LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, 1insomnia είπε Καλησπέρα σας, Δίνονται τα παρακάτω (αχρεωστήτως, όπως έλεγαν στα χρόνια μου) 1 -ASUS GPS KIT 2 -Βιβλιοστάτες διακοσμητικοί (~17 cm ύψος} 3 -PC Flight Simulator (άλλης εποχής…) 4 -Μύλος λαχανικών (μαζί με τα υπόλοιπα της φωτογραφίας) 5-USB κινητής τηλεφωνίας 6 -Πετάλια PC 7-Χειριστήριο play station/PC 8 -Πολύμπριζο play station 9 -Σκάνερ 10 -Καλύμματα μεγαφώνων (~5-6 in ?) 11 -Πίστα με 2 αυτοκινητάκια (τρελά γκάζια… θέλει πολύ χώρο να στηθεί και μετά δεν μετακινείται χωρίς να διαλύσει) 12 -USB TV 13 -WALKMAN CD (πως περνάν τα χρόνια…) 14 -USB LAN Όλα τα παραπάνω ήταν σε λειτουργική κατάσταση, αλλά σήμερα δεν εγγυώμαι την λειτουργικότητά τους. Δεν επιθυμώ να αξιοποιηθούν με σκοπό το χρηματικό κέρδος από τον καθένα που θα παραλάβει Δεν επιθυμώ τις αποστολές (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων) Διατηρώ δικαίωμα επιλογής παραλήπτη Εάν κάποιος θέλει να τα παραλάβει όλα για αναδιανομή (όπως και προηγούμενα ο καλός ο άνθρωπος) θα με εξυπηρετήσει. Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι (Δυτ. Προάστια - Αθήνα) Πρώτα εδώ και μετά οποιοσδήποτε πμ Ευχαριστώ Καλησπερα με ενδιαφερει η πιστα για τα μικρα και το tv tuner για laptop Αν παρει καποιος το σκανερ (εχω το ιδιο) εχω drivers και προγραμμα για WIndows 10-11 που σιγουρα κανει και για 7 8 8.1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, 1insomnia είπε Καλησπέρα σας, Δίνονται τα παρακάτω (αχρεωστήτως, όπως έλεγαν στα χρόνια μου) 1 -ASUS GPS KIT 2 -Βιβλιοστάτες διακοσμητικοί (~17 cm ύψος} 3 -PC Flight Simulator (άλλης εποχής…) 4 -Μύλος λαχανικών (μαζί με τα υπόλοιπα της φωτογραφίας) 5-USB κινητής τηλεφωνίας 6 -Πετάλια PC 7-Χειριστήριο play station 8 -Πολύμπριζο play station 9 -Σκάνερ 10 -Καλύμματα μεγαφώνων (~5-6 in ?) 11 -Πίστα με 2 αυτοκινητάκια (τρελά γκάζια… θέλει πολύ χώρο να στηθεί και μετά δεν μετακινείται χωρίς να διαλύσει) 12 -USB TV 13 -WALKMAN CD (πως περνάν τα χρόνια…) 14 -USB LAN Όλα τα παραπάνω ήταν σε λειτουργική κατάσταση, αλλά σήμερα δεν εγγυώμαι την λειτουργικότητά τους. Δεν επιθυμώ να αξιοποιηθούν με σκοπό το χρηματικό κέρδος από τον καθένα που θα παραλάβει Δεν επιθυμώ τις αποστολές (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων) Διατηρώ δικαίωμα επιλογής παραλήπτη Εάν κάποιος θέλει να τα παραλάβει όλα για αναδιανομή (όπως και προηγούμενα ο καλός ο άνθρωπος) θα με εξυπηρετήσει. Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι (Δυτ. Προάστια - Αθήνα) Πρώτα εδώ και μετά οποιοσδήποτε πμ Ευχαριστώ Θα με ενδιέφερε το playstation 1 multitap για την ps1 συλλογή μου. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από George! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, 1insomnia είπε Καλησπέρα σας, Δίνονται τα παρακάτω (αχρεωστήτως, όπως έλεγαν στα χρόνια μου) 1 -ASUS GPS KIT 2 -Βιβλιοστάτες διακοσμητικοί (~17 cm ύψος} 3 -PC Flight Simulator (άλλης εποχής…) 4 -Μύλος λαχανικών (μαζί με τα υπόλοιπα της φωτογραφίας) 5-USB κινητής τηλεφωνίας 6 -Πετάλια PC 7-Χειριστήριο play station 8 -Πολύμπριζο play station 9 -Σκάνερ 10 -Καλύμματα μεγαφώνων (~5-6 in ?) 11 -Πίστα με 2 αυτοκινητάκια (τρελά γκάζια… θέλει πολύ χώρο να στηθεί και μετά δεν μετακινείται χωρίς να διαλύσει) 12 -USB TV 13 -WALKMAN CD (πως περνάν τα χρόνια…) 14 -USB LAN Όλα τα παραπάνω ήταν σε λειτουργική κατάσταση, αλλά σήμερα δεν εγγυώμαι την λειτουργικότητά τους. Δεν επιθυμώ να αξιοποιηθούν με σκοπό το χρηματικό κέρδος από τον καθένα που θα παραλάβει Δεν επιθυμώ τις αποστολές (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων) Διατηρώ δικαίωμα επιλογής παραλήπτη Εάν κάποιος θέλει να τα παραλάβει όλα για αναδιανομή (όπως και προηγούμενα ο καλός ο άνθρωπος) θα με εξυπηρετήσει. Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι (Δυτ. Προάστια - Αθήνα) Πρώτα εδώ και μετά οποιοσδήποτε πμ Ευχαριστώ Καλησπέρα σας με ενδιαφέρει το level one wireless usb adapter, σας στέλνω προσωπικό μήνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, 1insomnia είπε Καλησπέρα σας, Δίνονται τα παρακάτω (αχρεωστήτως, όπως έλεγαν στα χρόνια μου) 1 -ASUS GPS KIT 2 -Βιβλιοστάτες διακοσμητικοί (~17 cm ύψος} 3 -PC Flight Simulator (άλλης εποχής…) 4 -Μύλος λαχανικών (μαζί με τα υπόλοιπα της φωτογραφίας) 5-USB κινητής τηλεφωνίας 6 -Πετάλια PC 7-Χειριστήριο play station 8 -Πολύμπριζο play station 9 -Σκάνερ 10 -Καλύμματα μεγαφώνων (~5-6 in ?) 11 -Πίστα με 2 αυτοκινητάκια (τρελά γκάζια… θέλει πολύ χώρο να στηθεί και μετά δεν μετακινείται χωρίς να διαλύσει) 12 -USB TV 13 -WALKMAN CD (πως περνάν τα χρόνια…) 14 -USB LAN Όλα τα παραπάνω ήταν σε λειτουργική κατάσταση, αλλά σήμερα δεν εγγυώμαι την λειτουργικότητά τους. Δεν επιθυμώ να αξιοποιηθούν με σκοπό το χρηματικό κέρδος από τον καθένα που θα παραλάβει Δεν επιθυμώ τις αποστολές (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων) Διατηρώ δικαίωμα επιλογής παραλήπτη Εάν κάποιος θέλει να τα παραλάβει όλα για αναδιανομή (όπως και προηγούμενα ο καλός ο άνθρωπος) θα με εξυπηρετήσει. Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι (Δυτ. Προάστια - Αθήνα) Πρώτα εδώ και μετά οποιοσδήποτε πμ Ευχαριστώ Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τό scanner καί τό walkman, ἐάν καί ἐφόσον δέν ζητηθοῦν ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από georgios65 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 31 λεπτά πριν, 1insomnia είπε Καλησπέρα σας, Δίνονται τα παρακάτω (αχρεωστήτως, όπως έλεγαν στα χρόνια μου) 1 -ASUS GPS KIT 2 -Βιβλιοστάτες διακοσμητικοί (~17 cm ύψος} 3 -PC Flight Simulator (άλλης εποχής…) 4 -Μύλος λαχανικών (μαζί με τα υπόλοιπα της φωτογραφίας) 5-USB κινητής τηλεφωνίας 6 -Πετάλια PC 7-Χειριστήριο play station 8 -Πολύμπριζο play station 9 -Σκάνερ 10 -Καλύμματα μεγαφώνων (~5-6 in ?) 11 -Πίστα με 2 αυτοκινητάκια (τρελά γκάζια… θέλει πολύ χώρο να στηθεί και μετά δεν μετακινείται χωρίς να διαλύσει) 12 -USB TV 13 -WALKMAN CD (πως περνάν τα χρόνια…) 14 -USB LAN Όλα τα παραπάνω ήταν σε λειτουργική κατάσταση, αλλά σήμερα δεν εγγυώμαι την λειτουργικότητά τους. Δεν επιθυμώ να αξιοποιηθούν με σκοπό το χρηματικό κέρδος από τον καθένα που θα παραλάβει Δεν επιθυμώ τις αποστολές (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων) Διατηρώ δικαίωμα επιλογής παραλήπτη Εάν κάποιος θέλει να τα παραλάβει όλα για αναδιανομή (όπως και προηγούμενα ο καλός ο άνθρωπος) θα με εξυπηρετήσει. Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι (Δυτ. Προάστια - Αθήνα) Πρώτα εδώ και μετά οποιοσδήποτε πμ Ευχαριστώ Θα με ενδιέφερε και μένα το 8 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordaninio Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Στις 30/5/2022 στις 10:03 ΠΜ, jordaninio είπε Δωθηκε Ο Βραστήρας είναι πάλι διαθέσιμος,δεν εμφανιστηκε ο ενδιαφερομενος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Στις 29/5/2022 στις 1:14 ΜΜ, frantan είπε παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (δεν μπορω να κανω αποστολη) 2 μητρικες 775 η μια που εχει επανω επεξεργαστη δουλευει σιγουρα η 2η δεν θυμαμαι ΔΟΘΗΚΑΝ στον @XLV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ τον @frantan για τις μητρικές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, 1insomnia είπε Καλησπέρα σας, Δίνονται τα παρακάτω (αχρεωστήτως, όπως έλεγαν στα χρόνια μου) 1 -ASUS GPS KIT 2 -Βιβλιοστάτες διακοσμητικοί (~17 cm ύψος} 3 -PC Flight Simulator (άλλης εποχής…) 4 -Μύλος λαχανικών (μαζί με τα υπόλοιπα της φωτογραφίας) 5-USB κινητής τηλεφωνίας 6 -Πετάλια PC 7-Χειριστήριο play station 8 -Πολύμπριζο play station 9 -Σκάνερ 10 -Καλύμματα μεγαφώνων (~5-6 in ?) 11 -Πίστα με 2 αυτοκινητάκια (τρελά γκάζια… θέλει πολύ χώρο να στηθεί και μετά δεν μετακινείται χωρίς να διαλύσει) 12 -USB TV 13 -WALKMAN CD (πως περνάν τα χρόνια…) 14 -USB LAN Όλα τα παραπάνω ήταν σε λειτουργική κατάσταση, αλλά σήμερα δεν εγγυώμαι την λειτουργικότητά τους. Δεν επιθυμώ να αξιοποιηθούν με σκοπό το χρηματικό κέρδος από τον καθένα που θα παραλάβει Δεν επιθυμώ τις αποστολές (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων) Διατηρώ δικαίωμα επιλογής παραλήπτη Εάν κάποιος θέλει να τα παραλάβει όλα για αναδιανομή (όπως και προηγούμενα ο καλός ο άνθρωπος) θα με εξυπηρετήσει. Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι (Δυτ. Προάστια - Αθήνα) Πρώτα εδώ και μετά οποιοσδήποτε πμ Ευχαριστώ Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ να σαι καλά Στέλιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κωδικός box Πρωτα ποστ εδώ και μετά πμ Δόθηκε @Ser_nikos Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από *Kopanos* 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 56 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται κωδικός box Πρωτα ποστ εδώ και μετά πμ Ενδιαφέρομαι 🤗 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmarine96 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Χαρίζεται η συναμορλογούμενη φρεγάτα της φωτογραφίας. Το είχε φέρει ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου που ταξίδευε όταν ήμουν μικρός και δυστυχώς δεν πρόλαβε να το τελειώσει. Αν και μικρός ασχολιόμουν με συναμορλογούμενα της MATCHBOX και της εν λόγω εταιρείας δεν ξέρω για ποιό λόγο δεν ασχολήθηκα ποτέ με το συγκεκριμένο πλοίο. Μάλλον θα περίμενα να μεγαλώσω και να ήμουν ποιό έμπειρος. Μετά όμως τα παράτησα. Θα ήθελα να το πάρει κάποιος και να το φτιάξει για την ψυχή του και τη ψυχή της μάνας μου που έφυγε πρόσφατα. Μέσα στο κουτί πρέπει να υπάρχουν και τα υπόλοιπα κομμάτια Παραλαβή απο το χώρο μου. Δεν θα κρατήσω σειρά προτεραιότητας και τα σχετικά. Οποιος έρθει να μου το ζητήσει και υπάρχει το πήρε Δημήτρης Τολό Αργολίδος Ευχαριστώ 10 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
othon.gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα συμφορουμίτες! Χαρίζεται μητρική Asus M3A32-MVP DELUXE λειτουργική μαζί με τον επεξεργαστή και την ψύκτρα του. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο επεξεργαστή, αν δεν με απατά η μνήμη μου, πρόκειται για έναν AMD Athlon X2 2.40Ghz. Παρέα τα συνοδεύουν και το τροφοδοτικό Turbo-X DR8460-BTX 450watt και 2 ram x2gb. Είναι όλα λειτουργικά και θα δοθούν κουμπωμένα στο case που είναι για πέταμα, αλλά για πρακτικούς λόγους δεν θα τα αποσυνδέσω έτσι ώστε να τα πάρετε πακέτο. Υπάρχουν επίσης ανεμιστηράκια και τα καλώδια σύνδεσης με σκληρούς IDE. Θα επιθυμούσα να φύγει άμεσα (ακόμα και τώρα) γιατί όσο μένει εδώ σακατεύεται λόγω έλειψης χώρου. (Συγγνώμη για τις σκόνες, πραγματικά δεν έχω χρόνο να το καθαρίσω, αλλά δεν είναι τόσες πολλές που να ενοχλούν. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ (ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ - ΠΑΠΑΦΕΙΟ). Θα το κρατήσω μέχρι αύριο και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα σταλεί για...ανακύκλωση. Δόθηκε στο μέλος kstgr. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από othon.gr 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Με ενδιαφέρει, στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xand Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Στις 27/5/2022 στις 11:25 ΠΜ, Xand είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Κωδικός έκπτωσης 10% για αγορά οικιακών συσκευών από Πλαίσιο. Ισχύει έως 15/6. 5. Ericson g30e VOICE BOX με τροφοδοτικό και manual. 6.Καμια 35αρια θήκες CD. 8.τροφοδοτικο lamtech Τελευταία φορά όλα δούλευαν σωστά. Είναι στην αποθήκη καιρό και δεν υπάρχει χρόνος να τα τσεκάρω, όσοι ενδιαφερθούν το λαμβάνουν υπόψη. Παραλαβή μόνο από Μαρούσι. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μια υπενθύμιση με ότι έμεινε μήπως κάποιος ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση