Locke_John Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 34 minutes ago, Tigio13 said: Χαρίζεται το επιπλακι της φώτο. Είχε κάποτε και ένα ράφι αλλά ξηλωθηκε και πετάχτηκε. Είναι ήδη έξω και θα πάει για πέταμα. Αν ενδιαφέρεται κανείς θα πρέπει να έρθει να το πάρει από παλαιό Φάληρο. Ενδιαφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Οκ θα το πάω αύριο στο μαγαζί και όποτε θες πέρνα να το πάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas667 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Αν ενδιαφέρεται κάποιος pm. Ευχαριστώ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μεταλλικό έπιπλο τηλεόρασης/hi-fi ΙΚΕΑ,περιστρεφόμενο. Είχε ένα μικρό θεματάκι/εργοστασιακό λάθος με τις τρύπες,το οποίο και μάζεψα κάνοντας νέες+epoxy. To έπιπλο είναι αποσυναρμολογημένο στα βασικά του τμήματα και στήνεται με ένα allen σε 10'. Περιοχή Αιγάλεω για παραλαβή απο τον χώρο μου. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από Tenshi 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Κωδικός Deals for You, έχει χρησιμοποιηθεί σε Aegean και Village. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 44 λεπτά πριν, GreeKar98K είπε Κωδικός Deals for You, έχει χρησιμοποιηθεί σε Aegean και Village. pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, GreeKar98K είπε Κωδικός Deals for You, έχει χρησιμοποιηθεί σε Aegean και Village. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο GreeKar98K για τον κωδικό. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!!!! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, retroman3 είπε Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Kthulhou dvd player Philips. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ . Στην υγεία σου φίλε μου !!! εγώ ευχαριστώ...άλλος ένας που μου έφερε τσίπουρο !!! όποιος χαρίσει συκώτι, να μου στείλει pm, πριν πάθω κίρρωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodorteo Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το εξής wifi-repearter χωρίς τις κεραίες του με το τροφοδοτικό του.pm Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από thodorteo 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 On 03/05/2022 at 08:53, thodoris1985 said: Δίνεται ο παρακάτω αποκωδικοποιητής της NOVA χωρίς το τροφοδοτικό (12V 3.3A) που βρέθηκε παρατημένος σε αποθήκη (άγνωση προέλευση). Δόθηκε στον @Joe Doe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, Tenshi είπε Χαρίζεται μεταλλικό έπιπλο τηλεόρασης/hi-fi ΙΚΕΑ,περιστρεφόμενο. Είχε ένα μικρό θεματάκι/εργοστασιακό λάθος με τις τρύπες,το οποίο και μάζεψα κάνοντας νέες+epoxy. To έπιπλο είναι αποσυναρμολογημένο στα βασικά του τμήματα και στήνεται με ένα allen σε 10'. Περιοχή Αιγάλεω για παραλαβή απο τον χώρο μου. Πμ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μεθαύριο Κυριακή, για αυτό εδώ το θέατρο ας ενημερώσει. Τώρα το ποιόν...παίζεται. εγώ δεν έχω πρόσβαση στα πμ μου. ΔIEΣH- KEPΔIΣATE 1 ΔIΠΛH ΠPOΣKΛHΣH ΓIA THN ΠAPAΣTAΣH TO EΓΩ ΣTO AΠO MHXANHΣ ΘEATPO, AKAΔHMOY 13. THN KYPIAKH 15.5 ΣTIΣ 20.30. TO ONOMA ΣAΣ ΣTHN EIΣOΔO. Ίσως τον Γρηγόρη @tigergreg ειδοποιήστε με πμ ο οποίος έχει το κινητό μου και είμαι οκ να σας το δώσει. Ή τον GreeKar98K 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 6 hours ago, Locke_John said: Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μεθαύριο Κυριακή, για αυτό εδώ το θέατρο ας ενημερώσει. Τώρα το ποιόν...παίζεται. εγώ δεν έχω πρόσβαση στα πμ μου. ΔIEΣH- KEPΔIΣATE 1 ΔIΠΛH ΠPOΣKΛHΣH ΓIA THN ΠAPAΣTAΣH TO EΓΩ ΣTO AΠO MHXANHΣ ΘEATPO, AKAΔHMOY 13. THN KYPIAKH 15.5 ΣTIΣ 20.30. TO ONOMA ΣAΣ ΣTHN EIΣOΔO. Ίσως τον Γρηγόρη @tigergreg ειδοποιήστε με πμ ο οποίος έχει το κινητό μου και είμαι οκ να σας το δώσει. Ή τον GreeKar98K Nαι! Στειλτε ΠΜ σε μενα για να σας φερω σ επαφη με τον Βλαση @locke john. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 51 λεπτά πριν, Locke_John είπε Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μεθαύριο Κυριακή, για αυτό εδώ το θέατρο ας ενημερώσει. Τώρα το ποιόν...παίζεται. εγώ δεν έχω πρόσβαση στα πμ μου. ΔIEΣH- KEPΔIΣATE 1 ΔIΠΛH ΠPOΣKΛHΣH ΓIA THN ΠAPAΣTAΣH TO EΓΩ ΣTO AΠO MHXANHΣ ΘEATPO, AKAΔHMOY 13. THN KYPIAKH 15.5 ΣTIΣ 20.30. TO ONOMA ΣAΣ ΣTHN EIΣOΔO. Ίσως τον Γρηγόρη @tigergreg ειδοποιήστε με πμ ο οποίος έχει το κινητό μου και είμαι οκ να σας το δώσει. Ή τον GreeKar98K Καλησπέρα, με ενδιαφέρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolee Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Στις 11/5/2022 στις 8:28 ΜΜ, Kostas.karras είπε Οι ανεμιστήρες ακόμα διαθέσιμοι Επίσης, χρειάζεται κανείς πλαστικά και την καμένη μητρική μαζί με τον επεξεργαστή έναν i3 από dell Inspiron 1564? να ευχαριστησω τον φιλο για το κουφαρι του dell που μολις παρελαβα. πιστευω θα καταφερω επιτελους να συμμαζεψω λιγο το χιλιοσπασμενο δικο μου... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση