Locke_John Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, giortsim είπε Χαρίζονται τα παρακάτω επιτραπέζια παιχνίδια: Το επάνω είναι σφραγισμένο με ζελατίνα. Παραλαβή από Μαρούσι Ενδιαφέρομαι αν υπάρχουν.
Doubt Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, filarhos είπε Άγιο Στέφανο! Αττικής Αν δεν την πάρει ο προηγούμενος, μου λέτε. Θα στείλω και π.μ.
Locke_John Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 @iasonas.theo ευχαριστώ για την εγκυκλοπαίδεια. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, tigergreg είπε Aριστο λειτουργικα με ανοικτη ακροαση και σχετικα μεγαλη οθονη και χαρακτηρες. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ "σε δυο τερμινα θα το σκεφτω".... Θα το ήθελα (λόγω μεγάλης οθόνης). πμ.
Doubt Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 22/5/2022 στις 9:36 ΠΜ, mples είπε Χαρίζεται θήκη για 10ρι τάμπλετ παραλαβή από Καματερό Πρώτα εδώ μετά πμ Κρατημένο στον Doubt Ευχαριστώ καθυστερημένα λόγω κλειδώματος τοπικ. Spoiler και προσέχετε τι γράφετε (you know who) 1
giortsim Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χρειάζεται κανείς κάτι τέτοιο? Εργαλείο που ανοίγει βιδωτά καπάκια ωρολογίων έως 3.7cm διάμετρο. Παραλαβή από Σύνταγμα. Συγνώμη, αλλά δεν κάνω αποστολές. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ για @Ser_nikos Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από giortsim 6
tigergreg Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Eπαναχαριζω εφ οσον επισκευασα το μιξερ izzy multi 600. Στο συγκεκριμενο μοντελο ξεβιδωνονται 4 μικρα βιδακια και πεφτουν στον χωρο των γραναζιων και ζοριζουν το μοτερ μεχρι ν αρχισει να "μυριζει". Το ελυσα, το καθαρισα, εβαλα σωστα τα 4 βιδακια (που πιθανοτατα θα φυγουν παλι οποτε πρεπει να βιδωθουν με εποξικη) και τωρα δουλευει κανονικα αλλα μυριζει πλεον απο το λαδι/σπρευ καθαρισμου που το μπουκωσα για να φυγει η καρβουνιλα. Εχει χρησιμοποιηθει πολυ λιγο απο απο τον πρωτο χρηστη. Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ τυπου "σε κανα τερμινο και βλεπουμε".... 8
Al_pacino Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 22/5/2022 στις 1:22 ΜΜ, GreeKar98K είπε Μασκα Climax με φίλτρο A1B1E1K1 πολυκαιρισμένο αλλά αχρησιμοποίητο. Βρίσκομαι Ν.Ψυχικό. ΠΜ για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Εχεις ενα πμ αν δεν θες να το διαθέσεις πες μου να αποσύρω .
iliasbass Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 χαριζω κουφαρι laptop lenovo g555 (μοντελο του '12) η οθονη δεν δουλευει παραλαβη απο Αμφιαλη (Σαββατο) ή Π. Φαληρο (απο Δευτερα) 2
mples Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Χαρίζεται παπούτσια ποδοσφαίρου παιδικά σε άριστη κατάσταση είναι νούμερο 37,5 Πρώτα εδώ μετά πμ παραλαβή από Καματερό 6
1nsom-n1k Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, giortsim είπε Χρειάζεται κανείς κάτι τέτοιο? Εργαλείο που ανοίγει βιδωτά καπάκια ωρολογίων έως 3.7cm διάμετρο. Παραλαβή από Σύνταγμα. Αν έχει και αυτά τα μικρά που φαίνονται στην φωτογραφία και μπορεί να γίνει αποστολή, ενδιαφέρομαι. Edit: Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής, οπότε άκυρο από εμένα και ελεύθερο για τον επόμενο. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από 1nsom-n1k
christosg Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Στις 20/5/2022 στις 2:30 ΜΜ, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκομενα (εξαρτηματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπωνει γιατι μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 2. Φορητο aircondition Primo? (Ετσι μου το ειπαν...) Δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα παντως αναβει και βγαζει και αερα σαν ανεμιστηρας. Εχω την εντυπωση οτι μπαινει νερο με παγο ή παγοκυστες και δροσιζει τον αερα που βγαζει. Εχει και τηλεκοντρολ. 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 6. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 7. Τηλεφωνο σταθερο - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 11. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. Τα παρακάτω είναι ακόμα διαθέσιμα: 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκόμενα (εξαρτήματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπώνει γιατί μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διάφοροι αναπτήρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοί. Λογικά είναι άδειοι αλλά λειτουργούν. Φεύγουν ΟΛΟΙ μαζί σε μια σακούλα. (Έχει υπάρξει ενδιαφέρον αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι). 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 4
TasSou Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται τα εικονιζόμενα από ασύρματα τηλέφωνα Panasonic. 1. Τρείς βάσεις με ανοικτή συνομιλία με τα τροφοδοτικά τους. 2. Μία βάση με ανοικτή συνομιλία χωρίς τροφοδοτικό 3. Ένα σετ (ακουστικό+βάση) χωρίς τροφοδοτικό. Δίνονται και χωριστά. Παραλαβή από περιοχή Παπάγου. Ας μη βαραίνουμε το νήμα που μας φιλοξενεί με περιττές αναρτήσεις. Καλησπέρα. Αν κάνει κάποια βάση για ένα Philips CD170 ακουστικό που έχω ορφανό θα με ενδιέφερε. Φιλικά,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση