 3 Φιλικά, Καλησπέρα, Με ενδιαφέρει για το ThinkPad Mini Dock Series 3, αν κάνει για ένα lenovo T420 που έχω.... Στέλνω καιPM Ευχαριστώ! Edit... Είναι συμβατό τελικά! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από kenix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Αltec lansing bxr1221 σε καλη κατασταση. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Αltec lansing bxr1221 σε καλη κατασταση. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ.... Ενδιαφερόμενος. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Χαρίζεται 1. Sony ericsson xperia mini pro με σπασμένη οθόνη πάνω αριστερά και κάτω δεξιά. Πριν αποθηκευτεί λειτουργούσε κανονικά αλλά δίνεται ως άγνωστη λειτουργική κατάσταση.Δεν υπάρχει φορτιστής ή παρελκόμενα. ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ @Locke_John 2. Βιβλίο εκμάθησης γερμανικών με τίτλο "Themen 1 aktuell" ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ @KG95 3.Comic World of Warcraft τόμος #1 (περιλαμβάνει τα 3 πρώτα τεύχη). ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @KG95 4. Άλμπουμ για τα pokemon tazos πλήρης (151 + bonus) συλλογή με τάπες. ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @KG95 5. Κουτιά με τα cd τους κτλ από world of Warcraft vanilla, burning crusade, wrath of the lich king, cataclysm, battle for azeroth (οι κωδικοι είναι χρησιμοποιημένοι) ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @KG95 6. Ηχεία logitech z2300 με πρόβλημα. α) η μία έξοδος του woofer σταμάτησε να λειτουργεί , β) και τα 2 ηχεία έχουν κομμένο το καουτσούκ (?) ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @ferz Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δοθούν. Παρακαλώ πολύ πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά με pm. Παραλαβή από Πετρούπολη ή κατόπιν απογευματινού αυστηρού ραντεβού από Μετρό Ανθούπολης ή Συγγρού Φιξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, FallenGod είπε Χαρίζεται Δεν δόθηκαν όλα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Ναι. Απλά συμπλήρωσα το κινητό το οποίο δόθηκε σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση