MessengerOfGood Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, basilis_a είπε Καλημέρα, Χαρίζεται παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Prenatal σε καλή κατάσταση, κατηγορία Α,Β,Β1 isofix με άγγιστρο. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή ή από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Παρακαλώ αν το έχετε ανάγκη ή γνωρίζετε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, επικοινωνήστε με pm. Ευχαριστώ. πμ με ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον GreeKar98K για το κωδικό deals4u. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Eπαναχαριζω το ασυρματο τηλεφωνο Panasonic KX-TG6411 εφοσον το καθαρισα μεσα-εξω και του εβαλα καλες μπαταριες. Παρ ολα αυτα 1-2 πληκτρα θελουν δυνατο πατημα. Το πληκτρολογιο ειναι σχετικα φθαρμενο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hasta La Vista Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, tigergreg είπε Eπαναχαριζω το ασυρματο τηλεφωνο Panasonic KX-TG6411 εφοσον το καθαρισα μεσα-εξω και του εβαλα καλες μπαταριες. Παρ ολα αυτα 1-2 πληκτρα θελουν δυνατο πατημα. Το πληκτρολογιο ειναι σχετικα φθαρμενο. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπέρα , με ενδιαφέρει στου στέλνω ΠΜ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis123 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ τον. basilis_a το καρεκλακι χαρίστηκε σε μονογονεϊκή οικογένεια με πολλά οικονομικά προβλήματα Επεξ/σία 21 Μαΐου 2022 από giannis123 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω. Η μία τρόμπα χρειάζεται πιεσόμετρο, κατά τα άλλα λειτουργεί απροβλημάτιστα. Αθήνα, βόρεια προάστια. Παραλαβή από τον χώρο μου. Τρόμπες και γράσο ΕΦΥΓΑΝ Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από magictoboggan 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Λοιπόν παιδιά οι πίνακες πάνε σε @Kostas.karras & @Locke_John Τα φωτιστικά πάνε σε @paylidis @Doubt @STELLIOS αν δεν κάτσει με κάποιο παιδί επόμενος είναι ο @ρεσπεψτ. ΝΑ ζητήσω συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά είχα ατύχημα με την δουλειά κ βαραγα ενέσεις για την μέση. Παραλαβή από Γαλάτσι μετά από συνεννόηση με pm 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, magictoboggan είπε Χαρίζονται τα παρακάτω. Η μία τρόμπα χρειάζεται πιεσόμετρο, κατά τα άλλα λειτουργεί απροβλημάτιστα. Αθήνα, βόρεια προάστια. Παραλαβή από τον χώρο μου. Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι για τις τρόμπες και το γράσο. Φιλικά, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται θήκη για 10ρι τάμπλετ παραλαβή από Καματερό Πρώτα εδώ μετά πμ Κρατημένο στον Doubt Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από mples 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Καλημερα σε ολους. Χαριζονται ενα κουτι και ενα dvd rw sata οπως φαινονται στις φωτο. Πμ για παραλαβη απο Πειραια. Ευχαριστω! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, dimitris_sg είπε Καλημερα σε ολους. Χαριζονται ενα κουτι και ενα dvd rw sata οπως φαινονται στις φωτο. Πμ για παραλαβη απο Πειραια. Ευχαριστω! Ενδιαφέρομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, magictoboggan said: Χαρίζονται τα παρακάτω. Η μία τρόμπα χρειάζεται πιεσόμετρο, κατά τα άλλα λειτουργεί απροβλημάτιστα. Αθήνα, βόρεια προάστια. Παραλαβή από τον χώρο μου Καλημερα. Στελνω πμ για το γραφειο Αποσύρω γιατί δεν έχω διαθέσιμο μέσο για να το μεταφέρω. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2022 από thodoris1985 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, dimitris_sg είπε Καλημερα σε ολους. Χαριζονται ενα κουτι και ενα dvd rw sata οπως φαινονται στις φωτο. Πμ για παραλαβη απο Πειραια. Ευχαριστω! Δοθηκαν! Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Να ευχαριστήσω το @dimitris_sg για τα πράγματα μόλις παρέλαβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Στις 20/5/2022 στις 6:30 ΜΜ, iasonas.theo είπε Το παρακάτω πάρκοκρεβατο εχει την φθορά που φαίνεται στη φωτό μαζι με στρώματακι και βαλιτσάκι μεταφοράς Βόρεια Προάστια Αττικής είμαι για πληροφορίες παρακαλώ προσωπικό μήνυμα Ευχαριστω Ιάσωνας Απεσυρα το ενδιαφέρον μου καθώς έφαγα άκυρο από την γυναίκα. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση