paylidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ευχαριστω το φιλο Filarhos για την TV! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, 1insomnia είπε Καλησπέρα σας, Δίνονται τα παρακάτω (αχρεωστήτως, όπως έλεγαν στα χρόνια μου) 1 -ASUS GPS KIT 2 -Βιβλιοστάτες διακοσμητικοί (~17 cm ύψος} 3 -PC Flight Simulator (άλλης εποχής…) 4 -Μύλος λαχανικών (μαζί με τα υπόλοιπα της φωτογραφίας) 5-USB κινητής τηλεφωνίας 6 -Πετάλια PC 7-Χειριστήριο play station 8 -Πολύμπριζο play station 9 -Σκάνερ 10 -Καλύμματα μεγαφώνων (~5-6 in ?) 11 -Πίστα με 2 αυτοκινητάκια (τρελά γκάζια… θέλει πολύ χώρο να στηθεί και μετά δεν μετακινείται χωρίς να διαλύσει) 12 -USB TV 13 -WALKMAN CD (πως περνάν τα χρόνια…) 14 -USB LAN Όλα τα παραπάνω ήταν σε λειτουργική κατάσταση, αλλά σήμερα δεν εγγυώμαι την λειτουργικότητά τους. Δεν επιθυμώ να αξιοποιηθούν με σκοπό το χρηματικό κέρδος από τον καθένα που θα παραλάβει Δεν επιθυμώ τις αποστολές (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων) Διατηρώ δικαίωμα επιλογής παραλήπτη Εάν κάποιος θέλει να τα παραλάβει όλα για αναδιανομή (όπως και προηγούμενα ο καλός ο άνθρωπος) θα με εξυπηρετήσει. Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι (Δυτ. Προάστια - Αθήνα) Πρώτα εδώ και μετά οποιοσδήποτε πμ Ευχαριστώ Καλημέρα ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolee Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/5/2022 στις 12:43 ΜΜ, TasSou είπε Καλησπέρα. Αφού ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον φίλτατο @christosg για τα πράγματα που μου χάρισε θέλω να επαναχαρίσω το tablet μιας και δεν μου κάνει για αυτό που θέλω. Πρόκειται για ένα MLS IQTab Space (iq7020). Κάποια από τα χαρακτηριστικά του μπορείτε να βρείτε εδώ Θα δοθεί μαζί με το προστατευτικό του και τον φορτιστή του. Φιλικά, να ευχαριστησω τον φιλο @TasSou για το ταμπλετακι, πιστευω την δουλεια του θα την κανει!!!! Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από tolee 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO +-* ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 31/07/22! Πρώτα ποστ εδώ και μετά πμ (προτεραιότητα σε άτομα που δεν έχουν πάρει πρόσφατα κωδικό) Δόθηκε @Tigio13 Ευχαριστώ πολύ για τον κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται η εικονιζόμενη φωτογραφική μηχανή Νikon Coolpix 4600. Λειτουργεί κανονικά. Παίρνει κάρτες μνήμης SD και μπαταρίες ΑΑ αλκαλικές (και φρέσκιες!). Ισχύουν τα γνωστά. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από MessengerOfGood 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 25/5/2022 στις 10:46 ΜΜ, Acronymous είπε Χαρίζονται ρολόγια, Παρελαβα ευχαριστω πολυ. 4 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται η εικονιζόμενη φωτογραφική μηχανή Νikon Coolpix 4600. ΠΜ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, tigergreg είπε Παρελαβα ευχαριστω πολυ. ΠΜ Κρατημένη για τον Γρηγόρη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ. Υπάρχουν μέρη από καρέκλες γραφείου. Βάση με πόδια, βάση καθίσματος με μπουκάλα, κάθισμα. Όλα έχουν φθορές και είναι έτοιμα προς ανακύκλωση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας ενημερώσει για να βγάλω φωτογραφίες. Φιλικά, Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από TasSou 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 22 ώρες πριν, othon.gr είπε Καλησπέρα συμφορουμίτες! Χαρίζεται μητρική Asus M3A32-MVP DELUXE λειτουργική μαζί με τον επεξεργαστή και την ψύκτρα του. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο επεξεργαστή, αν δεν με απατά η μνήμη μου, πρόκειται για έναν AMD Athlon X2 2.40Ghz. Παρέα τα συνοδεύουν και το τροφοδοτικό Turbo-X DR8460-BTX 450watt και 2 ram x2gb. Είναι όλα λειτουργικά και θα δοθούν κουμπωμένα στο case που είναι για πέταμα, αλλά για πρακτικούς λόγους δεν θα τα αποσυνδέσω έτσι ώστε να τα πάρετε πακέτο. Υπάρχουν επίσης ανεμιστηράκια και τα καλώδια σύνδεσης με σκληρούς IDE. Θα επιθυμούσα να φύγει άμεσα (ακόμα και τώρα) γιατί όσο μένει εδώ σακατεύεται λόγω έλειψης χώρου. (Συγγνώμη για τις σκόνες, πραγματικά δεν έχω χρόνο να το καθαρίσω, αλλά δεν είναι τόσες πολλές που να ενοχλούν. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ (ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ - ΠΑΠΑΦΕΙΟ). Θα το κρατήσω μέχρι αύριο και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα σταλεί για...ανακύκλωση. Δόθηκε στο μέλος kstgr. Παρέλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ. Χαρηκα ειλικρινά για τη γνωριμία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/6/2022 στις 3:10 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται η εικονιζόμενη φωτογραφική μηχανή Νikon Coolpix 4600. Λειτουργεί κανονικά. Παίρνει κάρτες μνήμης SD και μπαταρίες ΑΑ αλκαλικές (και φρέσκιες!). Ισχύουν τα γνωστά. Ενδιαφέρομαι κι εγώ, αν αλλάξει κάτι, στέλνω πμ Edit: άκυρο δεν μου κάνει τελικά, προς στιγμήν νόμιζα ότι ήταν ίδιο μοντέλο με μια που είχα αλλά δεν είναι τελικά. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από 1nsom-n1k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον @1insomnia για το multitap! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtso Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 31/5/2022 στις 12:28 ΜΜ, mourgolukos είπε up να μου αδειάσει ο χώρος! pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1insomnia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, TasSou είπε Χαιρετώ. Υπάρχουν μέρη από καρέκλες γραφείου. Βάση με πόδια, βάση καθίσματος με μπουκάλα, κάθισμα. Όλα έχουν φθορές και είναι έτοιμα προς ανακύκλωση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας ενημερώσει για να βγάλω φωτογραφίες. Φιλικά, πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Στις 29/5/2022 στις 1:58 ΜΜ, Locke_John είπε Aθήνα, κέντρο (Γκύζη). Χαλί σε καλή κατάσταση, 3*4 περίπου διαστάσεις Κλασικό μοτίβο. Διαθέσιμο έως το πρωί αυτής της Κυριακής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) , Χαιρετώ Χαρίζεται ένα Logitech Precision G-UG15 Wired USB Gamepad Αναγνωρίστηκε κανονικά σε Windows 10 και είναι πλήρως λειτουργικό σύμφωνα με τα sites gamepad-tester.com και apps.nektro.net/gamepad/. Απλά θέλει ένα καλό καθάρισμα. Φιλικά, Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2022 από TasSou 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση