Kostas.karras Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Mini hi fi sony , δείχνει λειτουργικό, έκτος από την cdιερα, έχει ένα cd της Πρωτοψάλτη μέσα, ίσως γι αυτό δεν δουλεύει 😋 Ένα γουφερ Logitech , κλινικά νεκρό Γουφερ turbox Ηχείο κεντρικό sony Ozaki ενισχυτής με κάτι δορυφόρους Creative δορυφόρο Ηχεία turbox Χαρίζονται , προτιμώ να φύγουν όλα μαζί ! ΜΗ λειτουργικές μητρικές αν ενδιαφέρεται κάποιος για εκπαιδευτικούς σκοπούς 8
Doubt Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Mini hi fi sony , δείχνει λειτουργικό, έκτος από την cdιερα, έχει ένα cd της Πρωτοψάλτη μέσα, ίσως γι αυτό δεν δουλεύει 😋 Ηχεία turbox Το μεσαίο με ερωτηματικό. Θα στείλω π.μ. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από Doubt
Locke_John Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 @Fuel7 ευχαριστώ για αυτά που παρέλαβα και που με περίμενες 1
tigergreg Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Στις 19/5/2022 στις 5:19 ΜΜ, Fuel7 είπε 13,27 Βλάσης @Locke_John 10,29 Γρηγόρης @tigergreg Παρελαβα κι εγω. Ευχαριστω πολυ. Eπισης ευχαριστω και τον Βλαση που μου τα εφερε. 3
TasSou Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας Παρέλαβα και ευχαριστώ θερμά τον Χρήστο @christosg. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να ανταποδώσω. 1
MalibouMRN Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκομενα (εξαρτηματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπωνει γιατι μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 2. Φορητο aircondition Primo? (Ετσι μου το ειπαν...) Δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα παντως αναβει και βγαζει και αερα σαν ανεμιστηρας. Εχω την εντυπωση οτι μπαινει νερο με παγο ή παγοκυστες και δροσιζει τον αερα που βγαζει. Εχει και τηλεκοντρολ. 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 6. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 7. Τηλεφωνο σταθερο - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 11. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. Πμ
Fuel7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1.Κουτι απο miband 2 2.Σεσουαρ για τα μαλια 110ν 3.θηκη κινητου με βεντουζα για παρμπριζ 4.πορτοφολι μικρο 5.2 σκαρτ 6.θηκη κινητου παλια νιλκιν 7.2 θηκες ακουστικων απο πλαστικο τυπου χελωνας 8.F&U αποκωδοικοποιητης(παροπλισμένος) 9.υφασματινη θηκη Philips 10.Μιξερ ΙΖΖΥ μικρο (Τελευταια φορα δούλευε) 11.Κομμάτια απο Samsung S3 12.Λαιμος-Διακοπτης και ντουι απο φωτιστικο.Εχει σπάσει η βάση.,μπορει να μπει σε οποια DIY βάση και να δουλέψει ξανα. 13.φορτιστης και τηλεκοντρολ απο camcorder CANON 14.Θηκη απο IPHONE 8. 15.Μοντεμ HOL Λειτουργικο. 16.Energiene power meter(παροπλισμένο)αγνωστη κατασταση. 17.Sony ericsσon experia Ειναι λειτουργικο,να δοθει σε ατομο που εχει αναγκη πραγματικα. 18.Νοκια Hands free.Παροπλισμενα,προ τριετιας που τα παροπλισα δουλευαν 19.3 ζαντολαστιχα με σιδερενιες ζαντες 185/60/14.Η Μια ζαντα ειναι χτυπημένη 20.Συσκευη OTP ALPHA BANK 21.μαξιλαρακια μικρα ακουστικων 22. Ασυρματο τηλεφωνο ΛΑΝΝΕΤ 23.VR Χάρτινο ΠΛΑΙΣΙΟ 24.usb Modem SEIEMENS 25.Remote απο Mac Mini 26.οθονη απο HP G62 Λειτουργικη 27.2 Ταμπακιερες μεταλικες OLD Holborn 28.1 σακουλα με φιλτρα,1 καλωδιο δυκτιου και καποια φιλτρα-διαχωριστες. 29.Μοντεμ ADSL-VDSL Huawei 30.2 usb hubs 1 1 ενεργο και ενα παθητικο.Στο Ενεργο λειπει ο φορτιστης. 31.1 αυτοσχεδιο αλλα λειτουργικο καλωδιο lightning 32.Κινητο τηλεφωνο Nokia 2 λειτουργικο το εχω βρει στο δρομο.Να δοθει σε ανθρωπο που εχει αναγκη. Τέλος να τονισω... 1)Να έχετε δώσει στο παρελθόν,και να έχω πάρει απο εσάς 2)Πρώτα στο νήμα,και μετά προσωπικο μυνημα για το οποιο ενδιαφέρον 3)Παραλαβη Απο Αγια Παρασκευη Καλλιπολη Πειραια. 4)Δεν στέλνω λογω ελειψης χρονου. 5)Κατανοηση με τις ωρες και ακριβεια με τις παραλαβες. 6)Τηρειται προτεραιοτητα!Φυσικά,διατηρώ πάντα το δικαιωμα επιλογης των τελικων παραληπτων.Υπάρχει ήδη Black List ατομών που εχουν πάρει στο παρελθόν απο εμενα,και που τα έβαλαν για πουλημα εκ των υστέρων! Και ας λένε διάφορα για εμενα δεξια και αρριστερα...Ξέρουν εκείνοι! Ευχαριστω πολυ. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από Fuel7 4
psyduck Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητα Ενδιαφέρομαι για τα 2 πολύμετρα, μόνο αν κάποιος που παραλάβει πολλά δεν τα θέλει και κινείται από κέντρο και βόρειο ανατολικά.
Trigger Happy Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, christosg είπε 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας εντάξει, ένα δύο σχέδια είναι που μου κάνανε κλικ. τα 12 13 δεν πολυ διάβασα νομίζω τα έδωσες. αν (μεγάλο αν) είσαι προς κέντρο μίλα μου ειδάλλως πραγματικά δες κάποιον πιο κοντά. 😁 1
summit1_1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, iasonas.theo είπε Καλησπέρα χαριζω την παρακάτω εγκυκλοπαίδεια " Η ιστορία της ανθρωπότητας" UNESCO τομοι 1 με 18 παραλαβη σε σημείο στα Βόρεια Προάστια που με εξυπηρετεί δεν θα κρατήσω καποια σειρά προτεραιότητας, Χαρίζεται επίσης ο ενοσχιτης Nad ο τεχνικός που τον είδε μου είπε ότι είναι μη επισκευασιμος λόγω βλάβης από νερό και υγρασία για ανταλλακτικά ή για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να τον επισκευάσει Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τον ενισχυτή
MalibouMRN Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Fuel7 είπε 1.Κουτι απο miband 2 2.Σεσουαρ για τα μαλια 110ν 3.θηκη κινητου με βεντουζα για παρμπριζ 4.πορτοφολι μικρο 5.2 σκαρτ 6.θηκη κινητου παλια νιλκιν 7.2 θηκες ακουστικων απο πλαστικο τυπου χελωνας 8.F&U αποκωδοικοποιητης(παροπλισμένος) 9.υφασματινη θηκη Philips 10.Μιξερ ΙΖΖΥ μικρο (Τελευταια φορα δούλευε) 11.Κομμάτια απο Samsung S3 12.Λαιμος-Διακοπτης και ντουι απο φωτιστικο.Εχει σπάσει η βάση.,μπορει να μπει σε οποια DIY βάση και να δουλέψει ξανα. 13.φορτιστης και τηλεκοντρολ απο camcorder CANON 14.Θηκη απο IPHONE 8. 15.Μοντεμ HOL Λειτουργικο. 16.Energiene power meter(παροπλισμένο)αγνωστη κατασταση. 17.Sony ericsσon experia Ειναι λειτουργικο,να δοθει σε ατομο που εχει αναγκη πραγματικα. 18.Νοκια Hands free.Παροπλισμενα,προ τριετιας που τα παροπλισα δουλευαν 19.3 ζαντολαστιχα με σιδερενιες ζαντες 185/60/14.Η Μια ζαντα ειναι χτυπημένη 20.Συσκευη OTP ALPHA BANK 21.μαξιλαρακια μικρα ακουστικων 22. Ασυρματο τηλεφωνο ΛΑΝΝΕΤ 23.VR Χάρτινο ΠΛΑΙΣΙΟ 24.usb Modem SEIEMENS 25.Remote απο Mac Mini 26.οθονη απο HP G62 Λειτουργικη 27.2 Ταμπακιερες μεταλικες OLD Holborn 28.1 σακουλα με φιλτρα,1 καλωδιο δυκτιου και καποια φιλτρα-διαχωριστες. 29.Μοντεμ ADSL-VDSL Huawei 30.2 usb hubs 1 1 ενεργο και ενα παθητικο.Στο Ενεργο λειπει ο φορτιστης. 31.1 αυτοσχεδιο αλλα λειτουργικο καλωδιο lightning 32.Κινητο τηλεφωνο Nokia 2 λειτουργικο το εχω βρει στο δρομο.Να δοθει σε ανθρωπο που εχει αναγκη. Τέλος να τονισω... 1)Να έχετε δώσει στο παρελθόν,και να έχω πάρει απο εσάς 2)Πρώτα στο νήμα,και μετά προσωπικο μυνημα για το οποιο ενδιαφέρον 3)Παραλαβη Απο Αγια Παρασκευη Καλλιπολη Πειραια. 4)Δεν στέλνω λογω ελειψης χρονου. 5)Κατανοηση με τις ωρες και ακριβεια με τις παραλαβες. 6)Τηρειται προτεραιοτητα!Φυσικά,διατηρώ πάντα το δικαιωμα επιλογης των τελικων παραληπτων.Υπάρχει ήδη Black List ατομών που εχουν πάρει στο παρελθόν απο εμενα,και που τα έβαλαν για πουλημα εκ των υστέρων! Και ας λένε διάφορα για εμενα δεξια και αρριστερα...Ξέρουν εκείνοι! Ευχαριστω πολυ. εχετε πμ
Crybal Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 14 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Mini hi fi sony , δείχνει λειτουργικό, έκτος από την cdιερα, έχει ένα cd της Πρωτοψάλτη μέσα, ίσως γι αυτό δεν δουλεύει 😋 Ένα γουφερ Logitech , κλινικά νεκρό Γουφερ turbox Ηχείο κεντρικό sony Ozaki ενισχυτής με κάτι δορυφόρους Creative δορυφόρο Ηχεία turbox Χαρίζονται , προτιμώ να φύγουν όλα μαζί ! ΜΗ λειτουργικές μητρικές αν ενδιαφέρεται κάποιος για εκπαιδευτικούς σκοπούς Εαν υπαρχει η AMD με ενδιαφερει και μια,οποιαδήποτε απο λαπτοπ
basilis_a Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Χαρίζεται παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Prenatal σε καλή κατάσταση, κατηγορία Α,Β,Β1 isofix με άγγιστρο. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή ή από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Παρακαλώ αν το έχετε ανάγκη ή γνωρίζετε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, επικοινωνήστε με pm. Ευχαριστώ. Edit: Χαρίστηκε στο μέλος @giannis123 , σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2022 από basilis_a 11
user89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Καλησπέρα! Χαρίζονται ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ αθλητικά παπούτσια μπάσκετ 53 νούμερο! Αν υπάρχει κανείς που να φοράει τέτοιο νούμερο, με μεγάλη χαρά τα δίνω!! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση