marioz Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, STELLIOS είπε χαριζεται το γνωστο πληκτρολογιο της apple με μικρο προβλημα στη μπαταρια νομιζω διορθωνεται πολυ ευκολα δεν το εχω χρησιμοποίησει θα ηθελα να το παρει καποιοσς που να το χρησιμοποιησει ο ιδιος οχι να το επαναχαρισει παραλαβη απο Χολαργος Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkVespaStar Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, STELLIOS είπε χαριζεται το γνωστο πληκτρολογιο της apple με μικρο προβλημα στη μπαταρια νομιζω διορθωνεται πολυ ευκολα δεν το εχω χρησιμοποίησει θα ηθελα να το παρει καποιοσς που να το χρησιμοποιησει ο ιδιος οχι να το επαναχαρισει παραλαβη απο Χολαργος Δηλώνω ενδιαφερον και εγώ για το πληκτρολογιο pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, lpat2001 είπε Χαρίζεται ρολόι τοίχου για παιδικό δωμάτιο ..Σαν καινούργιο.. Επώνυμο μάρκας TATIRI. Παραλαβή από σταθμό Αμαρουσίου Στέλνω πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 21 ώρες πριν, giortsim είπε Χαρίζονται τα παρακάτω επιτραπέζια παιχνίδια: Το επάνω είναι σφραγισμένο με ζελατίνα. Παραλαβή από Μαρούσι. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ για @Locke_John παρέλαβα και ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Το σφραγισμένο τονερ δεν έχει ζητηθεί και παραμενει διαθέσιμο. Λέω να το πάω σε κανένα μαγαζί που πουλάει τέτοια και να πάω και τον εκτυπωτή για ανακύκλωση. Επίσης ο καθρέπτης παραμένει διαθέσιμος. Ενδιαφέρομαι κι εγώ. πμ. Ευχαριστώ! Δόθηκε στον Grim Ripper. ενδιαφερόμενος γ τον καθρέφτη, έστειλα πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Καλημέρα, κρεβάτι + στρώμα (χαρίζονται). - Κρεβάτι : 197 x 98 x 36 εκατοστά. - Στρώμα : 190 x 90 x 19 εκατοστά (το στρώμα έχει λερωθεί και στις δύο πλευρές + αγοράστηκε πριν 15 χρόνια, αν και τα τελευταία 4 - 5 χρόνια βρίσκεται σε αχρησία). Δεν είναι απαραίτητο να παραληφθούν και τα 2. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον από 2 ή περισσότερα μέλη, θα γίνει κλήρωση κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας random.org 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω (από) ασύρματα τηλέφωνα 2. Panasonic KX-TG7301GR μόνο η βάση και ο αντάπτοράς της σε γκριζομπλέ χρώμα. Ο αντάπτορας είναι με ευρωπαϊκό βύσμα. Η φωτό είναι ενδεικτική. 4. Philips CD170 Μόνο το ακουστικό πλήρως λειτουργικό. Υπάρχει και η βάση μόνο για ανταλλακτικά. Φορτιστής δεν υπάρχει. 5. Siemens Gigaset A400. Δίνεται σκέτη. 6. Akai PA-8710 Λειτουργικό. Χρειάζεται μπαταρίες. Μερικά πλήκτρα του πατιούνται δύσκολα και η οθόνη έχει κάποια στοιχεία ανενεργά. 7. Βάση Gigaset A120 Κόκκινη όπως της φωτό με το τροφοδοτικό της ΧΩΡΙΣ ακουστικό. Για κάποιον που θέλει να την φορτίζει και σε άλλο μέρος. Φιλικά, Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από TasSou 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, TasSou είπε Χαρίζονται τα παρακάτω (από) ασύρματα τηλέφωνα 2. Panasonic KX-TG7301GR μόνο η βάση και ο αντάπτοράς της σε γκριζομπλέ χρώμα. Ο αντάπτορας είναι με ευρωπαϊκό βύσμα. Η φωτό είναι ενδεικτική. 4. Philips CD170 Μόνο το ακουστικό πλήρως λειτουργικό. Υπάρχει και η βάση μόνο για ανταλλακτικά. Φορτιστής δεν υπάρχει. 5. Siemens Gigaset A400. Δίνεται σκέτη. 6. Akai PA-8710 Λειτουργικό. Χρειάζεται μπαταρίες. Μερικά πλήκτρα του πατιούνται δύσκολα και η οθόνη έχει κάποια στοιχεία ανενεργά. 7. Βάση Gigaset A120 Κόκκινη όπως της φωτό με το τροφοδοτικό της ΧΩΡΙΣ ακουστικό. Για κάποιον που θέλει να την φορτίζει και σε άλλο μέρος. Φιλικά, PM για 6 , 4 Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από retroman3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 χαρίζεται κωδικός έκπτωσης γ αγορές από Adidas (και adidas app), εκπτώσεις -35%, έως 2 Ιουνίου. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, Locke_John είπε χαρίζεται κωδικός έκπτωσης γ αγορές από Adidas (και adidas app), εκπτώσεις -35%, έως 2 Ιουνίου. pm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedomman Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Στις 25/5/2022 στις 11:03 ΠΜ, filarhos είπε Άγιο Στέφανο! Αττικής υπαρχει ακομα? εαν υπαρχει περναω και σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, freedomman είπε υπαρχει ακομα? εαν υπαρχει περναω και σημερα Δεν την έχω ακόμα στα χέρια μου, αλλά έχω κανονίσει με άλλο συμφορουμίτη από Δευτέρα. Μετά έχω αναμονή ένα ακόμα και μετά βάζω εσένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, retroman3 είπε pm Δικός σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, Locke_John είπε Δικός σας. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Locke_John για το κωδικό . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ φίλε μου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, Acronymous είπε Χαρίζονται ρολόγια, δεν είναι γνήσια. Πιθανότατα δεν λειτουργούν λόγο μπαταρίας και κάποια έχουν θέμα στο λουράκι. Όλα μαζί . Παραλαβή από Άλιμο. Post & PM Ενδιαφέρομαι. ΠΜ με ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση