Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 minutes ago, Tigio13 said:

Χαρίζεται το επιπλακι της φώτο. Είχε κάποτε και ένα ράφι αλλά ξηλωθηκε και πετάχτηκε. Είναι ήδη έξω και θα πάει για πέταμα. Αν ενδιαφέρεται κανείς θα πρέπει να έρθει να το πάρει από παλαιό Φάληρο. 

20220512_190933.jpg

Ενδιαφέρομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται μεταλλικό έπιπλο τηλεόρασης/hi-fi ΙΚΕΑ,περιστρεφόμενο.

20220407_110152.jpg.2eeb880e6ce232554e476a8a11a8f1f3.jpg

20220407_110205.jpg.7a95d83f4f9d2c7be367fb70ab1cd9ff.jpg

Είχε ένα μικρό θεματάκι/εργοστασιακό λάθος με τις τρύπες,το οποίο και μάζεψα κάνοντας νέες+epoxy.

To έπιπλο είναι αποσυναρμολογημένο στα βασικά του τμήματα και στήνεται με ένα allen σε 10'.

Περιοχή Αιγάλεω για παραλαβή απο τον χώρο μου.

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 10
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, GreeKar98K είπε

Κωδικός Deals for You, έχει χρησιμοποιηθεί σε Aegean και Village. 

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο GreeKar98K για τον κωδικό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!!!!

• Like 2
  • Thanks 1

5 ώρες πριν, retroman3 είπε

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Kthulhou dvd player Philips. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ . Στην υγεία σου φίλε μου !!!

εγώ ευχαριστώ...άλλος ένας που μου έφερε τσίπουρο !!!  

όποιος χαρίσει συκώτι, να μου στείλει pm, πριν πάθω κίρρωση :P

• Like 2

On 03/05/2022 at 08:53, thodoris1985 said:

Δίνεται ο παρακάτω αποκωδικοποιητής της NOVA χωρίς το τροφοδοτικό (12V 3.3A) που βρέθηκε παρατημένος σε αποθήκη (άγνωση προέλευση).

back.jpg

front.jpg

model.jpg

thl.jpg

Δόθηκε στον @Joe Doe

• Like 1

7 ώρες πριν, Tenshi είπε

Χαρίζεται μεταλλικό έπιπλο τηλεόρασης/hi-fi ΙΚΕΑ,περιστρεφόμενο.

20220407_110152.jpg.2eeb880e6ce232554e476a8a11a8f1f3.jpg

20220407_110205.jpg.7a95d83f4f9d2c7be367fb70ab1cd9ff.jpg

Είχε ένα μικρό θεματάκι/εργοστασιακό λάθος με τις τρύπες,το οποίο και μάζεψα κάνοντας νέες+epoxy.

To έπιπλο είναι αποσυναρμολογημένο στα βασικά του τμήματα και στήνεται με ένα allen σε 10'.

Περιοχή Αιγάλεω για παραλαβή απο τον χώρο μου.

Πμ

• Like 1
  • Thanks 1

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μεθαύριο Κυριακή, για αυτό εδώ το θέατρο ας ενημερώσει. Τώρα το ποιόν...παίζεται. εγώ δεν έχω πρόσβαση στα πμ μου.

ΔIEΣH- KEPΔIΣATE 1 ΔIΠΛH ΠPOΣKΛHΣH ΓIA THN ΠAPAΣTAΣH TO EΓΩ ΣTO AΠO MHXANHΣ ΘEATPO, AKAΔHMOY 13. THN KYPIAKH 15.5 ΣTIΣ 20.30. TO ONOMA ΣAΣ ΣTHN EIΣOΔO.

Ίσως τον Γρηγόρη @tigergreg ειδοποιήστε με πμ ο οποίος έχει το κινητό μου και είμαι οκ να σας το δώσει. 

Ή τον GreeKar98K

• Like 3

6 hours ago, Locke_John said:

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μεθαύριο Κυριακή, για αυτό εδώ το θέατρο ας ενημερώσει. Τώρα το ποιόν...παίζεται. εγώ δεν έχω πρόσβαση στα πμ μου.

ΔIEΣH- KEPΔIΣATE 1 ΔIΠΛH ΠPOΣKΛHΣH ΓIA THN ΠAPAΣTAΣH TO EΓΩ ΣTO AΠO MHXANHΣ ΘEATPO, AKAΔHMOY 13. THN KYPIAKH 15.5 ΣTIΣ 20.30. TO ONOMA ΣAΣ ΣTHN EIΣOΔO.

Ίσως τον Γρηγόρη @tigergreg ειδοποιήστε με πμ ο οποίος έχει το κινητό μου και είμαι οκ να σας το δώσει. 

Ή τον GreeKar98K

Nαι!

Στειλτε  ΠΜ   σε   μενα  για  να  σας   φερω  σ  επαφη  με  τον   Βλαση  @locke john.

• Like 1

51 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Ή τον GreeKar98K

Καλησπέρα, με ενδιαφέρει.

• Like 2

Στις 11/5/2022 στις 8:28 ΜΜ, Kostas.karras είπε

Οι ανεμιστήρες ακόμα διαθέσιμοι

Επίσης, χρειάζεται κανείς πλαστικά και την καμένη μητρική μαζί με τον επεξεργαστή έναν i3 από dell Inspiron 1564?

IMG_20220511_202455.jpg

Screenshot_2022-05-11-20-23-53-149_com.miui.gallery.jpg

να ευχαριστησω τον φιλο για το κουφαρι του dell που μολις παρελαβα. πιστευω θα καταφερω επιτελους να συμμαζεψω λιγο το χιλιοσπασμενο δικο μου...:D

• Like 3
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...