Locke_John Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, George! είπε Καλησπέρα, με ενδιαφέρει. Περιμένω σήμερα απάντηση από 1 φίλο που ενημέρωσα πρώτο χθες. Αν δε θέλει, δική σας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Στις 11/5/2022 στις 11:29 ΠΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται σφραγισμένο τονερ μαζί με τον εκτυπωτή που έχει σοβαρό πρόβλημα τροφοδοσίας. Καλό θα ήταν αυτός που θα τον πάρει να έχει ήδη έναν λειτουργικό εκτυπωτή που να παίρνει το συγκεκριμένο τονερ γιατί δεν νομίζω να φτιάχνεται αυτός που δίνω (μόνο για ανταλλακτικά). Σήμερα και αύριο διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλιώς μετά από μια βδομάδα... Στις 12/5/2022 στις 1:22 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Ξυριστική μηχανή ταξιδιού μπαταρίας (2*ΑΑ) Sanyo σχεδόν αμεταχείριστη. Μαζί και ένα set κοπής από άλλη, μάλλον ίδια, για ανταλλακτικά. Ισχύουν τα γνωστά. Σήμερα και αύριο διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλιώς μετά από μια βδομάδα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Locke_John είπε Περιμένω σήμερα απάντηση από 1 φίλο που ενημέρωσα πρώτο χθες. Αν δε θέλει, δική σας. Οκ θα περιμένω ενημέρωση. Ευχαριστώ. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 23 ώρες πριν, Tenshi είπε Χαρίζεται μεταλλικό έπιπλο τηλεόρασης/hi-fi ΙΚΕΑ,περιστρεφόμενο. Είχε ένα μικρό θεματάκι/εργοστασιακό λάθος με τις τρύπες,το οποίο και μάζεψα κάνοντας νέες+epoxy. To έπιπλο είναι αποσυναρμολογημένο στα βασικά του τμήματα και στήνεται με ένα allen σε 10'. Περιοχή Αιγάλεω για παραλαβή απο τον χώρο μου. Παρέλαβα υπέρ σούπερ άψογος ευχαριστώ πολύ!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα. Χαρίζονται τα παρακάτω : 1. Διάφορα βιβλία σχετικά με το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ "Σχεδιασμός Φωτισμού". 2. Φραγκίσκος Τοπαλής, Λάμπρος Οικονόμου, Σταυρούλα Κουρτέση "ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΑ", εκδόσεις Τζιόλα, 2η έκδοση. Παραλαβή από Άνω Πατήσια (08.30-16.00, Δ-Παρ.) ή περιοχή Αιγάλεω - Χαϊδαρίου (18.30-20.00, Δ-Παρ.), κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος άνω του ενός ατόμου, διατηρώ το δικαίωμα τελικής επιλογής. Παιδιά, σας παρακαλώ θερμά, απαντήσεις με παράθεση για να μην χαθεί η μπάλα και εν συνεχεία, συνεννόηση μέσω πι εμ. (μη σπρώχνετε, τηρείτε αποστάσεις ασφαλείας). Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από MauroPaltoudias 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 @wicked_d Ευχαριστώ για την Ιώβεια υπομονή (και την καφετιέρα)! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STELLIOS Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Σήμερα και αύριο διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλιώς μετά από μια βδομάδα... Σήμερα και αύριο διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλιώς μετά από μια βδομάδα... παρελαβα ξυριστικη μηχανη αψογη απο Βαγγελη ευχαριστω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως θέλει κανένας αυτόν τον καθρέπτη τοίχου για παιδικό δωμάτιο; Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από MessengerOfGood 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Σήμερα και αύριο διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται. Αλλιώς μετά από μια βδομάδα... αν εισαι Θεσνικη, πες μου να έρθω να πάρω τον εκτυπωτή κ το τόνερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Στις 13/5/2022 στις 12:29 ΜΜ, 360city είπε Για τους πίνακες ο κλήρος πέφτει στον @Kostas.karras μετά από κλήρωση (δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω στιγμιότυπο οθόνης) για τα φωτιστικά επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον θα γίνει και σε αυτά κλήρωση αλλά τα υποψήφια προς παράδοση θα είναι τρία αφού βρέθηκαν άλλα δύο νέα σετάκια και αυτά τελείως καινούργια. Έτσι θέλω να βοηθήσω όσο πιο πολύ και περισσότερο κόσμο. Θα κάνω κλήρωση σύντομα και θα ενημερωθούν άπαντες( τέταρτο δεν θα βρεθεί σίγουρα...) Ευχαριστώ Σταύρο, από τους πίνακες,θα αρκεστω στον πρώτο, επομένως ο άλλος ελεύθερος από μένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) NEC - NEC UF0002 USB Floppy Disk Drive απο την πολυχρονη αχρησια μαλλον θελει καθαρισμα εσωτερικο. Μαζι δινω και 40-50 παλιες δισκετες φλοπυ με παλια μπακαπ και προγραμματα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από tigergreg 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Σταύρο, από τους πίνακες,θα αρκεστω στον πρώτο, επομένως ο άλλος ελεύθερος από μένα. Θα ήθελα τον 2ο, αν υπάρχει ακόμα. Μπορώ ν εξυπηρετήσω παραλαμβάνοντας κ του Κώστα κ κάνοντάς τον delivery Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από Locke_John 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, tigergreg είπε NEC - NEC UF0002 USB Floppy Disk Drive απο την πολυχρονη αχρησια μαλλον θελει καθαρισμα εσωτερικο. Μαζι δινω και 40-50 παλιες δισκετες φλοπυ με παλια μπακαπ και προγραμματα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Επαναχαριζεται το κινητο HTC ONE SV που πήρα απο τον @Kostas.karras. Δεν ζηταει πλέον gmail 😉,εγινε επαναφορά αλλά ειδα επίσης ότι εχει ραγισμενη οθονη.Παρ'ολ'αυτα στον χειρισμο δεν δειχνει να εχει προβλημα.Εαν μπει και ενα προστατευτικο τζαμακι θα ειναι ΟΚ.Andoid 4.2.2/HTC sense 5.0.Δεν το δοκίμασα με καρτα. Παραλαβη απο τον χωρο μου.Αποστολές δεν γίνονται.Προηγούνται όσοι μου έχουν δώσει κάτι στο παρελθόν. Πηγαίνει στον @Locke_John Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από Crybal 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, Crybal είπε Επαναχαριζεται το κινητο HTC ONE SV που πήρα απο τον @Kostas.karras. Δεν ζηταει πλέον gmail 😉,εγινε επαναφορά αλλά ειδα επίσης ότι εχει ραγισμενη οθονη.Παρ'ολ'αυτα στον χειρισμο δεν δειχνει να εχει προβλημα.Εαν μπει και ενα προστατευτικο τζαμακι θα ειναι ΟΚ.Andoid 4.2.2/HTC sense 5.0.Δεν το δοκίμασα με καρτα. Παραλαβη απο τον χωρο μου.Αποστολές δεν γίνονται.Προηγούνται όσοι μου έχουν δώσει κάτι στο παρελθόν. Ενδιαφέρομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση