stefanos_th Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, othon.gr είπε Καλησπέρα συμφορουμίτες! Χαρίζεται μητρική Asus M3A32-MVP DELUXE λειτουργική μαζί με τον επεξεργαστή και την ψύκτρα του. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο επεξεργαστή, αν δεν με απατά η μνήμη μου, πρόκειται για έναν AMD Athlon X2 2.40Ghz. Παρέα τα συνοδεύουν και το τροφοδοτικό Turbo-X DR8460-BTX 450watt και 2 ram x2gb. Είναι όλα λειτουργικά και θα δοθούν κουμπωμένα στο case που είναι για πέταμα, αλλά για πρακτικούς λόγους δεν θα τα αποσυνδέσω έτσι ώστε να τα πάρετε πακέτο. Υπάρχουν επίσης ανεμιστηράκια και τα καλώδια σύνδεσης με σκληρούς IDE. Θα επιθυμούσα να φύγει άμεσα (ακόμα και τώρα) γιατί όσο μένει εδώ σακατεύεται λόγω έλειψης χώρου. (Συγγνώμη για τις σκόνες, πραγματικά δεν έχω χρόνο να το καθαρίσω, αλλά δεν είναι τόσες πολλές που να ενοχλούν. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ (ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ - ΠΑΠΑΦΕΙΟ). Θα το κρατήσω μέχρι αύριο και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα σταλεί για...ανακύκλωση. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ kstgr. αν κατι δεν παει καλα με τον προηγουμενο , θα με ενδιεφερε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα φλασάκια της εικόνας,διαφόρων χωρητικοτητων καθώς και θήκη ανταπτορα για κάρτα sd,τα έχω εδώ και καιρό αχρησιμοποίητα.Θα προτιμούσα να δοθούν σε ένα ή δύο άτομα,δεν έχω διάθεση να τα δώσω ενα-ενα.Ατομα από Θεσσαλονίκη. Edit:βρέθηκαν τα άτομα, ευχαριστώ! Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από ΛεναΛενα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1.Κουτι απο miband 2 2.Σεσουαρ για τα μαλια 110ν 3.θηκη κινητου με βεντουζα για παρμπριζ 4.πορτοφολι μικρο 5.2 σκαρτ 6.θηκη κινιτου παλια νιλκιν 7.2 θηκες ακουστικων απο πλαστικο τυπου χελωνας 8.F&U αποκωδοικοποιητης(παροπλισμένος) 9.υφασματινη θηκη Philips 11.Κομμάτια απο Samsung S3 12.Λαιμος-Διακοπτης και ντουι απο φωτιστικο.Εχει σπάσει η βάση.,μπορει να μπει σε οποια DIY βάση και να δουλέψει ξανα. 13.φορτιστης και τηλεκοντρον απο camcorder CANON 14.Θηκη απο IPHONE 8. 15.Μοντεμ HOL Λειτουργικο. 16.Energiene power meter(παροπλισμένο) 17.Sony ericsoon experia Ειναι λειτουργικο,να δοθει σε ατομο που εχει αναγκη πραγματικα. 18.Νοκια Hands free. 19.Συσκευη OTP ALPHA BANK 20.μαξιλαρακια μικρα ακουστικων 21. Ασυρματο τηλεφωνο ΛΑΝΝΕΤ 22.VR Χάρτινο ΠΛΑΙΣΙΟ 23.usb Modem SEIEMENS 24.οθονη απο HP G62 Λειτουργικη 25.Τσαντακι ΠΟΥΜΑ Πλευρικο. 27.1 σακουλα με φιλτρα,1 καλωδιο δυκτιου και καποια φιλτρα-διαχωριστες. 28.Μοντεμ ADSL-VDSL Huawei 29.2 usb hubs 1 1 ενεργο και ενα παθητικο.Στο Ενεργο λειπει ο φορτιστης. 30.1 αυτοσχεδιο αλλα λειτουργικο καλωδιο lightning 31.Κινητο τηλεφωνο Nokia 2 λειτουργικο το εχω βρει στο δρομο.Να δοθει σε ανθρωπο που εχει αναγκη. Τέλος να τονισω... 1)Να έχετε δώσει στο παρελθόν,και να έχω πάρει απο εσάς 2)Πρώτα στο νήμα,και μετά προσωπικο μυνημα για το οποιο ενδιαφέρον 3)Παραλαβη Απο Αγια Παρασκευη Καλλιπολη Πειραια. 4)Δεν στέλνω λογω ελειψης χρονου. 5)Κατανοηση με τις ωρες,και τα ωραρια μου. 6)Τηρειται προτεραιοτητα!Φυσικά,διατηρώ πάντα το δικαιωμα επιλογης των τελικων παραληπτων.Υπάρχει ήδη Black List ατομών που εχουν πάρει στο παρελθόν απο εμενα,και που τα έβαλαν για πουλημα εκ των υστέρων! 7)Η δημοσιευση εχει μπει και σε διπλανο φορουμ. Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από Fuel7 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, ΛεναΛενα είπε Χαρίζονται τα φλασάκια της εικόνας,διαφόρων χωρητικοτητων καθώς και θήκη ανταπτορα για κάρτα sd,τα έχω εδώ και καιρό αχρησιμοποίητα.Θα προτιμούσα να δοθούν σε ένα ή δύο άτομα,δεν έχω διάθεση να τα δώσω ενα-ενα.Ατομα από Θεσσαλονίκη. Σου στελω πμ Ελενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, Fuel7 είπε 1.Κουτι απο miband 2 2.Σεσουαρ για τα μαλια 110ν 3.θηκη κινητου με βεντουζα για παρμπριζ 4.πορτοφολι μικρο 5.2 σκαρτ 6.θηκη κινιτου παλια νιλκιν 7.2 θηκες ακουστικων απο πλαστικο τυπου χελωνας 8.F&U αποκωδοικοποιητης(παροπλισμένος) 9.υφασματινη θηκη Philips 10.Μιξερ ΙΖΖΥ μικρο (Τελευταια φορα δούλευε) 11.Κομμάτια απο Samsung S3 12.Λαιμος-Διακοπτης και ντουι απο φωτιστικο.Εχει σπάσει η βάση.,μπορει να μπει σε οποια DIY βάση και να δουλέψει ξανα. 13.φορτιστης και τηλεκοντρον απο camcorder CANON 14.Θηκη απο IPHONE 8. 15.Μοντεμ HOL Λειτουργικο. 16.Energiene power meter(παροπλισμένο) 17.Sony ericsoon experia Ειναι λειτουργικο,να δοθει σε ατομο που εχει αναγκη πραγματικα. 18.Νοκια Hands free. 19.Συσκευη OTP ALPHA BANK 20.μαξιλαρακια μικρα ακουστικων 21. Ασυρματο τηλεφωνο ΛΑΝΝΕΤ 22.VR Χάρτινο ΠΛΑΙΣΙΟ 23.usb Modem SEIEMENS 24.οθονη απο HP G62 Λειτουργικη 25.Τσαντακι ΠΟΥΜΑ Πλευρικο. 26.Ασυρματο τηλεφωνο PANASONIC(Παροπλισμενο) 27.1 σακουλα με φιλτρα,1 καλωδιο δυκτιου και καποια φιλτρα-διαχωριστες. 28.Μοντεμ ADSL-VDSL Huawei 29.2 usb hubs 1 1 ενεργο και ενα παθητικο.Στο Ενεργο λειπει ο φορτιστης. 30.1 αυτοσχεδιο αλλα λειτουργικο καλωδιο lightning 31.Κινητο τηλεφωνο Nokia 2 λειτουργικο το εχω βρει στο δρομο.Να δοθει σε ανθρωπο που εχει αναγκη. Τέλος να τονισω... 1)Να έχετε δώσει στο παρελθόν,και να έχω πάρει απο εσάς 2)Πρώτα στο νήμα,και μετά προσωπικο μυνημα για το οποιο ενδιαφέρον 3)Παραλαβη Απο Αγια Παρασκευη Καλλιπολη Πειραια. 4)Δεν στέλνω λογω ελειψης χρονου. 5)Κατανοηση με τις ωρες,και τα ωραρια μου. 6)Τηρειται προτεραιοτητα!Φυσικά,διατηρώ πάντα το δικαιωμα επιλογης των τελικων παραληπτων.Υπάρχει ήδη Black List ατομών που εχουν πάρει στο παρελθόν απο εμενα,και που τα έβαλαν για πουλημα εκ των υστέρων! 7)Η δημοσιευση εχει μπει και σε διπλανο φορουμ. Ευχαριστω πολυ. 10 και 26 τα εχω παραλαβει....ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε 10 και 26 τα εχω παραλαβει....ευχαριστω. Διορθώθηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε Χαρίζονται τα φλασάκια της εικόνας,διαφόρων χωρητικοτητων καθώς και θήκη ανταπτορα για κάρτα sd,τα έχω εδώ και καιρό αχρησιμοποίητα.Θα προτιμούσα να δοθούν σε ένα ή δύο άτομα,δεν έχω διάθεση να τα δώσω ενα-ενα.Ατομα από Θεσσαλονίκη. Κι εμένα με ενδιαφέρουν 1-2 κλασικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, kstgr είπε Κι εμένα με ενδιαφέρουν 1-2 κλασικά Έγινε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, Fuel7 είπε 1.Κουτι απο miband 2 2.Σεσουαρ για τα μαλια 110ν 3.θηκη κινητου με βεντουζα για παρμπριζ 4.πορτοφολι μικρο 5.2 σκαρτ 6.θηκη κινιτου παλια νιλκιν 7.2 θηκες ακουστικων απο πλαστικο τυπου χελωνας 8.F&U αποκωδοικοποιητης(παροπλισμένος) 9.υφασματινη θηκη Philips 11.Κομμάτια απο Samsung S3 12.Λαιμος-Διακοπτης και ντουι απο φωτιστικο.Εχει σπάσει η βάση.,μπορει να μπει σε οποια DIY βάση και να δουλέψει ξανα. 13.φορτιστης και τηλεκοντρον απο camcorder CANON 14.Θηκη απο IPHONE 8. 15.Μοντεμ HOL Λειτουργικο. 16.Energiene power meter(παροπλισμένο) 17.Sony ericsoon experia Ειναι λειτουργικο,να δοθει σε ατομο που εχει αναγκη πραγματικα. 18.Νοκια Hands free. 19.Συσκευη OTP ALPHA BANK 20.μαξιλαρακια μικρα ακουστικων 21. Ασυρματο τηλεφωνο ΛΑΝΝΕΤ 22.VR Χάρτινο ΠΛΑΙΣΙΟ 23.usb Modem SEIEMENS 24.οθονη απο HP G62 Λειτουργικη 25.Τσαντακι ΠΟΥΜΑ Πλευρικο. 27.1 σακουλα με φιλτρα,1 καλωδιο δυκτιου και καποια φιλτρα-διαχωριστες. 28.Μοντεμ ADSL-VDSL Huawei 29.2 usb hubs 1 1 ενεργο και ενα παθητικο.Στο Ενεργο λειπει ο φορτιστης. 30.1 αυτοσχεδιο αλλα λειτουργικο καλωδιο lightning 31.Κινητο τηλεφωνο Nokia 2 λειτουργικο το εχω βρει στο δρομο.Να δοθει σε ανθρωπο που εχει αναγκη. Τέλος να τονισω... 1)Να έχετε δώσει στο παρελθόν,και να έχω πάρει απο εσάς 2)Πρώτα στο νήμα,και μετά προσωπικο μυνημα για το οποιο ενδιαφέρον 3)Παραλαβη Απο Αγια Παρασκευη Καλλιπολη Πειραια. 4)Δεν στέλνω λογω ελειψης χρονου. 5)Κατανοηση με τις ωρες,και τα ωραρια μου. 6)Τηρειται προτεραιοτητα!Φυσικά,διατηρώ πάντα το δικαιωμα επιλογης των τελικων παραληπτων.Υπάρχει ήδη Black List ατομών που εχουν πάρει στο παρελθόν απο εμενα,και που τα έβαλαν για πουλημα εκ των υστέρων! 7)Η δημοσιευση εχει μπει και σε διπλανο φορουμ. Ευχαριστω πολυ. Θα με ενδιέφερε το 4 και νομίζω ίσως το 25 πρέπει ίσως να ενημερώσετε ότι έχει ήδη δωθεί (σε εμένα), εκτός και υπάρχει και δεύτερο παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ΛεναΛενα είπε Χαρίζονται τα φλασάκια της εικόνας,διαφόρων χωρητικοτητων καθώς και θήκη ανταπτορα για κάρτα sd,τα έχω εδώ και καιρό αχρησιμοποίητα.Θα προτιμούσα να δοθούν σε ένα ή δύο άτομα,δεν έχω διάθεση να τα δώσω ενα-ενα.Ατομα από Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα και εγώ κανένα αν έχει μείνει .. και φυσικά αν γίνεται αποστολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛεναΛενα Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Θα ήθελα και εγώ κανένα αν έχει μείνει .. και φυσικά αν γίνεται αποστολή. Λυπάμαι πολύ αλλά λόγω χρόνου δεν μου είναι εφικτό να στείλω... 😕 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από ΛεναΛενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO +-* ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 31/07/22! Πρώτα ποστ εδώ και μετά πμ (προτεραιότητα σε άτομα που δεν έχουν πάρει πρόσφατα κωδικό) Δόθηκε @Tigio13 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από *Kopanos* 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO +-* ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 31/07/22! Πρώτα ποστ εδώ και μετά πμ (προτεραιότητα σε άτομα που δεν έχουν πάρει πρόσφατα κωδικό) Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ο κωδικός και επίσης ο τρόπος που παίρνεις τπυς κωδικούς. Έχω και εγώ cosmote και όλο κάτι γιγα αχρείαστα μου δίνει με online πληρωμές που κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Tigio13 είπε Καλησπέρα, με ενδιαφέρει ο κωδικός και επίσης ο τρόπος που παίρνεις τπυς κωδικούς. Έχω και εγώ cosmote και όλο κάτι γιγα αχρείαστα μου δίνει με online πληρωμές που κάνω. Πρέπει να έχεις watch up και να κάνεις ονλάιν ανανέωση 12Ε τουλάχιστον με τη χρήση χρεωστικής-πιστωτικης . Παρε έναν κωδικό από εμενα WUBAACL74KJ5P 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον @*Kopanos* για τον κωδικό BOX 🤗🤗🤗 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση