AMDAKIAS Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Ξεκαθάρισμα ντουλάπας γυναικεία ρούχα (μεγέθη s,m,l)και παπούτσια(νούμερο 39) σε καλή κατάσταση και κάποια αφορετα . Παραλαβή από Αγία Βαρβάρα η Λυκόβρυση . Εάν δεν υπάρχει ενδιαφέρον την Κυριακή θα πάνε στον κάδο. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από AMDAKIAS 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 22/5/2022 στις 5:53 ΜΜ, SilentVoice είπε Αθήνα - Χαλάνδρι παραλαβή από τον χώρο μου. Ποστ εδώ, μετά πμ. 1.Το κομοδίνο της φωτογραφίας με διαστάσεις 53,34,66 περίπου. Το χρώμα το αδικεί η φωτογραφία. Αυτά τα άσπρα βγαίνουν, είναι αυτοκόλλητα από ασφάλεια παιδιού. Άτομα που μου έχουν ξαναχαρισει έχουν προτεραιότητα. 2.Ακόμη χαρίζεται και η συσκευή vauto της Vodafone. Δεν με είχε βολεψει τότε και μου είχαν επιστρέψει τα χρήματα. Πλέον η υπηρεσία τους νομίζω έχει καταργηθεί. Στην ουσία είναι OBD με ενσωματωμένη SIM αν κάποιος θέλει να παίξει μαζί του. Φωτογραφία ενδεικτική. Παρελαβα το κομοδινο, ευχαριστω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, giortsim είπε Χαρίζεται κουλούρα μηχανής και 2 λουκέτα. Η κουλούρα έχει μήκος 1.20m περίπου και τα λουκέτα το άνοιγμα τους είναι περίπου 8x4 cm. Παραλαβή από Μαρούσι. Πρώτα post εδώ και μετά ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ για @panagossss13 Αν αλλάξει κάτι με τον Πανάγο θα με ενδιέφερε και εμένα η κουλούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acronymous Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Χαρίζονται ρολόγια, δεν είναι γνήσια. Πιθανότατα δεν λειτουργούν λόγο μπαταρίας και κάποια έχουν θέμα στο λουράκι. Όλα μαζί . Παραλαβή από Άλιμο. Post & PM 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Acronymous είπε Χαρίζονται ρολόγια, pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMDAKIAS Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, Doubt είπε Υπάρχουν κάδοι ειδικοί (friendly reminder) Εδώ δεν έχουμε τέτοιους στην περιοχή. Επίσης τα πήγα στην εκκλησία και δεν τα ήθελαν γιατί έχουν παρα πολλά κλπ κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Acronymous είπε Χαρίζονται ρολόγια, δεν είναι γνήσια. Πιθανότατα δεν λειτουργούν λόγο μπαταρίας και κάποια έχουν θέμα στο λουράκι. Όλα μαζί . Παραλαβή από Άλιμο. Post & PM Άκυρο. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από Panagiotis79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, giortsim είπε Χρειάζεται κανείς κάτι τέτοιο? Εργαλείο που ανοίγει βιδωτά καπάκια ωρολογίων έως 3.7cm διάμετρο. Παραλαβή από Σύνταγμα. Συγνώμη, αλλά δεν κάνω αποστολές. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ για @Ser_nikos Αν δεν με ενδιαφέρει αλλιώς αν ο @Ser_nikos μένει πουθενά κοντά μου μήπως περάσω να δω αν έχει ανταπτορα να λύσω ένα smartwatch samsung που τα κλαταρε και θέλω να δω τι έπαθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lpat2001 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται ρολόι τοίχου για παιδικό δωμάτιο ..Σαν καινούργιο.. Επώνυμο μάρκας TATIRI. Παραλαβή από σταθμό Αμαρουσίου Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από lpat2001 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Πριν σχεδόν ένα χρόνο είχα πάρει από τον συνφορουμίτη @odystamτο φως γραφείου (με μεγεθυντικό φακό) των φωτογραφιών. Δεν είχε τη βάση αλλά έκανα μία τρύπα στον πάγκο μου και με βόλεψε μια χαρά. Επειδή απέκτησα άλλον, με μεγαλύτερη μεγέθυνση, λέω κι εγώ με τη σειρά μου να τον δώσω σε όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται. Συμπτωματικά βρήκα σήμερα και την βάση της φωτογραφίας (μαύρη) η οποία αν και λίγο σπασμένη ταιριάζει μια χαρά και η οποία θα δοθεί μαζί. Προφανώς θα χρειαστεί κάποιο σφιγκτηράκι ή κάποια πατέντα στήριξης αφού δεν έχω το δικό του. Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη (δεν παίζει άλλο σενάριο) ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από haris_216 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 52 λεπτά πριν, Acronymous είπε Χαρίζονται ρολόγια, δεν είναι γνήσια. Πιθανότατα δεν λειτουργούν λόγο μπαταρίας και κάποια έχουν θέμα στο λουράκι. Όλα μαζί . Παραλαβή από Άλιμο. Post & PM 2ος πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, haris_216 είπε Πριν σχεδόν ένα χρόνο είχα πάρει από τον συνφορουμίτη @odystamτο φως γραφείου (με μεγεθυντικό φακό) των φωτογραφιών. Δεν είχε τη βάση αλλά έκανα μία τρύπα στον πάγκο μου και με βόλεψε μια χαρά. Επειδή απέκτησα άλλον, με μεγαλύτερη μεγέθυνση, λέω κι εγώ με τη σειρά μου να τον δώσω σε όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται. Συμπτωματικά βρήκα σήμερα και την βάση της φωτογραφίας (μαύρη) η οποία αν και λίγο σπασμένη ταιριάζει μια χαρά και η οποία θα δοθεί μαζί. Προφανώς θα χρειαστεί κάποιο σφιγκτηράκι ή κάποια πατέντα στήριξης αφού δεν έχω το δικό του. Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη (δεν παίζει άλλο σενάριο) Καλησπέρα ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, haris_216 είπε Πριν σχεδόν ένα χρόνο είχα πάρει από τον συνφορουμίτη @odystamτο φως γραφείου (με μεγεθυντικό φακό) των φωτογραφιών. Δεν είχε τη βάση αλλά έκανα μία τρύπα στον πάγκο μου και με βόλεψε μια χαρά. Επειδή απέκτησα άλλον, με μεγαλύτερη μεγέθυνση, λέω κι εγώ με τη σειρά μου να τον δώσω σε όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται. Συμπτωματικά βρήκα σήμερα και την βάση της φωτογραφίας (μαύρη) η οποία αν και λίγο σπασμένη ταιριάζει μια χαρά και η οποία θα δοθεί μαζί. Προφανώς θα χρειαστεί κάποιο σφιγκτηράκι ή κάποια πατέντα στήριξης αφού δεν έχω το δικό του. Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη (δεν παίζει άλλο σενάριο) Καλησπέρα. Είχα ενδιαφερθεί και τότε. Με ενδιαφερει ακομα. Φιλικά, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Είχα ενδιαφερθεί και τότε. Με ενδιαφερει ακομα. Φιλικά, Για την ώρα είναι κρατημένο για τον polog40 ο οποίος και προηγήθηκε. Αν δεν προχωρήσει μαζί του είσαι ο επόμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STELLIOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 χαριζεται το γνωστο πληκτρολογιο της apple με μικρο προβλημα στη μπαταρια νομιζω διορθωνεται πολυ ευκολα δεν το εχω χρησιμοποίησει θα ηθελα να το παρει καποιοσς που να το χρησιμοποιησει ο ιδιος οχι να το επαναχαρισει παραλαβη απο Χολαργος 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση