Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Σταθεροποιητης τασης . Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα απαντηση εδω και μετα προσωπικο μηνυμα για τα περαιτερω Τον εβαλα σε πριζα και δουλευει Δοθηκε στον AMDAKIAS Επεξ/σία 21 Μαΐου 2022 από Γιάννης Platano 7
Chris MOZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, Fuel7 είπε 1.Κουτι απο miband 2 2.Σεσουαρ για τα μαλια 110ν 3.θηκη κινητου με βεντουζα για παρμπριζ 4.πορτοφολι μικρο 5.2 σκαρτ 6.θηκη κινητου παλια νιλκιν 7.2 θηκες ακουστικων απο πλαστικο τυπου χελωνας 8.F&U αποκωδοικοποιητης(παροπλισμένος) 9.υφασματινη θηκη Philips 10.Μιξερ ΙΖΖΥ μικρο (Τελευταια φορα δούλευε) 11.Κομμάτια απο Samsung S3 12.Λαιμος-Διακοπτης και ντουι απο φωτιστικο.Εχει σπάσει η βάση.,μπορει να μπει σε οποια DIY βάση και να δουλέψει ξανα. 13.Τσάντακι πλευρικο σε αριστη κατασταση 14.φορτιστης και τηλεκοντρον απο camcorder CANON 15.Θηκη απο IPHONE 8. 16.Μοντεμ HOL Λειτουργικο. 17.Energiene power meter(παροπλισμένο)αγνωστη κατασταση. 18.Sony ericsσon experia Ειναι λειτουργικο,να δοθει σε ατομο που εχει αναγκη πραγματικα. 19.Νοκια Hands free.Παροπλισμενα,προ τριετιας που τα παροπλισα δουλευαν 20.Συσκευη OTP ALPHA BANK 21.μαξιλαρακια μικρα ακουστικων 22. Ασυρματο τηλεφωνο ΛΑΝΝΕΤ 23.VR Χάρτινο ΠΛΑΙΣΙΟ 24.usb Modem SEIEMENS 25.Remote απο Mac Mini 26.οθονη απο HP G62 Λειτουργικη 27.Τσαντακι ΠΟΥΜΑ Πλευρικο. 28.2 Ταμπακιερες μεταλικες OLD Holborn 29.Ασυρματο τηλεφωνο PANASONIC(Παροπλισμενο) 30.1 σακουλα με φιλτρα,1 καλωδιο δυκτιου και καποια φιλτρα-διαχωριστες. 31.Μοντεμ ADSL-VDSL Huawei 32.2 usb hubs 1 1 ενεργο και ενα παθητικο.Στο Ενεργο λειπει ο φορτιστης. 33.1 αυτοσχεδιο αλλα λειτουργικο καλωδιο lightning 34.Κινητο τηλεφωνο Nokia 2 λειτουργικο το εχω βρει στο δρομο.Να δοθει σε ανθρωπο που εχει αναγκη. Τέλος να τονισω... 1)Να έχετε δώσει στο παρελθόν,και να έχω πάρει απο εσάς 2)Πρώτα στο νήμα,και μετά προσωπικο μυνημα για το οποιο ενδιαφέρον 3)Παραλαβη Απο Αγια Παρασκευη Καλλιπολη Πειραια. 4)Δεν στέλνω λογω ελειψης χρονου. 5)Κατανοηση με τις ωρες και ακριβεια με τις παραλαβες. 6)Τηρειται προτεραιοτητα!Φυσικά,διατηρώ πάντα το δικαιωμα επιλογης των τελικων παραληπτων.Υπάρχει ήδη Black List ατομών που εχουν πάρει στο παρελθόν απο εμενα,και που τα έβαλαν για πουλημα εκ των υστέρων! Ευχαριστω πολυ. 10 και 22 αν γίνεται. Ευχαριστώ!
georgios65 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, Chris MOZ είπε Ο πρώτος που θα στείλει και είναι διατεθειμένος να έρθει να το πάρει το παίρνει! Π.Μ.
x_revenge Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Πριν καποιο καιρο ειχα κανει ενα ποστ για ενα κωδικο για το παιχνιδι ANNO: Mutationem για PS4, δε μου εστειλε pm κανεις και τωρα νομιζω το ποστ εχει θαφτει μεσα στο thread οποτε θα το ξαναβαλω εδω και οποιος το δει και το θελει ας το παρει, απλα να ενημερωσει οτι ο κωδικος ειναι χρησιμοποιημενος παρακαλω. Για αποφυγη τυχον bots θα το βαλω σαν εικονα επισυνημενη σε αυτο το μηνυμα. Οδηγιες για ενεργοποιηση: 2
MessengerOfGood Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 59 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σταθεροποιητης τασης . Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα απαντηση εδω και μετα προσωπικο μηνυμα για τα περαιτερω Τον εβαλα σε πριζα και δουλευει Ενδιαφέρομαι. πμ 1
staman007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fuel7 είπε 1.Κουτι απο miband 2 2.Σεσουαρ για τα μαλια 110ν 3.θηκη κινητου με βεντουζα για παρμπριζ 4.πορτοφολι μικρο 5.2 σκαρτ 6.θηκη κινητου παλια νιλκιν 7.2 θηκες ακουστικων απο πλαστικο τυπου χελωνας 8.F&U αποκωδοικοποιητης(παροπλισμένος) 9.υφασματινη θηκη Philips 10.Μιξερ ΙΖΖΥ μικρο (Τελευταια φορα δούλευε) 11.Κομμάτια απο Samsung S3 12.Λαιμος-Διακοπτης και ντουι απο φωτιστικο.Εχει σπάσει η βάση.,μπορει να μπει σε οποια DIY βάση και να δουλέψει ξανα. 13.Τσάντακι πλευρικο σε αριστη κατασταση 14.φορτιστης και τηλεκοντρον απο camcorder CANON 15.Θηκη απο IPHONE 8. 16.Μοντεμ HOL Λειτουργικο. 17.Energiene power meter(παροπλισμένο)αγνωστη κατασταση. 18.Sony ericsσon experia Ειναι λειτουργικο,να δοθει σε ατομο που εχει αναγκη πραγματικα. 19.Νοκια Hands free.Παροπλισμενα,προ τριετιας που τα παροπλισα δουλευαν 20.Συσκευη OTP ALPHA BANK 21.μαξιλαρακια μικρα ακουστικων 22. Ασυρματο τηλεφωνο ΛΑΝΝΕΤ 23.VR Χάρτινο ΠΛΑΙΣΙΟ 24.usb Modem SEIEMENS 25.Remote απο Mac Mini 26.οθονη απο HP G62 Λειτουργικη 27.Τσαντακι ΠΟΥΜΑ Πλευρικο. 28.2 Ταμπακιερες μεταλικες OLD Holborn 29.Ασυρματο τηλεφωνο PANASONIC(Παροπλισμενο) 30.1 σακουλα με φιλτρα,1 καλωδιο δυκτιου και καποια φιλτρα-διαχωριστες. 31.Μοντεμ ADSL-VDSL Huawei 32.2 usb hubs 1 1 ενεργο και ενα παθητικο.Στο Ενεργο λειπει ο φορτιστης. 33.1 αυτοσχεδιο αλλα λειτουργικο καλωδιο lightning 34.Κινητο τηλεφωνο Nokia 2 λειτουργικο το εχω βρει στο δρομο.Να δοθει σε ανθρωπο που εχει αναγκη. Τέλος να τονισω... 1)Να έχετε δώσει στο παρελθόν,και να έχω πάρει απο εσάς 2)Πρώτα στο νήμα,και μετά προσωπικο μυνημα για το οποιο ενδιαφέρον 3)Παραλαβη Απο Αγια Παρασκευη Καλλιπολη Πειραια. 4)Δεν στέλνω λογω ελειψης χρονου. 5)Κατανοηση με τις ωρες και ακριβεια με τις παραλαβες. 6)Τηρειται προτεραιοτητα!Φυσικά,διατηρώ πάντα το δικαιωμα επιλογης των τελικων παραληπτων.Υπάρχει ήδη Black List ατομών που εχουν πάρει στο παρελθόν απο εμενα,και που τα έβαλαν για πουλημα εκ των υστέρων! Ευχαριστω πολυ. Άκυρο.. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από staman007
Chris MOZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Chris MOZ είπε Ο πρώτος που θα στείλει και είναι διατεθειμένος να έρθει να το πάρει το παίρνει! O @odystam έχει προλάβει το λάπτοπ. Ευχαριστώ! 1
drkar Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, x_revenge είπε Πριν καποιο καιρο ειχα κανει ενα ποστ για ενα κωδικο για το παιχνιδι ANNO: Mutationem για PS4, δε μου εστειλε pm κανεις και τωρα νομιζω το ποστ εχει θαφτει μεσα στο thread οποτε θα το ξαναβαλω εδω και οποιος το δει και το θελει ας το παρει, απλα να ενημερωσει οτι ο κωδικος ειναι χρησιμοποιημενος παρακαλω. Για αποφυγη τυχον bots θα το βαλω σαν εικονα επισυνημενη σε αυτο το μηνυμα. Οδηγιες για ενεργοποιηση: ευχαριστω για το game
AMDAKIAS Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σταθεροποιητης τασης . Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Πρωτα απαντηση εδω και μετα προσωπικο μηνυμα για τα περαιτερω Τον εβαλα σε πριζα και δουλευει Ενδιαφέρομαι. Στέλνω p.m.
Konstantin77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 24 λεπτά πριν, Chris MOZ είπε O @odystam έχει προλάβει το λάπτοπ. Ευχαριστώ! Σε περίπτωση που δεν παραλάβει. Δεν είμαι σίγουρος αν είστε Αθήνα.
Chris MOZ Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Konstantin77 είπε Σε περίπτωση που δεν παραλάβει. Δεν είμαι σίγουρος αν είστε Αθήνα. Αν δεν παραλάβει ο κύριος προηγείται άλλος. Είχα πεί όσοι στείλουν προσωπικό μήνυμα. 1
mourgolukos Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ τον @frantan για τα πράγματα, από εβδομάδα θα αρχίσουν οι δοκιμές τι σώνεται και τι όχι 1
Kostas.karras Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μία σακούλα Κουτάκια - θήκες για μνήμες και επεξεργαστές Κουφάρια από διάφορα λάπτοπ Βάση ομπρελας θαλάσσης Ψυγείο Citroen DS3 Μία σακούλα με κάτι πλακέτες τηλεορασεων Ενα λάστιχο αυτοκίνητου 205/45/17 ( προφανώς όχι για χρήση ) Παλιά μη λειτουργικά τροφοδοτικά Διάφορες παλιές οθόνες υπολογιστών, κάποιες ανοιχτές, μάλλον μη λειτουργικές Θέλω να φύγουν αμμεσα, τα κρατάω μέχρι αύριο το απόγευμα αν δεν ζητηθούν, μετά τα πετάω όλα. Στις 18/5/2022 στις 8:19 ΜΜ, fenrir είπε Xαριζονται i7 920 S1366 Eυχαριστω πολυ για τον επεξεργαστη και τον Βλαση για την εξυπηρετηση! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από Kostas.karras 5 2
Locke_John Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Μία σακούλα Κουτάκια - θήκες για μνήμες και επεξεργαστές Κουφάρια από διάφορα λάπτοπ Βάση ομπρελας θαλάσσης Ψυγείο Citroen DS3 Μία σακούλα με κάτι πλακέτες τηλεορασεων Ενα λάστιχο αυτοκίνητου 205/45/17 ( προφανώς όχι για χρήση ) Παλιά μη λειτουργικά τροφοδοτικά Διάφορες παλιές οθόνες υπολογιστών, κάποιες ανοιχτές, μάλλον μη λειτουργικές Θέλω να φύγουν αμμεσα, τα κρατάω μέχρι αύριο το απόγευμα αν δεν ζητηθούν, μετά τα πετάω όλα. Eυχαριστω πολυ για τον επεξεργαστη και τον Βλαση για την εξυπηρετηση! Ευχαριστώ κ εγώ Κώστα, αν δεν έχει ζητηθεί ήδη η βάση ομπρέλας θαλάσσης, περνάω αύριο το απόγευμα νωρίς (16:15+) Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από Locke_John
TasSou Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 17/5/2022 στις 11:35 ΠΜ, navger είπε θελει κανεις κατι απο τα παρακατω? 2. express cards κρατημένες Μαρουσι/Πευκη, ή προς κεντρο αυτο το ΣΚ . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον φίλτατο Νίκο @navger για τις καρτούλες και την ενδιαφέρουσα κουβέντα. Εις το επανιδείν! Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από TasSou 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση