georgios65 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Μία σακούλα Κουτάκια - θήκες για μνήμες και επεξεργαστές Κουφάρια από διάφορα λάπτοπ Βάση ομπρελας θαλάσσης Ψυγείο Citroen DS3 Μία σακούλα με κάτι πλακέτες τηλεορασεων Ενα λάστιχο αυτοκίνητου 205/45/17 ( προφανώς όχι για χρήση ) Παλιά μη λειτουργικά τροφοδοτικά Διάφορες παλιές οθόνες υπολογιστών, κάποιες ανοιχτές, μάλλον μη λειτουργικές Θέλω να φύγουν αμμεσα, τα κρατάω μέχρι αύριο το απόγευμα αν δεν ζητηθούν, μετά τα πετάω όλα. Eυχαριστω πολυ για τον επεξεργαστη και τον Βλαση για την εξυπηρετηση! Καλημέρα Κώστα. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τίς ὀθόνες ἐκεῖνες, πού δέν εἶναι ἀνοιγμένες καί πιστεύεις ὅτι μποροῦν νά ἐπισκευαστοῦν. Εὐχαριστῶ. ᾿Επιπλέον μέ ἐνδιαφέρουν καί οἱ βάσεις ἀπό τίς ἀνοιγμένες ὀθόνες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, georgios65 είπε Καλημέρα Κώστα. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τίς ὀθόνες ἐκεῖνες, πού δέν εἶναι ἀνοιγμένες καί πιστεύεις ὅτι μποροῦν νά ἐπισκευαστοῦν. Εὐχαριστῶ. ᾿Επιπλέον μέ ἐνδιαφέρουν καί οἱ βάσεις ἀπό τίς ἀνοιγμένες ὀθόνες. Κώστα μπορώ ν παραλάβω και για τον κ. georgios65 αν θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 @MauroPaltoudias ευχαριστώ πολύ για τα βιβλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Midi tower με αποκολλημενη πρόσοψη, οποίος ενδιαφέρεται πμ @MauroPaltoudias ευχαριστώ και εγώ για τα υπόλοιπα βιβλία, να σαι καλά! Τα κουφάρια από λάπτοπ είναι από τα εξής: Toshiba l300 Toshiba c660 Hp dv4 Acer 5920g Dell Inspiron 15r Asus f3j Και κανά δυο ακόμη άγνωστης ταυτότητας Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από Kostas.karras 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosg Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκομενα (εξαρτηματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπωνει γιατι μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 2. Φορητο aircondition Primo? (Ετσι μου το ειπαν...) Δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα παντως αναβει και βγαζει και αερα σαν ανεμιστηρας. Εχω την εντυπωση οτι μπαινει νερο με παγο ή παγοκυστες και δροσιζει τον αερα που βγαζει. Εχει και τηλεκοντρολ. 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 6. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 7. Τηλεφωνο σταθερο - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 11. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκομενα (εξαρτηματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπωνει γιατι μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 2. Φορητο aircondition Primo? (Ετσι μου το ειπαν...) Δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα παντως αναβει και βγαζει και αερα σαν ανεμιστηρας. Εχω την εντυπωση οτι μπαινει νερο με παγο ή παγοκυστες και δροσιζει τον αερα που βγαζει. Εχει και τηλεκοντρολ. 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 6. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 7. Τηλεφωνο σταθερο - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 11. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. PM για 12, 13 Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από giortsim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκομενα (εξαρτηματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπωνει γιατι μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 2. Φορητο aircondition Primo? (Ετσι μου το ειπαν...) Δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα παντως αναβει και βγαζει και αερα σαν ανεμιστηρας. Εχω την εντυπωση οτι μπαινει νερο με παγο ή παγοκυστες και δροσιζει τον αερα που βγαζει. Εχει και τηλεκοντρολ. 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 6. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 7. Τηλεφωνο σταθερο - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 11. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το 3.9.14. Στέλνω πμ. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από Ser_nikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκομενα (εξαρτηματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπωνει γιατι μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 2. Φορητο aircondition Primo? (Ετσι μου το ειπαν...) Δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα παντως αναβει και βγαζει και αερα σαν ανεμιστηρας. Εχω την εντυπωση οτι μπαινει νερο με παγο ή παγοκυστες και δροσιζει τον αερα που βγαζει. Εχει και τηλεκοντρολ. 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 6. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 7. Τηλεφωνο σταθερο - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 11. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για 3, 9,12 και 13. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκομενα (εξαρτηματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπωνει γιατι μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 2. Φορητο aircondition Primo? (Ετσι μου το ειπαν...) Δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα παντως αναβει και βγαζει και αερα σαν ανεμιστηρας. Εχω την εντυπωση οτι μπαινει νερο με παγο ή παγοκυστες και δροσιζει τον αερα που βγαζει. Εχει και τηλεκοντρολ. 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 6. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 7. Τηλεφωνο σταθερο - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 11. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. Καλησπέρα σας. ᾿Εκδηλώνω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό 7, ἐάν καί ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iasonas.theo Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Καλησπέρα χαριζω την παρακάτω εγκυκλοπαίδεια " Η ιστορία της ανθρωπότητας" UNESCO τομοι 1 με 18 παραλαβη σε σημείο στα Βόρεια Προάστια που με εξυπηρετεί δεν θα κρατήσω καποια σειρά προτεραιότητας, Χαρίζεται επίσης ο ενοσχιτης Nad ο τεχνικός που τον είδε μου είπε ότι είναι μη επισκευασιμος λόγω βλάβης από νερό και υγρασία για ανταλλακτικά ή για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να τον επισκευάσει 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Σε ποια περιοχή είναι ο ενισχυτής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iasonas.theo Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Το παρακάτω πάρκοκρεβατο εχει την φθορά που φαίνεται στη φωτό μαζι με στρώματακι και βαλιτσάκι μεταφοράς Βόρεια Προάστια Αττικής είμαι για πληροφορίες παρακαλώ προσωπικό μήνυμα Ευχαριστω Ιάσωνας 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtso Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση αποθήκων χαρίζονται τα παρακάτω: Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από χώρο μου Α. Γλυφάδα (ή κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις από μετρό Ελληνικό ή απο Κεντρο για ελαφρια πραγματα) κατόπιν συνεννόησης. Προτεραιότητα σε εκείνους που θα τα πάρουν πιο γρήγορα και σε εκείνους που θα πάρουν πολλά μαζί καθώς είναι στην μέση του σαλονιού και πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Ενδιαφέρον εδώ και PM. (Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει λίγο η απάντηση). 1. Εκτυπωτής Canon i865 με όλα τα παρελκομενα (εξαρτηματα για photos και CD) και 2 μελάνια στα κουτιά τους. Δεν εκτυπωνει γιατι μάλλον θέλει κεφαλή. Τα μελάνια μέσα είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα. 2. Φορητο aircondition Primo? (Ετσι μου το ειπαν...) Δεν γνωριζω αν λειτουργει σωστα παντως αναβει και βγαζει και αερα σαν ανεμιστηρας. Εχω την εντυπωση οτι μπαινει νερο με παγο ή παγοκυστες και δροσιζει τον αερα που βγαζει. Εχει και τηλεκοντρολ. 3. WD TV mini αχρησιμοποιητο στο κουτι του. 4. DVD AKI - άγνωστης λειτουργικότητας 5. Διαφοροι αναπτηρες επαναγεμιζομενοι διαφημιστικοι. Λογικα ειναι αδειοι αλλα λειτουργουν. Φευγουν ΟΛΟΙ μαζι σε μια σακουλα. 6. Θυροτηλέφωνο (αλλάχτηκε λόγω αλλαγής συστήματος στην πολυκατοικία οπότε λογικά δουλεύει) 7. Τηλεφωνο σταθερο - άγνωστης λειτουργικότητας 8. Router Thomson - άγνωστης λειτουργικότητας 9. Tablet MLS IQTab- τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. 10. Router ZTE - άγνωστης λειτουργικότητας 11. Nova - άγνωστης λειτουργικότητας 12. Πολυμετρα - άγνωστης λειτουργικότητας 13. Εξωτερικος HDD WD (νομιζω 80αρης) - άγνωστης λειτουργικότητας 14. MP3 player - πολυ παλιο τελευταια φορα πριν χρονια δουλευε. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το 2. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, iasonas.theo είπε Το παρακάτω πάρκοκρεβατο εχει την φθορά που φαίνεται στη φωτό μαζι με στρώματακι και βαλιτσάκι μεταφοράς Βόρεια Προάστια Αττικής είμαι για πληροφορίες παρακαλώ προσωπικό μήνυμα Ευχαριστω Ιάσωνας Ενδιαφέρομαι μόνο αν δεν ενδιαφερθεί άλλος, να το έχω στο χωριό. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, iasonas.theo είπε Καλησπέρα χαριζω την παρακάτω εγκυκλοπαίδεια " Η ιστορία της ανθρωπότητας" UNESCO τομοι 1 με 18 παραλαβη σε σημείο στα Βόρεια Προάστια που με εξυπηρετεί δεν θα κρατήσω καποια σειρά προτεραιότητας, Χαρίζεται επίσης ο ενοσχιτης Nad ο τεχνικός που τον είδε μου είπε ότι είναι μη επισκευασιμος λόγω βλάβης από νερό και υγρασία για ανταλλακτικά ή για όποιον πιστεύει ότι μπορεί να τον επισκευάσει Ενδιαφέρομαι για την εγκυκλοπαίδεια αν υπάρχει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση