Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Καλησπέρα και από μένα. 

Χαρίζονται τα παρακάτω :

1. Διάφορα βιβλία σχετικά με το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ "Σχεδιασμός Φωτισμού".

2. Φραγκίσκος Τοπαλής, Λάμπρος Οικονόμου, Σταυρούλα Κουρτέση "ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΑ", εκδόσεις Τζιόλα, 2η έκδοση.

Παραλαβή από Άνω Πατήσια (08.30-16.00, Δ-Παρ.) ή περιοχή Αιγάλεω - Χαϊδαρίου (18.30-20.00, Δ-Παρ.), κατόπιν συνεννόησης. 

Ενδιαφέρομαι. 

• Like 2
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Καλησπέρα και από μένα. 

Χαρίζονται τα παρακάτω :

1. Διάφορα βιβλία σχετικά με το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ "Σχεδιασμός Φωτισμού".

2. Φραγκίσκος Τοπαλής, Λάμπρος Οικονόμου, Σταυρούλα Κουρτέση "ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΑ", εκδόσεις Τζιόλα, 2η έκδοση.

Παραλαβή από Άνω Πατήσια (08.30-16.00, Δ-Παρ.) ή περιοχή Αιγάλεω - Χαϊδαρίου (18.30-20.00, Δ-Παρ.), κατόπιν συνεννόησης. 

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος άνω του ενός ατόμου, διατηρώ το δικαίωμα τελικής επιλογής.

Παιδιά, σας παρακαλώ θερμά, απαντήσεις με παράθεση για να μην χαθεί η μπάλα και εν συνεχεία, συνεννόηση μέσω πι εμ. (μη σπρώχνετε, τηρείτε αποστάσεις ασφαλείας). 

IMG_20220327_115756_edit_405148098585052.jpg

Παραθέτω το ενδιαφέρον μου για τη φωτοτεχνια του τζιολα αν δεν έχει θέμα ο φίλος από πάνω να μοιραστούν

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tigergreg είπε

NEC - NEC UF0002 USB Floppy Disk Drive 

απο  την   πολυχρονη   αχρησια  μαλλον  θελει   καθαρισμα  εσωτερικο.

812301809_NEC-NECUF0002USBFloppyDiskDrive.jpg.f6e2b9b8cc99e299f9608e346454b587.jpg

Μαζι  δινω  και   40-50   παλιες   δισκετες   φλοπυ  με   παλια  μπακαπ

και  προγραμματα.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ   στην   εδρα  μου   πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το

γρηγοροτερο   δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε   αμεσα  ΠΜ.

Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tigergreg είπε

NEC - NEC UF0002 USB Floppy Disk Drive 

απο  την   πολυχρονη   αχρησια  μαλλον  θελει   καθαρισμα  εσωτερικο.

812301809_NEC-NECUF0002USBFloppyDiskDrive.jpg.f6e2b9b8cc99e299f9608e346454b587.jpg

Μαζι  δινω  και   40-50   παλιες   δισκετες   φλοπυ  με   παλια  μπακαπ

και  προγραμματα.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ   στην   εδρα  μου   πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας  το

γρηγοροτερο   δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε   αμεσα  ΠΜ.

Π.Μ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/5/2022 στις 10:59 ΠΜ, Eluminator_91 είπε

Χαρίζονται 3 θήκες για iphone 11, 2 σπιγκεν και μια αντίγραφο της αυθεντικής apple. Πρόσφατα πήγα στο 12αρι, δεν μου χρειάζονται και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία πώλησης.

Οποιος τις θέλει και βολευεί καθημερινές μετρο Συγγρού φιξ (γύρω στις 15:00) ή περιοχή Ζωγράφου να τις δωσω. 

Παρέλαβα και θέλω να ευχαριστήσω τον Eluminator_91 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρες,

Δεν ξέρω άμα θα φανούν σε κανέναν χρήσιμα, αλλά έχω 3 πραγματάκια τα οποία ήμουν έτοιμος να πετάξω και θυμήθηκα το thread εδώ..

Υπάρχει μία θήκη για CD/DVD (60 θέσεων & σχεδόν αχρησιμοποίητη):

Spoiler

bkWMYee.jpg

aKcTh9T.jpg

uXmbc9E.jpg

Ένα φωτιστικό (;) με Plasma Ball, το οποίο όμως δεν βλέπω να ανάβει (μπορεί να πιάνουν τα χέρια κάποιου χαχαχ):

Spoiler

C12DuUd.jpg

Και ένας καινούργιος CPU Cooler από Pentium 4:

Spoiler

cpZSkEe.jpg

btksSnn.jpg

Άμα ενδιαφέρεται κανείς από ανατολική Θεσσαλονίκη κατά προτίμηση. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από jmirko15
  • Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Iomega Internal Zip Drive Model Z100ATAPI  μαζι  με  6  δισκετες  100ΜΒ

Αποθηκευμενο  πολυ  καιρο.

1445008646_IomegaInternalZipDriveModelZ100ATAPI.jpg.e372de71ef1e4a21fe2f40891af9690a.jpg

71E31TPHVQL._AC_SX425_.jpg.4b26edf8a1cc520c4b37099c1bd06ad7.jpg

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  το  συντομοτερο   δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και   στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

Δ

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Παραθέτω το ενδιαφέρον μου για τη φωτοτεχνια του τζιολα αν δεν έχει θέμα ο φίλος από πάνω να μοιραστούν

Θέλετε να συνεννοηθείτε και να με ενημερώσετε; Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως. Η φωτοτεχνια δυστυχώς είναι μια. Κάποια εκ των υπολοίπων, τα έστειλαν 2 φορές. 

(Μόλις τα έψαξα Οι τόμοι Α έως Γ "... σύνδεση με την παραγωγή" είναι x2. Όλα τα υπόλοιπα είναι μονά)

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα βιβλία της φωτογραφίας, που αφορούν κυρίως σε προγραμματισμό (C, Java), της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Παν. Πατρών. 

Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος άνω του ενός ατόμου, διατηρώ το δικαίωμα τελικής επιλογής. 

Παιδιά, σας παρακαλώ θερμά, απαντήσεις με παράθεση για να μην χαθεί η μπάλα και εν συνεχεία, συνεννόηση μέσω πι εμ. (μη σπρώχνετε, τηρείτε αποστάσεις ασφαλείας). 

ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. Ιωάννη_Κλειδαριάe (@Locke_John)

IMG_20220515_083626_edit_36386135482466_copy_1600x1463.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Χαρίζονται τα βιβλία της φωτογραφίας, που αφορούν κυρίως σε προγραμματισμό (C, Java), της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Παν. Πατρών. 

Και αυτά νομίζω με ενδιαφέρουν ακόμα περισσότερο

2 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Θέλετε να συνεννοηθείτε και να με ενημερώσετε; Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως. Η φωτοτεχνια δυστυχώς είναι μια. Κάποια εκ των υπολοίπων, τα έστειλαν 2 φορές. 

(Μόλις τα έψαξα Οι τόμοι Α έως Γ "... σύνδεση με την παραγωγή" είναι x2. Όλα τα υπόλοιπα είναι μονά)

Αναμένω να απαντήσει εδώ αλλιώς θα στείλω και πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Και αυτά νομίζω με ενδιαφέρουν ακόμα περισσότερο

Τη γυναίκα μου θα ευχαριστήσεις στο τέλος, δικά της είναι όλα 😉

29 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Αναμένω να απαντήσει εδώ αλλιώς θα στείλω και πμ

Αυτό λέω και εγώ.

ΥΓ θα ανέβει και ένα 3ο σετ βιβλίων (για όποιον ενδιαφέρεται) σε λίγες ώρες ή από εβδομάδα, σχετικά με ηλεκτρικές εγκαταστάσεις (πάλι από τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών και τεχνολογίας Υπολογιστών του Παν. Πατρών). 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Γεια,

Με ενδιαφέρουν τα 2 επάνω αν υπάρχουν ακόμα, δηλαδή τα "ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ" και το "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ της C".

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Γεια,

Με ενδιαφέρουν τα 2 επάνω αν υπάρχουν ακόμα, δηλαδή τα "ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ" και το "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ της C".

Γεια. 

Έχει εκδηλώσει πρώτα ενδιαφέρον ο @DeVilMaYcRyGR, οπότε συνεννοήστε και με ενημερώνετε. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...