Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 11/5/2022 στις 8:28 ΜΜ, Kostas.karras είπε

Οι ανεμιστήρες ακόμα διαθέσιμοι

Επίσης, χρειάζεται κανείς πλαστικά και την καμένη μητρική μαζί με τον επεξεργαστή έναν i3 από dell Inspiron 1564?

IMG_20220511_202455.jpg

Screenshot_2022-05-11-20-23-53-149_com.miui.gallery.jpg

Ευχαριστώ πολύ για τον επεξεργαστή. Υπόχρεος. Έχει ήδη αντικαταστήσει ένα p6200.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, 360city είπε

PM

Χαρίζεται το εν λόγω φωτιστικό. Διαστάσεις 755Χ70χιλ. Φοράει 4Χ40W max G9 λαμπτήρες αλλά μπορούν να μπουν και GO led για οικονομία. Καινούριο στο κουτί του με τα ποτηράκια του κομπλέ. Πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm . 

IMG_20211221_104918.jpg

Με ενδιαφέρει κ εμένα 

Στις 10/5/2022 στις 10:14 ΜΜ, Kostas.karras είπε

Χαριζονται:

1. Kινητα , το sony το φορτισα αλλα δεν ανοιγει, το htc ανοιγει αλλα ζηταει mail να ξεκλειδωθει
  2. πλακετες απο δορυφορικο δεκτη reel  κεραιας και rca
  3. Mνημη sodimm 128mb
  4. hdd ide 40gb
  5. i5-6500 μη λειτουργικος
  6. διαφορες θερμοαγωγιμες παστες
  7. 2 μπαταριες απο ups η μια σιγουρα ειναι πεσμενη, η αλλη δεν παιρνω ορκο.
  8. 3χ 120mm fans  οι δυο καινουργιοι ο ενας απο psu , θορυβωδες για τα γουστα μου

Θα προτιμουσα να φυγουν ολα μαζι

Πρωτα ποστ εδω μετα πμ παρακαλω

1652208878959.jpg

1652208878950.jpg

Παρέλαβα κι ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους πίνακες ο κλήρος πέφτει στον @Kostas.karras μετά από κλήρωση (δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω στιγμιότυπο οθόνης) για τα φωτιστικά επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον θα γίνει και σε αυτά κλήρωση αλλά τα υποψήφια προς παράδοση θα είναι τρία αφού βρέθηκαν άλλα δύο νέα σετάκια και αυτά τελείως καινούργια. Έτσι θέλω να βοηθήσω όσο πιο πολύ και περισσότερο κόσμο. Θα κάνω κλήρωση σύντομα και θα ενημερωθούν άπαντες( τέταρτο δεν θα βρεθεί σίγουρα...)

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από 360city
  • Like 7

Αν χωράει άλλος ένας για φωτιστικό, ενδιαφέρομαι.

41 λεπτά πριν, 360city είπε

γίνει και σε αυτά κλήρωση αλλά τα υποψήφια προς παράδοση θα είναι τρία αφού βρέθηκαν άλλα δύο νέα σετάκια και αυτά τελείως καινούργια. Έτσι θέλω να βοηθήσω όσο πιο πολύ και περισσότερο κόσμο. Θα κάνω κλήρωση σύντομα και θα ενημερωθούν άπαντες( τέταρτο δεν θα βρεθεί σίγουρα...)

Ευχαριστώ 

• Like 1

Στις 11/5/2022 στις 11:35 ΠΜ, Kthulhou είπε

το πήρε, και έφερε κ τσίπουρο ο παίχτης !

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, dvd player Philips , όταν "παταροποιήθηκε"  ( ~5 χρόνια ) ήταν πλήρως λειτουργικό, υπάρχει το τηλεχειριστήριο (θα θέλει μπαταρίες, γιατί φυσικά αποθηκεύτηκε χωρίς αυτές, μη γεμίσει κ ζουμιά), παίζει divX, Xvid κ όλα τα καλά (όχι 3D, άλλωστε τώρα που "έφυγε" ο Γκουζγκούνης, δε χρειάζεται :D )

δυτική Θεσ/νικη

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Kthulhou dvd player Philips. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ . Στην υγεία σου φίλε μου !!!!

Χαρίζεται το επιπλακι της φώτο. Είχε κάποτε και ένα ράφι αλλά ξηλωθηκε και πετάχτηκε. Είναι ήδη έξω και θα πάει για πέταμα. Αν ενδιαφέρεται κανείς θα πρέπει να έρθει να το πάρει από παλαιό Φάληρο. 

20220512_190933.jpg

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...