musicthe Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Για Sony Xperia Z3 Χαρίζονται τρεις (3) αχρησιμοποίητες θήκες Δίνονται χέρι Περιοχή Αθήνα Για Sony Xperia T αχρησιμοποίητη θήκη Περιοχή Αθήνα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Χαρίζεται μπόρντ ECS MCP68M-M2. Είναι τσεκαρισμένο ότι ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ κανονικά αλλά όπως φαίνεται στις φωτό έχει φουσκωμένους πυκνωτές, τους οποίους και αλλάζετε αν το κατέχετε το άθλημα. (εγώ δεν... ) Αν σας ενδιαφέρει μπορώ να δώσω και τα υπόλοιπα συνοδευτικά. (Athlon X2 2300 & 1x2GB RAM με κάποια χρέωση) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 53 λεπτά πριν, musicthe είπε οι θήκες στάλθηκαν Λήμνο στον KaRLoSSaLoNiKa σευχαριστω πολυ για τις θηκες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyracer Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 16 ώρες πριν, ripmachineisback είπε Χαρίζονται ολα τα κομμάτια απο υπολογιστή χρονολογιας 2002. 2 IDE δισκοι 80 και 120 GB (Excelstore και Seagate) Τροφοδοτικο macron power mpt-301p 300Watt 2 καρτες δικτυου (Belkin και αγννωστου ταυτοτητας) XFX GEFORCE 7600GT 580M 256MB Cd reader-writer motherboard: gigabyte p4 titan 667 1,2 gb ram και cpu καποιος pentium 4 Πριν ενα μηνα που αφαιρεθηκαν ηταν ολα λειτουργικα, παραλαβη απο το χωρο μου 5 λεπτα απο το σταθμο μετρο Ηλιουπολης Καλησπερα. Να ρωτησω τι εχει μεινει απο τα παραπανω στη λιστα? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripmachineisback Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 44 λεπτά πριν, toyracer είπε Καλησπερα. Να ρωτησω τι εχει μεινει απο τα παραπανω στη λιστα? Ευχαριστω. Τα πάντα, προτιμάται να δοθούν πακέτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 18 ώρες πριν, gtso είπε Χαρίζονται τρία χαλασμένα tablet Turbo-X Rubik 7". Τα δύο δεν ανάβουν, το τρίτο έχει σπασμένη οθόνη. Παραλαβή απο Κυψέλη. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyracer Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, ripmachineisback είπε Τα πάντα, προτιμάται να δοθούν πακέτο Καλως. Στελνω PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ασυρματα ακουστικα SONY MDR-RF810R αποθηκευμενα αρκετο καιρο. Δεν υπαρχει το τροφοδοτικο τους (12V 1A) και θελουν καλο καθαρισμα. Δεν γνωριζω περισσοτερα καθοτι τα χρησιμοποιουσε αλλος. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2021 από tigergreg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eleni89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Ασυρματα ακουστικα SONY MDR-RF810R αποθηκευμενα αρκετο καιρο. Δεν υπαρχει το τροφοδοτικο τους (12V 1A) και θελουν καλο καθαρισμα. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Εγω θα ενδιαφερόμουν αλλά μπορώ Δευτέρα. Έχω κάτι Logitech G433 ενσύρματα που θέλω να ξεφορτωθώ και χρειάζομαι ακουστικά άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Ασυρματα ακουστικα SONY MDR-RF810R αποθηκευμενα αρκετο καιρο. Δεν υπαρχει το τροφοδοτικο τους (12V 1A) και θελουν καλο καθαρισμα. Δεν γνωριζω περισσοτερα καθοτι τα χρησιμοποιουσε αλλος. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κουτί υπολογιστή μαζί με τροφοδοτικό. Θέλει καλό καθάρισμα το κουτί. Το τροφοδοτικό είναι κάπου στα 250w. Πρώτα ποστ εδώ, μετά πμ. Θα μπει και σε διπλανο φορουμ. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από Kostas.karras 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζεται μπόρντ ECS MCP68M-M2. Είναι τσεκαρισμένο ότι ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ κανονικά αλλά όπως φαίνεται στις φωτό έχει φουσκωμένους πυκνωτές, τους οποίους και αλλάζετε αν το κατέχετε το άθλημα. (εγώ δεν... ) Αν σας ενδιαφέρει μπορώ να δώσω και τα υπόλοιπα συνοδευτικά. (Athlon X2 2300 & 1x2GB RAM με κάποια χρέωση) Ενδιαφέρομαι για επισκευή της. Φιλικά, Επεξ/σία 24 Απριλίου 2021 από TasSou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζεται κουτί υπολογιστή μαζί με τροφοδοτικό. Θέλει καλό καθάρισμα το κουτί. Το τροφοδοτικό είναι κάπου στα 250w. Πρώτα ποστ εδώ, μετά πμ. Θα μπει και σε διπλανο φορουμ. ενδιαφερομαι. στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtso Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Στις 23/4/2021 στις 8:06 ΜΜ, gtso είπε Χαρίζονται τρία χαλασμένα tablet Turbo-X Rubik 7". Τα δύο δεν ανάβουν, το τρίτο έχει σπασμένη οθόνη. Παραλαβή απο Κυψέλη. Κρατημένα για dklovedoctor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Στις 23/4/2021 στις 10:39 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται αν ειναι δυνατον πακετο..... 1.Καρτα WIRELESS PCI LEVEL ONE WNC-0301 που εχει χαθει η κεραια. 2.Καρτα PCI 4+1USB2 VIA VT6202 3.PCI CARD 3+1 IEEE 1394 PORT VIA VT6306 4.Καρτα γραφικωνε AGP GEFORCE FX5200 128MB 5.Καρτα γραφικωνε AGP ASUS A9250GE/256M/A 6.ΜΝΗΜΕΣ 4Χ1GB KINGSTON KHX8500D2/1G οι 2 γραφουν 2gb αλλα ειναι 1gb kitx2. 7.ΜΝΗΜΕΣ 2X1GB CORSAIR XMS2 CM2X1024-6400C5DHX 8.ΜΝΗΜΗ DDR2 1GB αγνωστων λοιπων στοιχειων. Παρακαλω πολυ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Δεν κανω αποστολες. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΠΑΚΕΤΟ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Παρέλαβα. Ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη για όλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση