FallenGod Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, FallenGod είπε Χαρίζονται 1. Memory card 8mb για Play Station 2 2. Βιβλίο εκμάθησης γερμανικών με τίτλο "Themen 1 aktuell" Οι γνωστοί αλεξιπτωτιστές και λοιποί wanna be έμποροι παρακαλώ να αυτοαποκλειστούν. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δοθούν. Παρακαλώ πολύ πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά με pm. Παραλαβή από Πετρούπολη ή κατόπιν απογευματινού αυστηρού ραντεβού από Μετρό Ανθούπολης ή Συγγρού Φιξ. Memory card 8mb για Play Station 2 κρατημένη για το μέλος @Masamune 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, SilentVoice είπε Αθήνα - Χαλάνδρι παραλαβή από τον χώρο μου. Ποστ εδώ, μετά πμ. 1.Το κομοδίνο της φωτογραφίας με διαστάσεις 53,34,66 περίπου. Το χρώμα το αδικεί η φωτογραφία. Αυτά τα άσπρα βγαίνουν, είναι αυτοκόλλητα από ασφάλεια παιδιού. Άτομα που μου έχουν ξαναχαρισει έχουν προτεραιότητα. 2.Ακόμη χαρίζεται και η συσκευή vauto της Vodafone. Δεν με είχε βολεψει τότε και μου είχαν επιστρέψει τα χρήματα. Πλέον η υπηρεσία τους νομίζω έχει καταργηθεί. Στην ουσία είναι OBD με ενσωματωμένη SIM αν κάποιος θέλει να παίξει μαζί του. Φωτογραφία ενδεικτική. Με ενδιαφέρει το κομοδίνο, στέλνω πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Χαρίζεται scanner Microtek ScanMaker i2400. Είναι bus powered (mini usb), δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία. Λειτουργεί αλλά κατά το σκανάρισμα σε κάποιο σημείο "πηδάει" ο αισθητήρας σκαναρίσματος με αποτέλεσμα να βγαίνει στη φωτογραφία. Πιθανώς αν το ανοίξει κάποιος και στρώσει τον ιμάντα να λειτουργεί κανονικά. Παραλαβή από Εύοσμο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 23 hours ago, magictoboggan said: Χαρίζονται τα παρακάτω. Η μία τρόμπα χρειάζεται πιεσόμετρο, κατά τα άλλα λειτουργεί απροβλημάτιστα. Αθήνα, βόρεια προάστια. Παραλαβή από τον χώρο μου. Τρόμπες και γράσο ΕΦΥΓΑΝ Ακύρωσα για το γραφείο γιατί δεν έχω μέσο για να το μεταφέρω. Ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Στις 20/5/2022 στις 10:51 ΜΜ, Fuel7 είπε 27.2 Ταμπακιερες μεταλικες OLD Holborn Καλησπέρα ! Θα με ενδιέφεραν, για συλλογή. Στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/1/2022 στις 9:19 ΜΜ, jethro84 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά κι από μένα στη παρέα! ΜΝΗΝΕΣ -μόνο- για desktop... : DDR 333MHz /// PC2700 1x 256MB /// Elixir [one-sided] 1x 256MB /// V-Data [one-sided] 2x 512MB /// MDT [double-sided] DDR 400MHz /// PC3200 1x 512MB /// Apacer [double-sided] 1x 512MB /// JetRam [double-sided] DDR2 533MHz /// PC2-4200 1x 512MB /// Transcent [one-sided] 1x 512MB /// Micron [double-sided] Ιδανικά για παραλαβή όλες μαζί & από το χώρο μου Παλαιό Φάληρο - Νέα Σμύρνη *** Post εδώ & p.m. *** θα προτιμηθεί κάποια/ος πού μού έχει χαρίσει στο παρελθόν *** Καλησπέρα... Με τη κουβέντα με @Fuel7 θυμήθηκα ότι το παραπάνω πέρασε τελείως απαρατήρητο. Αν τυχών κάποια/ος ενδιαφέρεται feel free Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από jethro84 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Στις 29/4/2022 στις 1:41 ΜΜ, navger είπε χαρίζω τα δυο αυτα μελάνια, είναι κλειστά. Μαρουσι Κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, SilentVoice είπε Αθήνα - Χαλάνδρι παραλαβή από τον χώρο μου. Ποστ εδώ, μετά πμ. 1.Το κομοδίνο της φωτογραφίας με διαστάσεις 53,34,66 περίπου. Το χρώμα το αδικεί η φωτογραφία. Αυτά τα άσπρα βγαίνουν, είναι αυτοκόλλητα από ασφάλεια παιδιού. Άτομα που μου έχουν ξαναχαρισει έχουν προτεραιότητα. 2.Ακόμη χαρίζεται και η συσκευή vauto της Vodafone. Δεν με είχε βολεψει τότε και μου είχαν επιστρέψει τα χρήματα. Πλέον η υπηρεσία τους νομίζω έχει καταργηθεί. Στην ουσία είναι OBD με ενσωματωμένη SIM αν κάποιος θέλει να παίξει μαζί του. Φωτογραφία ενδεικτική. Με ενδιαφερει το V-Auto.Στέλνω μύνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα εικονιζόμενα από ασύρματα τηλέφωνα Panasonic. 1. Τρείς βάσεις με ανοικτή συνομιλία με τα τροφοδοτικά τους. 2. Μία βάση με ανοικτή συνομιλία χωρίς τροφοδοτικό 3. Ένα σετ (ακουστικό+βάση) χωρίς τροφοδοτικό. Δίνονται και χωριστά. Παραλαβή από περιοχή Παπάγου. Ας μη βαραίνουμε το νήμα που μας φιλοξενεί με περιττές αναρτήσεις. Δόθηκαν όλα για ανακύκλωση συσκευών. Κράτησα μόνο τα 3 τροφοδοτικά (6,5VDC/500mA) Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από MessengerOfGood 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Ενδιαφέρεται κανείς για μια SONY bravia KLV-S26A10E ή να πω να την πάνε ανακύκλωση; Νομίζω 26άρα και δεν έχει ψηφιακό δέκτη άρα θέλει αποκωδικοποιητή. Από ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης λειτουργεί αλλά δεν έχει βάση γιατί την είχε στον τοίχο και την είχε πετάξει... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/5/2022 στις 3:11 ΜΜ, tigergreg είπε Eπαναχαριζω το ασυρματο τηλεφωνο Panasonic KX-TG6411 εφοσον το καθαρισα μεσα-εξω και του εβαλα καλες μπαταριες. Παρ ολα αυτα 1-2 πληκτρα θελουν δυνατο πατημα. Το πληκτρολογιο ειναι σχετικα φθαρμενο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Aριστο λειτουργικα με ανοικτη ακροαση και σχετικα μεγαλη οθονη και χαρακτηρες. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ "σε δυο τερμινα θα το σκεφτω".... ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από tigergreg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, filarhos είπε Ενδιαφέρεται κανείς για μια SONY bravia KLV-S26A10E ή να πω να την πάνε ανακύκλωση; Νομίζω 26άρα και δεν έχει ψηφιακό δέκτη άρα θέλει αποκωδικοποιητή. Από ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης λειτουργεί αλλά δεν έχει βάση γιατί την είχε στον τοίχο και την είχε πετάξει... pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, filarhos είπε Ενδιαφέρεται κανείς για μια SONY bravia KLV-S26A10E ή να πω να την πάνε ανακύκλωση; Νομίζω 26άρα και δεν έχει ψηφιακό δέκτη άρα θέλει αποκωδικοποιητή. Από ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης λειτουργεί αλλά δεν έχει βάση γιατί την είχε στον τοίχο και την είχε πετάξει... Περιοχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Περιοχή; Άγιο Στέφανο! Αττικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω επιτραπέζια παιχνίδια: Το επάνω είναι σφραγισμένο με ζελατίνα. Παραλαβή από Μαρούσι. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ για @Locke_John Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από giortsim 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση