Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλησπερα

Χαρίζεται σε οποιον επιλέξω εγώ κ μου κάνει από πλευράς ωρας - ημέρας παραλαβής (διαθέσιμη ώρα ~16.30-17.30 καθημερινες). Παραλαβη από βόρεια προάστια. Φάτε καλά πριν έρθετε κ πιείτε κ ένα redbull γιατί εμένα η μέση μου δε την πολύπαλεύει για να βοηθησω ουσιαστικά. Χωράει σε αμάξι νορμαλ μεγέθους αλλά ισως χρειαστεί ένα κατσαβιδι να βγουν τα ράφια.
Μόνο άτομα με παρουσία στο δωσε. 

ψησταρια υγραερίου 3 καυστήρων με τρύπα για σούβλα. Λειτουργεί μέτρια (ή τουλάχιστον ως τον Νοέμβριο λειτουργούσε αλλά εχει δει πολύ καλύτερες ημέρες). Έχει φάει πατέντα έξτρα λαμαρίνες στο πίσω μέρος λόγω διάβρωσης.
Θέλει ένα ΠΟΛΥ καλό καθάρισμα, έναν ρυθμιστή πίεσης και λαστιχο (δεν είναι δικα της αυτά που φαίνονται στη φωτο) εφόσον είναι να λειτουργήσει ως υγραερίου (για μετατροπη σε κάρβουνο - που για εμένα είναι η βέλτιστη λύση απλά βγάζετε τους καυστήρες). Με τις σχάρες της κλπ κομπλέ.  

Την είχα κρατήσει με τη λογική ότι θα την κάνω κάρβουνου αλλά 6 μήνες δε με έχει πιάσει η προκοπή

Έχει μπει κ άλλου (προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

6B12EE66-B145-494E-8A85-BA8D3129B2F7.jpeg

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κι εγω αν αλλαξει κατι με τον προηγουμενο. στέλνω πμ.

• Thanks 1
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paylidis είπε

Καλησπερα

Χαρίζεται σε οποιον επιλέξω εγώ κ μου κάνει από πλευράς ωρας - ημέρας παραλαβής (διαθέσιμη ώρα ~16.30-17.30 καθημερινες). Παραλαβη από βόρεια προάστια. Φάτε καλά πριν έρθετε κ πιείτε κ ένα redbull γιατί εμένα η μέση μου δε την πολύπαλεύει για να βοηθησω ουσιαστικά. Χωράει σε αμάξι νορμαλ μεγέθους αλλά ισως χρειαστεί ένα κατσαβιδι να βγουν τα ράφια.

ψησταρια υγραερίου 3 καυστήρων με τρύπα για σούβλα. Λειτουργεί μέτρια (ή τουλάχιστον ως τον Νοέμβριο λειτουργούσε αλλά εχει δει πολύ καλύτερες ημέρες). Έχει φάει πατέντα έξτρα λαμαρίνες στο πίσω μέρος λόγω διάβρωσης.
Θέλει ένα ΠΟΛΥ καλό καθάρισμα, έναν ρυθμιστή πίεσης και λαστιχο (δεν είναι δικα της αυτά που φαίνονται στη φωτο) εφόσον είναι να λειτουργήσει ως υγραερίου (για μετατροπη σε κάρβουνο - που για εμένα είναι η βέλτιστη λύση απλά βγάζετε τους καυστήρες). Με τις σχάρες της κλπ κομπλέ.  

Την είχα κρατήσει με τη λογική ότι θα την κάνω κάρβουνου αλλά 6 μήνες δε με έχει πιάσει η προκοπή

Στέλνω pm

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Και εχθές το συζητούσα ότι θέλω μια υγραεριου

Στέλνω πμ

1ος και

14 ώρες πριν, TasSou είπε

Και εγώ ευχαριστώ για το γλύκισμα! Ελπίζω να σας κάνει.

2ος

Εαν δε προχωρήσει με τον Mourgolukos επικοινωνώ με TasSou και παει λέγοντας!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Εαν δε προχωρήσει με τον Mourgolukos επικοινωνώ με TasSou και παει λέγοντας!

Καλημέρα.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόθεση αλλά έχω αποσύρει.

Φιλικά,

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TasSou είπε

Καλημέρα.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόθεση αλλά έχω αποσύρει.

Φιλικά,

Πρεπει να πιω καφε επειγόντως... ουτε διαβασα τι εκανα Quote, απλα θυμομουν το χθεσινο :P 

• Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, paylidis είπε

Καλησπερα

Καλημέρα,

αν δεν πάει στους προηγούμενους... με ενδιαφέρει τα μάλα...

Δημοσ.
Στις 29/5/2022 στις 1:14 ΜΜ, frantan είπε

παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (δεν μπορω να κανω αποστολη)

2 μητρικες 775 η μια που εχει επανω επεξεργαστη δουλευει σιγουρα

η 2η δεν θυμαμαι

IMG_20220529_130804 (1280 x 960).jpg

Αν δεν τις θέλει κάποιο άλλο μέλος, θα τις ήθελα τις μητρικές. ΠΜ εστάλη.

Δημοσ.
Στις 29/5/2022 στις 1:14 ΜΜ, frantan είπε

παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (δεν μπορω να κανω αποστολη)

2 μητρικες 775 η μια που εχει επανω επεξεργαστη δουλευει σιγουρα

η 2η δεν θυμαμαι

IMG_20220529_130804 (1280 x 960).jpg

Με ενδιαφέρουν κι εμένα οι μητρικές, στέλνω pm!

Δημοσ.
Στις 29/5/2022 στις 8:54 ΜΜ, mourgolukos είπε

Ξαναχαρίζεται το Toshiba Sattellite U400 pro λειτουργικό απόσο φαίνεται, δίχως οθόνη (μετατροπή σε desktop) που πήρα από τον Frantal. 

Έχει c2d 2GHz, 2GB ddr2, X3100 gpu, 160GB δίσκο του έβαλα εγώ, και εξωτερική κεραία με πατέντα του ftantal για το wifi. Δεν κατάφερα να του περάσω winxp για dos παιχνίδια που ήθελα λόγο του δίσκου μάλλον που έχει (πρέπει να έχει badsectors) 

Δίνεται όπως είναι και όποιος ενδιαφέρεται μπορούμε να κανονίσουμε και για το τροφοδοτικό του που αγόρασα

up να μου αδειάσει ο χώρος!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αφού ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον φίλτατο @christosg για τα πράγματα που μου χάρισε θέλω να επαναχαρίσω το tablet μιας και δεν μου κάνει για αυτό που θέλω.

Πρόκειται για ένα MLS IQTab Space (iq7020). Κάποια από τα χαρακτηριστικά του μπορείτε να βρείτε εδώ

Θα δοθεί μαζί με το προστατευτικό του και τον φορτιστή του.

Φιλικά,

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, TasSou είπε

Καλησπέρα.

Αφού ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον φίλτατο @christosg για τα πράγματα που μου χάρισε θέλω να επαναχαρίσω το tablet μιας και δεν μου κάνει για αυτό που θέλω.

Πρόκειται για ένα MLS IQTab Space (iq7020). Κάποια από τα χαρακτηριστικά του μπορείτε να βρείτε εδώ

Φιλικά,

Ενδιαφέρομαι για το tablet πμ

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, TasSou είπε

Καλησπέρα.

Φιλικά,

2ος ενδιαφερόμενος αν δε πάει στον 1ο.

Δημοσ.

Χαρίζεται 

1. Sony ericsson xperia mini pro με σπασμένη οθόνη πάνω αριστερά και κάτω δεξιά. Πριν αποθηκευτεί λειτουργούσε κανονικά αλλά δίνεται ως άγνωστη λειτουργική κατάσταση.Δεν υπάρχει φορτιστής ή παρελκόμενα. ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΔΟ

2. Βιβλίο εκμάθησης γερμανικών με τίτλο "Themen 1 aktuell"  ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ @KG95

3.Comic World of Warcraft τόμος #1 (περιλαμβάνει τα 3 πρώτα τεύχη).  ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @KG95

4. Άλμπουμ για τα pokemon tazos πλήρης (151 + bonus)  συλλογή με τάπες. ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @KG95

5. Κουτιά με τα cd τους κτλ από world of Warcraft vanilla, burning crusade, wrath of the lich king, cataclysm, battle for azeroth (οι κωδικοι είναι χρησιμοποιημένοι)  ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @KG95

6. Ηχεία logitech z2300 με πρόβλημα. α) η μία έξοδος του woofer σταμάτησε να λειτουργεί , β) και τα 2 ηχεία έχουν κομμένο το καουτσούκ (?)   ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @ferz

Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δοθούν. Παρακαλώ πολύ πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά με pm.

Παραλαβή από Πετρούπολη ή κατόπιν απογευματινού αυστηρού ραντεβού από Μετρό Ανθούπολης ή Συγγρού Φιξ.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, FallenGod είπε

Χαρίζεται 

1. Sony ericsson xperia mini pro με σπασμένη οθόνη πάνω αριστερά και κάτω δεξιά. Πριν αποθηκευτεί λειτουργούσε κανονικά αλλά δίνεται ως άγνωστη λειτουργική κατάσταση.Δεν υπάρχει φορτιστής ή παρελκόμενα. ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΔΟ

2. Βιβλίο εκμάθησης γερμανικών με τίτλο "Themen 1 aktuell"  ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ @KG95

3.Comic World of Warcraft τόμος #1 (περιλαμβάνει τα 3 πρώτα τεύχη).  ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @KG95

4. Άλμπουμ για τα pokemon tazos πλήρης (151 + bonus)  συλλογή με τάπες. ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @KG95

5. Κουτιά με τα cd τους κτλ από world of Warcraft vanilla, burning crusade, wrath of the lich king, cataclysm, battle for azeroth (οι κωδικοι είναι χρησιμοποιημένοι)  ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @KG95

6. Ηχεία logitech z2300 με πρόβλημα. α) η μία έξοδος του woofer σταμάτησε να λειτουργεί , β) και τα 2 ηχεία έχουν κομμένο το καουτσούκ (?)   ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @ferz

Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δοθούν. Παρακαλώ πολύ πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά με pm.

Παραλαβή από Πετρούπολη ή κατόπιν απογευματινού αυστηρού ραντεβού από Μετρό Ανθούπολης ή Συγγρού Φιξ.

Ενδιαφέρομαι για το 1, με παραλαβή από το σταθμό μετρό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Δίνονται τα παρακάτω (αχρεωστήτως, όπως έλεγαν στα χρόνια μου)

1 -ASUS GPS KIT

2 -Βιβλιοστάτες διακοσμητικοί (~17 cm ύψος}

3 -PC Flight Simulator (άλλης εποχής…)

4 -Μύλος λαχανικών (μαζί με τα υπόλοιπα της φωτογραφίας)

5-USB κινητής τηλεφωνίας

6 -Πετάλια PC

7-Χειριστήριο play station

8 -Πολύμπριζο play station

9 -Σκάνερ

10 -Καλύμματα μεγαφώνων (~5-6 in ?)

11 -Πίστα με 2 αυτοκινητάκια (τρελά γκάζια… θέλει πολύ χώρο να στηθεί και μετά δεν μετακινείται χωρίς να διαλύσει)

12 -USB TV

13 -WALKMAN CD (πως περνάν τα χρόνια…)

14 -USB LAN

Όλα τα παραπάνω ήταν σε λειτουργική κατάσταση, αλλά σήμερα δεν εγγυώμαι την λειτουργικότητά τους.

Δεν επιθυμώ να αξιοποιηθούν με σκοπό το χρηματικό κέρδος από τον καθένα που θα παραλάβει

Δεν επιθυμώ τις αποστολές (πλην εξαιρετικών περιπτώσεων)

Διατηρώ δικαίωμα επιλογής παραλήπτη

Εάν κάποιος θέλει να τα παραλάβει όλα για αναδιανομή (όπως και προηγούμενα ο καλός ο άνθρωπος) θα με εξυπηρετήσει.

Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι (Δυτ. Προάστια - Αθήνα)

Πρώτα εδώ και μετά οποιοσδήποτε πμ

Ευχαριστώ

SCANER.jpg

SPEAKER COVER.jpg

WALKMAN.jpg

ASUS GPS.jpg

BOOK CATS.jpg

FORTRES.jpg

KITCHEN TOOLS.jpg

MOBILE USB.jpg

PENTAL.jpg

PLST JOY.jpg

Επεξ/σία από 1insomnia
Ανανέωση
  • Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...