GreeKar98K Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μασκα Climax με φίλτρο A1B1E1K1 πολυκαιρισμένο αλλά αχρησιμοποίητο. Βρίσκομαι Ν.Ψυχικό. ΠΜ για εκδήλωση ενδιαφέροντος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, 360city είπε Λοιπόν παιδιά οι πίνακες πάνε σε @Kostas.karras & @Locke_John Τα φωτιστικά πάνε σε @paylidis @Doubt @STELLIOS αν δεν κάτσει με κάποιο παιδί επόμενος είναι ο @ρεσπεψτ. ΝΑ ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά είχα ατύχημα με την δουλειά κ βαραγα ενέσεις για την μέση. Παραλαβή από Γαλάτσι μετά από συνεννόηση με pm Από μένα άκυρο, ας πάει στον επόμενο. Ευχαριστώ. 4 ώρες πριν, mples είπε Χαρίζεται θήκη για 10ρι τάμπλετ παραλαβή από Καματερό Πρώτα εδώ μετά πμ Με ενδιαφέρει η θήκη για 10,1 ίντσες, φαντάζομαι κάνει. Στέλνω π.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Καλημέρα σε όλους, μετά το άκυρο από @Doubt για το φωτιστικό , επόμενος είναι ο @ρεσπεψτ αναμονή παραλαβής/απάντηση από @paylidis Το ένα έφυγε στον @STELLIOSκαι να τον ευχαριστήσω για την συνέπεια της ώρας. Αν υπάρξει καμία άλλη ακύρωση θα ενημερώσω σχετικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMDAKIAS Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/5/2022 στις 5:33 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Σταθεροποιητης τασης . Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα απαντηση εδω και μετα προσωπικο μηνυμα για τα περαιτερω Τον εβαλα σε πριζα και δουλευει Δοθηκε στον AMDAKIAS Ένα μεγάλο ευχαριστό στον φίλο @Γιάννης Platano για τον σταθεροποιητή. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από AMDAKIAS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STELLIOS Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 16 λεπτά πριν, 360city είπε Καλημέρα σε όλους, μετά το άκυρο από @Doubt για το φωτιστικό , επόμενος είναι ο @ρεσπεψτ αναμονή παραλαβής/απάντηση από @paylidis Το ένα έφυγε στον @STELLIOSκαι να τον ευχαριστήσω για την συνέπεια της ώρας. Αν υπάρξει καμία άλλη ακύρωση θα ενημερώσω σχετικά εγω ευχαριστω για το ( αθικτο ) φωτιστικο καλη συνεχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Στις 20/5/2022 στις 2:30 ΜΜ, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκομενα (εξαρτηματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπωνει γιατι μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 2. Φορητο aircondition Primo? (Ετσι μου το ειπαν...) Δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα παντως αναβει και βγαζει και αερα σαν ανεμιστηρας. Εχω την εντυπωση οτι μπαινει νερο με παγο ή παγοκυστες και δροσιζει τον αερα που βγαζει. Εχει και τηλεκοντρολ. 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 6. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 7. Τηλεφωνο σταθερο - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 11. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. καλησπερα,θα με ενδιεφερε το 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. και το 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DooM_STeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Στις 20/5/2022 στις 2:30 ΜΜ, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκομενα (εξαρτηματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπωνει γιατι μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 2. Φορητο aircondition Primo? (Ετσι μου το ειπαν...) Δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα παντως αναβει και βγαζει και αερα σαν ανεμιστηρας. Εχω την εντυπωση οτι μπαινει νερο με παγο ή παγοκυστες και δροσιζει τον αερα που βγαζει. Εχει και τηλεκοντρολ. 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 6. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 7. Τηλεφωνο σταθερο - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 11. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για το 3 και το 13. ΠΜ με και περνάω απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ̶3̶.̶ ̶W̶D̶ ̶T̶V̶ ̶m̶i̶n̶i̶ ̶α̶χ̶ρ̶η̶σ̶ι̶μ̶ο̶π̶ο̶ι̶η̶τ̶ο̶ ̶σ̶τ̶ο̶ ̶κ̶ο̶υ̶τ̶ι̶ ̶τ̶ο̶υ̶.̶ ̶ ̶έ̶χ̶ω̶ ̶κ̶α̶ι̶ ̶ε̶γ̶ώ̶ ̶τ̶ο̶ ̶ί̶δ̶ι̶ο̶ ̶α̶χ̶ρ̶η̶σ̶ι̶μ̶ο̶π̶ο̶ί̶η̶τ̶ο̶ ̶σ̶τ̶ο̶ ̶κ̶ο̶υ̶τ̶ι̶ ̶τ̶ο̶υ̶,̶ ̶α̶ν̶ ̶τ̶ο̶ ̶θ̶έ̶λ̶ε̶ι̶ ̶κ̶α̶ν̶ε̶ί̶ς̶.̶ ̶ ε̶π̶ί̶σ̶η̶ς̶ ̶τ̶α̶ ̶π̶α̶ρ̶α̶κ̶ά̶τ̶ω̶ Ser_nikos Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από @11h 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fenrir Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Χαριζεται ενα 17αρι panel απο laptop acer αν θυμαμαι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, @11h είπε 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. έχω και εγώ το ίδιο αχρησιμοποίητο στο κουτι του, αν το θέλει κανείς. επίσης τα παρακάτω Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Χαρίζονται 1. Memory card 8mb για Play Station 2 2. Βιβλίο εκμάθησης γερμανικών με τίτλο "Themen 1 aktuell" Οι γνωστοί αλεξιπτωτιστές και λοιποί wanna be έμποροι παρακαλώ να αυτοαποκλειστούν. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δοθούν. Παρακαλώ πολύ πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά με pm. Παραλαβή από Πετρούπολη ή κατόπιν απογευματινού αυστηρού ραντεβού από Μετρό Ανθούπολης ή Συγγρού Φιξ. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, @11h είπε 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. έχω και εγώ το ίδιο αχρησιμοποίητο στο κουτι του, αν το θέλει κανείς. επίσης τα παρακάτω Ενδιαφέρομαι για το wd. Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 1 hour ago, FallenGod said: Χαρίζονται 1. Memory card 8mb για Play Station 2 2. Βιβλίο εκμάθησης γερμανικών με τίτλο "Themen 1 aktuell" Οι γνωστοί αλεξιπτωτιστές και λοιποί wanna be έμποροι παρακαλώ να αυτοαποκλειστούν. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δοθούν. Παρακαλώ πολύ πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά με pm. Παραλαβή από Πετρούπολη ή κατόπιν απογευματινού αυστηρού ραντεβού από Μετρό Ανθούπολης ή Συγγρού Φιξ. Καλησπέρα, στέλνω πμ για τη κάρτα μνήμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αθήνα - Χαλάνδρι παραλαβή από τον χώρο μου. Ποστ εδώ, μετά πμ. 1.Το κομοδίνο της φωτογραφίας με διαστάσεις 53,34,66 περίπου. Το χρώμα το αδικεί η φωτογραφία. Αυτά τα άσπρα βγαίνουν, είναι αυτοκόλλητα από ασφάλεια παιδιού. Άτομα που μου έχουν ξαναχαρισει έχουν προτεραιότητα. 2.Ακόμη χαρίζεται και η συσκευή vauto της Vodafone. Δεν με είχε βολεψει τότε και μου είχαν επιστρέψει τα χρήματα. Πλέον η υπηρεσία τους νομίζω έχει καταργηθεί. Στην ουσία είναι OBD με ενσωματωμένη SIM αν κάποιος θέλει να παίξει μαζί του. Φωτογραφία ενδεικτική. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από SilentVoice 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, magictoboggan είπε Τρόμπες και γράσο ΕΦΥΓΑΝ Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Γεράσιμο @magictoboggan για τη δωρεά του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση