Locke_John Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Aθήνα, κέντρο (Γκύζη). Χαλί σε καλή κατάσταση, 3*4 περίπου διαστάσεις Κλασικό μοτίβο. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ Χαρίζονται 4 κάθετα πανελ με ποδαράκια της SATO ύψους 69 cm που περίσσεψαν από την επανασυναρμολόγηση γραφείου. Μήκη 2x80cm, 1x62cm & 1x117cm. Δεν μπορώ να τα κρατήσω πολύ στο χώρο. Χαρίζεται ένα βαρύ χαλύβδινο ποδάρι γραφείου SATO ύψους 79 εκ με μασίφ βάση και τρία χοντρά βαριά τζάμια από επιφάνεια γραφείου. Προσοχή: Μόνο πακέτο - δεν δίνεται κάτι χωριστά. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από MessengerOfGood 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Ξαναχαρίζεται το Toshiba Sattellite U400 pro λειτουργικό απόσο φαίνεται, δίχως οθόνη (μετατροπή σε desktop) που πήρα από τον Frantal. Έχει c2d 2GHz, 2GB ddr2, X3100 gpu, 160GB δίσκο του έβαλα εγώ, και εξωτερική κεραία με πατέντα του ftantal για το wifi. Δεν κατάφερα να του περάσω winxp για dos παιχνίδια που ήθελα λόγο του δίσκου μάλλον που έχει (πρέπει να έχει badsectors) Δίνεται όπως είναι και όποιος ενδιαφέρεται μπορούμε να κανονίσουμε και για το τροφοδοτικό του που αγόρασα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordaninio Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Βραστήρας 1.5 L λευκός πλήρως λειτουργικός 10 ετίας περιπου. Παραλαβή από Καισαριανή 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordaninio Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, jordaninio είπε Βραστήρας 1.5 L λευκός πλήρως λειτουργικός 10 ετίας περιπου. Παραλαβή από Καισαριανή Δωθηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) χαρίζεται το παρόν πουκάμισο (χωρίς την κρεμάστρα), είναι μάρκα σε εξαιρετική κατάσταση. θα προτιμούσα κάποιος που έχει ανάγκη, μπορεί και να μην τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εδώ. είναι για άνθρωπο 1,67-1,73 περίπου και βάρος θα έλεγα 65-75 κιλά. παραλαβή από καισαριανή αποστολή εδώ δεν γίνεται λόγω έλλειψης χρόνου. ευχαριστώ πολύ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ locke john!!! ευχαριστώ πολύ!!! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από tasosv1 δώθηκε 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 50 λεπτά πριν, tasosv1 είπε χαρίζεται το παρόν πουκάμισο (χωρίς την κρεμάστρα), είναι μάρκα σε εξαιρετική κατάσταση. θα προτιμούσα κάποιος που έχει ανάγκη, μπορεί και να μην τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εδώ. είναι για άνθρωπο 1,67-1,73 περίπου και βάρος θα έλεγα 65-75 κιλά. παραλαβή από καισαριανή αποστολή εδώ δεν γίνεται λόγω έλλειψης χρόνου. ευχαριστώ πολύ μπράβο, έστειλα πμ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κωδικός Deals που έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε Shell και Everest, έχει ισχύ έως και σήμερα 30/05. *Δόθηκε για Goody's και Pizza Fan. Επίσης 1 κωδικός για Box που έχει ισχύ έως και αύριο 31/05-(Δόθηκε) Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από AntiCambeR 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Χαρίζεται κωδικός Deals που έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε Shell και Everest, έχει ισχύ έως και σήμερα 30/05. Επίσης 1 κωδικός για Box που έχει ισχύ έως και αύριο 31/05. pm 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Χαρίζεται κωδικός Deals που έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε Shell και Everest, έχει ισχύ έως και σήμερα 30/05. Επίσης 1 κωδικός για Box που έχει ισχύ έως και αύριο 31/05. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο AntiCambeR για τον κωδικό Deals 4 U . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Στις 22/5/2022 στις 5:53 ΜΜ, SilentVoice είπε Αθήνα - Χαλάνδρι παραλαβή από τον χώρο μου. Ποστ εδώ, μετά πμ. 1.Το κομοδίνο της φωτογραφίας με διαστάσεις 53,34,66 περίπου. Το χρώμα το αδικεί η φωτογραφία. Αυτά τα άσπρα βγαίνουν, είναι αυτοκόλλητα από ασφάλεια παιδιού. Άτομα που μου έχουν ξαναχαρισει έχουν προτεραιότητα. 2.Ακόμη χαρίζεται και η συσκευή vauto της Vodafone. Δεν με είχε βολεψει τότε και μου είχαν επιστρέψει τα χρήματα. Πλέον η υπηρεσία τους νομίζω έχει καταργηθεί. Στην ουσία είναι OBD με ενσωματωμένη SIM αν κάποιος θέλει να παίξει μαζί του. Φωτογραφία ενδεικτική. Επανέρχομαι για το vauto , υπάρχει ακόμα, καθώς ο προηγούμενος ενδιαφερόμενος αγνοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παντελεήμων Ν. Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Χαρίζεται κωδικός Deals που έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε Shell και Everest, έχει ισχύ έως και σήμερα 30/05. *Δόθηκε για Goody's και Pizza Fan. Επίσης 1 κωδικός για Box που έχει ισχύ έως και αύριο 31/05-(Δόθηκε) Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για τον κωδικό του BOX! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Χαρίζεται σε οποιον επιλέξω εγώ κ μου κάνει από πλευράς ωρας - ημέρας παραλαβής (διαθέσιμη ώρα ~16.30-17.30 καθημερινες). Παραλαβη από βόρεια προάστια. Φάτε καλά πριν έρθετε κ πιείτε κ ένα redbull γιατί εμένα η μέση μου δε την πολύπαλεύει για να βοηθησω ουσιαστικά. Χωράει σε αμάξι νορμαλ μεγέθους αλλά ισως χρειαστεί ένα κατσαβιδι να βγουν τα ράφια. Μόνο άτομα με παρουσία στο δωσε. ψησταρια υγραερίου 3 καυστήρων με τρύπα για σούβλα. Λειτουργεί μέτρια (ή τουλάχιστον ως τον Νοέμβριο λειτουργούσε αλλά εχει δει πολύ καλύτερες ημέρες). Έχει φάει πατέντα έξτρα λαμαρίνες στο πίσω μέρος λόγω διάβρωσης. Θέλει ένα ΠΟΛΥ καλό καθάρισμα, έναν ρυθμιστή πίεσης και λαστιχο (δεν είναι δικα της αυτά που φαίνονται στη φωτο) εφόσον είναι να λειτουργήσει ως υγραερίου (για μετατροπη σε κάρβουνο - που για εμένα είναι η βέλτιστη λύση απλά βγάζετε τους καυστήρες). Με τις σχάρες της κλπ κομπλέ. Την είχα κρατήσει με τη λογική ότι θα την κάνω κάρβουνου αλλά 6 μήνες δε με έχει πιάσει η προκοπή Έχει μπει κ άλλου (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από paylidis 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Καλησπερα Χαρίζεται σε οποιον επιλέξω εγώ κ μου κάνει από πλευράς ωρας - ημέρας παραλαβής (διαθέσιμη ώρα ~16.30-17.30 καθημερινες). Παραλαβη από βόρεια προάστια. Φάτε καλά πριν έρθετε κ πιείτε κ ένα redbull γιατί εμένα η μέση μου δε την πολύπαλεύει για να βοηθησω ουσιαστικά. Χωράει σε αμάξι νορμαλ μεγέθους αλλά ισως χρειαστεί ένα κατσαβιδι να βγουν τα ράφια. Μόνο άτομα με παρουσία στο δωσε. ψησταρια υγραερίου 3 καυστήρων με τρύπα για σούβλα. Λειτουργεί μέτρια (ή τουλάχιστον ως τον Νοέμβριο λειτουργούσε αλλά εχει δει πολύ καλύτερες ημέρες). Έχει φάει πατέντα έξτρα λαμαρίνες στο πίσω μέρος λόγω διάβρωσης. Θέλει ένα ΠΟΛΥ καλό καθάρισμα, έναν ρυθμιστή πίεσης και λαστιχο (δεν είναι δικα της αυτά που φαίνονται στη φωτο) εφόσον είναι να λειτουργήσει ως υγραερίου (για μετατροπη σε κάρβουνο απλά βγάζετε τους καυστήρες). Με τις σχάρες της κλπ κομπλέ. Την είχα κρατήσει με τη λογική ότι θα την κάνω κάρβουνου αλλά 6 μήνες δε με έχει πιάσει η προκοπή Έχει μπει κ άλλου (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) Και εχθές το συζητούσα ότι θέλω μια υγραεριου Στέλνω πμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
K2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2022 στις 10:59 ΠΜ, TasSou είπε Χαρίζονται τα παρακάτω (από) ασύρματα τηλέφωνα 2. Panasonic KX-TG7301GR μόνο η βάση και ο αντάπτοράς της σε γκριζομπλέ χρώμα. Ο αντάπτορας είναι με ευρωπαϊκό βύσμα. Η φωτό είναι ενδεικτική. 4. Philips CD170 Μόνο το ακουστικό πλήρως λειτουργικό. Υπάρχει και η βάση μόνο για ανταλλακτικά. Φορτιστής δεν υπάρχει. 5. Siemens Gigaset A400. Δίνεται σκέτη. 6. Akai PA-8710 Λειτουργικό. Χρειάζεται μπαταρίες. Μερικά πλήκτρα του πατιούνται δύσκολα και η οθόνη έχει κάποια στοιχεία ανενεργά. 7. Βάση Gigaset A120 Κόκκινη όπως της φωτό με το τροφοδοτικό της ΧΩΡΙΣ ακουστικό. Για κάποιον που θέλει να την φορτίζει και σε άλλο μέρος. Φιλικά, Παρέλαβα την κόκκινη βάση και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τον TasSou! Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από K2012 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, K2012 είπε Παρέλαβα την κόκκινη βάση και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τον TasSou! Και εγώ ευχαριστώ για το γλύκισμα! Ελπίζω να σας κάνει. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από TasSou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση