mourgolukos Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε ============================= Κατέβηκα στο νησί και μια τηλεόραση Sony-KDL-32-S3000 παρουσιάζει πρόβλημα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να του την χαρίσω να εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και να μου στείλει πμ. Αλλιώς θα την δώσω εδώ για ανακύκλωση (να μην την κουβαλάω τσάμπα). Το πρόβλημα που παρουσίασε είναι το εξής: Όταν ανάβει, μετά από λίγο η λυχνία standby αναβοσβήνει κόκκινη 4 φορές κάθε δύο δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι η TV κάνει αυτοδιάγνωση. Το έψαξα στα στο user manual και στο Service Manual και μίλησα και με το service της SONY στην Αθήνα (Cometron). Θέλουν 15 € για να την τσεκάρουν και όσο πάει η επισκευή αν συμφωνήσω. Επειδή είναι παλιά προτιμώ να πάρω μια καινούρια. Σύμφωνα με το Service manual, τα 4 αναβοσβησίματα δείχνουν σφάλμα "Panel error" που σημαίνει "Inverter failure/PANEL_DET (PMUX6.7) to low level, less than 0.83V" Άρα το κόστος επισκευής στο Sony Service (εκτιμώ ότι) θα είναι πάνω από 50€. Αν κάποιος ενδιαφέρεται (ίσως ηλεκτρονικός?) να μου πει να του την φέρω στην Αθήνα (Υπάρχει το κουτί της). Τη Κυριακή 22/5/22 επιστρέφω Αθήνα, αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον μέχρι το Σάββατο, πάει ανακύκλωση τοπικά. Καλησπέρα θα με ενδιέφερε και εμένα μπας και την φτιάξω να την δώσω σε ένα γνωστό που έχει μια 20άρα στο σαλόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, mourgolukos είπε Καλησπέρα θα με ενδιέφερε και εμένα μπας και την φτιάξω να την δώσω σε ένα γνωστό που έχει μια 20άρα στο σαλόνι Την βάζω στο κουτί της λοιπόν και την φέρνω στην Αθήνα. Επειδή έχει ενδιαφερθεί και άλλος, θα κάνω κλήρωση με όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και μου έχουν στείλει pm μέχρι να την φέρω στην Αθήνα. Στείλε πμ. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από MessengerOfGood 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dal_kos Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα εξής πριν φύγουν για ανακύκλωση 1. Μια κουτα με 10 τροφοδοτικά, πιθανότατα ΜΗ λειτουργικά για υπολογιστή, αλλά αν καποιος ενδιαφερεται για τα υλικα τους ας στειλει ενα μηνυμα πριν φύγουν για ανακύκλωση. 2. 3 συμβατά μελάνια για πολυμηχάνημα Canon CLI-8, Cyan, Magenta, Yellow 3. Ένα πιστολάκι μαλλιών Silvercrest, λειτουργεί η πρώτη σκάλα κανονικά. Στην 2η σκάλα δεν ανεβαίνει η ταχύτητα του ανεμιστήρα με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται. Αν το θέλει κανείς για να το δουλεύει στη 1η ταχύτητα ή να ανάβει κάρβουνα χωρίς γκρίνια είναι ιδανικό 😅 αλλιώς φεύγει κι αυτό για ανακύκλωση. ΠΡΟΣΘΗΚΗ Επίσης χαρίζεται 4. Adsl Modem Thomson TG585v8 (λειτουργούσε πριν παροπλιστεί) 5. Ρακέτα Badminton (?) Περιοχή Αθήνα, Κέντρο. Παραλαβή από τον χώρο μου αφού στείλετε πμ. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από dal_kos 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, FallenGod είπε Κρατημένο για τον @Maldoror Δόθηκε στον @MaIdoror 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tigergreg είπε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.... Ευχαρίστως θα το έπαιρνα γιατί θα μου δώσει ένας φίλος μια κονσολα/recorder με zip drive επάνω αλλά είμαι Θεσσαλονίκη και θα κατέβω Αθήνα αρχές Ιουνίου (απλά θα είμαι ΣΚ εκεί). Αν δεν το πάρει κάποιος και είναι διαθέσιμο ευχαρίστως... και βέβαια αν τυχόν το στέλνεις courier με χρέωσή μου ευχαρίστως επίσης. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από gregdel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferz Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 15 ώρες πριν, tigergreg είπε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ.... αν υπαρχει ακομα θα με ενδιέφερε θελω να το βαλω σε ένα retro pc που θελω να στήσω έτσι για την αλητεία στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joe Doe Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Στις 13/5/2022 στις 10:36 ΜΜ, thodoris1985 είπε Δόθηκε στον @Joe Doe Ευχαριστώ πολύ τον Θοδωρή για τον αποκωδικοποιητή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/5/2022 στις 8:46 ΠΜ, MauroPaltoudias είπε Χαρίζονται τα βιβλία της φωτογραφίας, που αφορούν κυρίως σε προγραμματισμό (C, Java), της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Παν. Πατρών. Παραλαβή από Άνω Πατήσια (08.30-16.00, Δ-Παρ.) ή περιοχή Αιγάλεω - Χαϊδαρίου (18.30-20.00, Δ-Παρ.), κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος άνω του ενός ατόμου, διατηρώ το δικαίωμα τελικής επιλογής. Παιδιά, σας παρακαλώ θερμά, απαντήσεις με παράθεση για να μην χαθεί η μπάλα και εν συνεχεία, συνεννόηση μέσω πι εμ. (μη σπρώχνετε, τηρείτε αποστάσεις ασφαλείας). Δεδομένου ότι δεν μπορούσε να υπάρξει συνεννόηση με μέλος για το οποίο κρατήθηκαν, αποδεσμεύονται και διατίθενται πάλι. Θερμή παράκληση : Στέλνετε π.μ. και κρατιούνται για 2-3 ημέρες max. Δυστυχώς και εφόσον δεν υπάρξει ενδιαφέρον, θα πεταχτούν. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Δεδομένου ότι δεν μπορούσε να υπάρξει συνεννόηση με μέλος για το οποίο κρατήθηκαν, αποδεσμεύονται και διατίθενται πάλι. Θερμή παράκληση : Στέλνετε π.μ. και κρατιούνται για 2-3 ημέρες max. Δυστυχώς και εφόσον δεν υπάρξει ενδιαφέρον, θα πεταχτούν. ενδιαφέρομαι για τα 2 επάνω, μιας που τα 3 κάτω τα έχω ήδη (αν βέβαια δε βρεθούν άλλοι ενδιαφερόμενοι, εννοείται καλοδεχούμενα επίσης). αν γίνεται να προστεθούν σε όσα θα έρθω να παραλάβω αύριο, μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 16 ώρες πριν, dal_kos είπε Χαρίζονται τα εξής πριν φύγουν για ανακύκλωση 1. Μια κουτα με 10 τροφοδοτικά, πιθανότατα ΜΗ λειτουργικά για υπολογιστή, αλλά αν καποιος ενδιαφερεται για τα υλικα τους ας στειλει ενα μηνυμα πριν φύγουν για ανακύκλωση. 2. 3 συμβατά μελάνια για πολυμηχάνημα Canon CLI-8, Cyan, Magenta, Yellow 3. Ένα πιστολάκι μαλλιών Silvercrest, λειτουργεί η πρώτη σκάλα κανονικά. Στην 2η σκάλα δεν ανεβαίνει η ταχύτητα του ανεμιστήρα με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται. Αν το θέλει κανείς για να το δουλεύει στη 1η ταχύτητα ή να ανάβει κάρβουνα χωρίς γκρίνια είναι ιδανικό 😅 αλλιώς φεύγει κι αυτό για ανακύκλωση. ΠΡΟΣΘΗΚΗ Επίσης χαρίζεται 4. Adsl Modem Thomson TG585v8 (λειτουργούσε πριν παροπλιστεί) 5. Ρακέτα Badminton (?) Περιοχή Αθήνα, Κέντρο. Παραλαβή από τον χώρο μου αφού στείλετε πμ. π.μ. για τα τροφοδοτικά (αν βρω και δουλεύει κάποιο το ξαναχαρίζω, τα καλώδια θέλω μόνο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 2 κουτες με παλια λαπτοπ, δινονται ως μη λειτουργικα ειναι ανοιγμενα κ το ενα τοσιμπα σιγουρα δουλευε δεν υπαρχουν φορτιστες παραλαβη απο νεα σμυρνη Θα τα παρει ο @mourgolukos κ οτι δεν θελει θα το δωσει παλι ευχαριστω Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από frantan 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, frantan είπε Χαριζονται 2 κουτες με παλια λαπτοπ, δινονται ως μη λειτουργικα ειναι ανοιγμενα κ το ενα τοσιμπα σιγουρα δουλευε δεν υπαρχουν φορτιστες παραλαβη απο νεα σμυρνη Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 2 hours ago, frantan said: Χαριζονται 2 κουτες με παλια λαπτοπ, δινονται ως μη λειτουργικα ειναι ανοιγμενα κ το ενα τοσιμπα σιγουρα δουλευε δεν υπαρχουν φορτιστες παραλαβη απο νεα σμυρνη Δηλώνω ενδιαφέρον να δω αν μου κάνει κάποιο για ανταλλακτικά που θέλω, και τα ξαναβαζω εδώ τα υπόλοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Στις 15/5/2022 στις 4:21 ΜΜ, tigergreg είπε Iomega Internal Zip Drive Model Z250ATAPI μαζι με 6 δισκετες 100ΜΒ Αποθηκευμενο πολυ καιρο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! παρελαβα και σε ευχαριστω παρα παρα πολυ! εψαχνα καιρο ενα τετοιο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MalibouMRN Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, frantan είπε Χαριζονται 2 κουτες με παλια λαπτοπ, δινονται ως μη λειτουργικα ειναι ανοιγμενα κ το ενα τοσιμπα σιγουρα δουλευε δεν υπαρχουν φορτιστες παραλαβη απο νεα σμυρνη PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση