basilis_k6 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ΔΩΘΗΚΑΝ @giortsim am3 δεν ποσταρει. οι άλλες δυο εχουν πανω cpu και ποσταρανε αλλα ειχαν τα θεματα τους. νομιζω η μια λειτουργει κανονικα, εφταιγαν οι ραμ. ψυκτρα am3. onkyo λειτουργικο Αιγάλεω, μονο με πμ, τα pc parts φευγουν ολα μαζι και αν θέλετε τα βρισκετε μεταξύ σας. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ειναι διαθέσιμα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από basilis_k6 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 On 05/05/2022 at 11:24, @11h said: TP-LINK TD-W8960N V7 Καινούργιο, σφραγισμένο στο κουτί του. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm). Παραλαβή απο Αγ. Παρασκευή το άλλο Σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ. Δόθηκε 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, shutter είπε Χαρίζεται laptop Toshiba Qosmio PQG40E με πρόβλημα τροφοδοσίας. Δεν ανοίγει. Το τροφοδοτικό είναι διαθέσιμο. Δεν έχει HDD και RAM. Θεσσαλονίκη. Π.Μ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thecrow4675 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, marioz είπε Πμ Εχει δοθεί παιδιά ήδη. Να στε καλά όλοι 8 ώρες πριν, shutter είπε Ενδιαφέρομαι για τον απορροφητήρα (αν τυχόν το μετανοιώσει ο πρώτος ενδιαφερόμενος) . Δόθηκε φίλε μου να σαι καλά 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manospaoki Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, thodoris1985 είπε Παραλαβή από το χώρο μου στο Χαλάνδρι Χαρίζεται το παρακάτω σύστημα σιδερώματος (πρεσοσίδερο). Είχε μπει στην αποθήκη πριν από πολύ καιρό. Κατά την αποθήκευση του μου έπεσε από περίπου 1 μέτρο και έσπασαν κάποια πλαστικά. Τελευταία φορά που δοκιμάστηκε (ακριβώς πριν πέσει) λειτουργούσε. Δεδομένου του παραπάνω συμβάντος το δίνω ως άγνωστη λειτουργικότητα (αν ενδιαφέρεται κάποιος, μπορώ να το βάλω στην πρίζα να δω αν ανάβει)... Π.μ Ενδιαφέρομαι σας ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 6 hours ago, Manospaoki said: Π.μ Ενδιαφέρομαι σας ευχαριστω Υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από άλλον έναν. Αν ακυρώσει είσαι ο επόμενος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, thecrow4675 είπε Χαρίζεται ελεύθερος απορροφητήρας PYRAMIS σε άριστη κατάσταση. Παραλαβή από τον χώρο μου , Θεσσαλονίκη ανατολικά Δε μου χρειάζεται και είναι κρίμα να πεταχτεί Θα δοθεί σε όποιον τον θελήσει πρώτος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας θα με ενδιεφερε! ακυρο ειμαι Αθηνα... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από iliasbass 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STELLIOS Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 21 ώρες πριν, STELLIOS είπε καλωδιο ηχειων 6μ γυμνο παραλαβη απο Χολαργο 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STELLIOS Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, STELLIOS είπε κρατημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 22 ώρες πριν, basilis_k6 είπε ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ am3 δεν ποσταρει. οι άλλες δυο εχουν πανω cpu και ποσταρανε αλλα ειχαν τα θεματα τους. νομιζω η μια λειτουργει κανονικα, εφταιγαν οι ραμ. ψυκτρα am3. onkyo λειτουργικο Αιγάλεω, μονο με πμ, τα pc parts φευγουν ολα μαζι και αν θέλετε τα βρισκετε μεταξύ σας. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ειναι διαθέσιμα. καλησπερα ενδιαφερομαι για την λειτουργικη μητρικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marbella93 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλοι μου. Χαριζονται: α. W910i σε κακη κατάσταση με καλή μπαταρία και όλα του τα περιφερειακά σε άψογη κατάσταση (ακουστικά καλώδιο usb φορτιστής, κλπ) β. Γραφίδα bamboo σε άγνωστη κατάσταση, μέχρι πριν 1 χρόνο δούλευε κανονικα — δόθηκε γ. Natec kangaroo usb 3.0 hdd docking station αψογο — δόθηκε δ. HUAWEI hspa USB modem sim ε. Dell τροφοδοτικό λαπτοπ άψογο από χαλασμένο λαπτοπ — δόθηκε στ. Sonoff power plug λειτουργικό — δόθηκε Παραλαβή από μέτρο Ελληνικό. Στις 16/5/2022 στις 7:02 ΜΜ, marbella93 είπε Καλησπέρα φίλοι μου. Χαριζονται: α. W910i σε κακη κατάσταση με καλή μπαταρία και όλα του τα περιφερειακά σε άψογη κατάσταση (ακουστικά καλώδιο usb φορτιστής, κλπ) β. Γραφίδα bamboo σε άγνωστη κατάσταση, μέχρι πριν 1 χρόνο δούλευε κανονικα γ. Natec kangaroo usb 3.0 hdd docking station αψογο δ. HUAWEI hspa USB modem sim ε. Dell τροφοδοτικό λαπτοπ άψογο από χαλασμένο λαπτοπ στ. Sonoff power plug λειτουργικό Παραλαβή από μέτρο Ελληνικό. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από marbella93 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, marbella93 είπε Καλησπέρα φίλοι μου. Χαριζονται: α. W910i σε κακη κατάσταση με καλή μπαταρία και όλα του τα περιφερειακά σε άψογη κατάσταση (ακουστικά καλώδιο usb φορτιστής, κλπ) β. Γραφίδα bamboo σε άγνωστη κατάσταση, μέχρι πριν 1 χρόνο δούλευε κανονικα γ. Natec kangaroo usb 3.0 hdd docking station αψογο δ. HUAWEI hspa USB modem sim ε. Dell τροφοδοτικό λαπτοπ άψογο από χαλασμένο λαπτοπ στ. Sonoff power plug λειτουργικό Παραλαβή από μέτρο Ελληνικό. Πμ για το dock, πριζα Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από navger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 19 minutes ago, marbella93 said: Καλησπέρα φίλοι μου. Χαριζονται: α. W910i σε κακη κατάσταση με καλή μπαταρία και όλα του τα περιφερειακά σε άψογη κατάσταση (ακουστικά καλώδιο usb φορτιστής, κλπ) β. Γραφίδα bamboo σε άγνωστη κατάσταση, μέχρι πριν 1 χρόνο δούλευε κανονικα γ. Natec kangaroo usb 3.0 hdd docking station αψογο δ. HUAWEI hspa USB modem sim ε. Dell τροφοδοτικό λαπτοπ άψογο από χαλασμένο λαπτοπ στ. Sonoff power plug λειτουργικό Παραλαβή από μέτρο Ελληνικό. Δηλώνω ενδιαφέρον για την sonoff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KG95 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, marbella93 είπε Καλησπέρα φίλοι μου. Χαριζονται: α. W910i σε κακη κατάσταση με καλή μπαταρία και όλα του τα περιφερειακά σε άψογη κατάσταση (ακουστικά καλώδιο usb φορτιστής, κλπ) β. Γραφίδα bamboo σε άγνωστη κατάσταση, μέχρι πριν 1 χρόνο δούλευε κανονικα γ. Natec kangaroo usb 3.0 hdd docking station αψογο δ. HUAWEI hspa USB modem sim ε. Dell τροφοδοτικό λαπτοπ άψογο από χαλασμένο λαπτοπ στ. Sonoff power plug λειτουργικό Παραλαβή από μέτρο Ελληνικό. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από KG95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 54 λεπτά πριν, life is music είπε καλησπερα ενδιαφερομαι για την λειτουργικη μητρικη! δόθηκαν μόλις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση