paylidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ψυγειακι αυτοκινήτου. Μέχρι πριν 2 χρόνια που πηρα καινούργιο δούλευε κανονικά. Έχω χάσει το καλώδιο του αλλά ένα οποιοδήποτε που απλά κουμπώνει στον αναπτήρα και βγάζει 12v ταιριάζει ισχύουν τα γνωστά βόρεια προάστια όχι αλεξιπτωτιστές κοκ Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από paylidis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Ψυγειακι αυτοκινήτου. Μέχρι πριν 2 χρόνια που πηρα καινούργιο δούλευε κανονικά. Έχω χάσει το καλώδιο του αλλά ένα οποιοδήποτε που απλά κουμπώνει στον αναπτήρα και βγάζει 12v ταιριάζει ισχύουν τα γνωστά βόρεια προάστια όχι αλεξιπτωτιστές κοκ Με ενδιαφέρει Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Ψυγειακι αυτοκινήτου. Μέχρι πριν 2 χρόνια που πηρα καινούργιο δούλευε κανονικά. Έχω χάσει το καλώδιο του αλλά ένα οποιοδήποτε που απλά κουμπώνει στον αναπτήρα και βγάζει 12v ταιριάζει ισχύουν τα γνωστά βόρεια προάστια όχι αλεξιπτωτιστές κοκ Με ενδιαφέρει στέλνω πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Με ενδιαφέρει Στέλνω πμ 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Με ενδιαφέρει στέλνω πμ κατα απολυτη χρονικη σειρά προηγείται ο Χαρης, εαν αλλαξει κατι παει απευθειας στον φιλο κωστα που λιωνει όλη μερα στο βανακι κ το ξερω 😐 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eluminator_91 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 3 θήκες για iphone 11, 2 σπιγκεν και μια αντίγραφο της αυθεντικής apple. Πρόσφατα πήγα στο 12αρι, δεν μου χρειάζονται και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία πώλησης. Οποιος τις θέλει και βολευεί καθημερινές μετρο Συγγρού φιξ (γύρω στις 15:00) ή περιοχή Ζωγράφου να τις δωσω. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από Eluminator_91 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Χαρίζεται σφραγισμένο τονερ μαζί με τον εκτυπωτή που έχει σοβαρό πρόβλημα τροφοδοσίας. Καλό θα ήταν αυτός που θα τον πάρει να έχει ήδη έναν λειτουργικό εκτυπωτή που να παίρνει το συγκεκριμένο τονερ γιατί δεν νομίζω να φτιάχνεται αυτός που δίνω (μόνο για ανταλλακτικά). 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Στις 5/5/2022 στις 7:07 ΜΜ, JohnnySilverhand είπε εστειλα πμ για το ραδιο cd το πήρε, και έφερε κ τσίπουρο ο παίχτης ! ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, dvd player Philips , όταν "παταροποιήθηκε" ( ~5 χρόνια ) ήταν πλήρως λειτουργικό, υπάρχει το τηλεχειριστήριο (θα θέλει μπαταρίες, γιατί φυσικά αποθηκεύτηκε χωρίς αυτές, μη γεμίσει κ ζουμιά), παίζει divX, Xvid κ όλα τα καλά (όχι 3D, άλλωστε τώρα που "έφυγε" ο Γκουζγκούνης, δε χρειάζεται ) δυτική Θεσ/νικη 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnySilverhand Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Ευχαριστω πολυ τον Kthulhou για το radio-cd, θα το εγκαταστησω συντομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Στις 29/4/2022 στις 4:15 ΜΜ, Kostas.karras είπε Χαρίζονται τα κινητά Ευχαριστω για το ΝΟΚΙΑ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται (βλ. φωτό) σε πολύ καλή κατάσταση αμφότερα: 1. Καλόγερος. Έχει μεγάλο μήκος (ύψος) και βαριά βάση. Η φωτογραφία είναι κουνημένη αλλά επαρκής. 2. Πίνακας Whiteboard Παραλαβή από Παπάγου. Ο καλόγερος κληρώθηκε στον Locke_John To Whiteboard πάει στον μόνο ενδιαφερόμενο tasosv1. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από MessengerOfGood 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
summit1_1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 21 ώρες πριν, witty είπε Καλημέρα, Χαρίζεται η εικονιζόμενη βιβλιοθήκη. Ύψος : 2 μέτρα και 6 εκατοστά Πλάτος : 55 εκατοστά. Έχει ξεβιδωθεί στα επιμέρους κομμάτια της, και το βίδωμα της είναι εύκολο. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής Καλημέρα και πάλι, Χαρίζεται ο εικονιζόμενος εκτυπωτής μαζί με το cd του/εγχειρίδιο, και συσκευασία Α4 από ανακυκλωμένο χαρτί (περίπου στα 3/4). laser Samsung Xpress M2020. Το μελάνι είναι στο 15%. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής Χαρίζεται το εικονιζόμενο βιβλίο. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής Ενδιαφέρομαι για τον εκτυπωτή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 51 λεπτά πριν, Kthulhou είπε το πήρε, και έφερε κ τσίπουρο ο παίχτης ! ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, dvd player Philips , όταν "παταροποιήθηκε" ( ~5 χρόνια ) ήταν πλήρως λειτουργικό, υπάρχει το τηλεχειριστήριο (θα θέλει μπαταρίες, γιατί φυσικά αποθηκεύτηκε χωρίς αυτές, μη γεμίσει κ ζουμιά), παίζει divX, Xvid κ όλα τα καλά (όχι 3D, άλλωστε τώρα που "έφυγε" ο Γκουζγκούνης, δε χρειάζεται ) δυτική Θεσ/νικη pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Eluminator_91 είπε Χαρίζονται 3 θήκες για iphone 11, 2 σπιγκεν και μια αντίγραφο της αυθεντικής apple. Πρόσφατα πήγα στο 12αρι, δεν μου χρειάζονται και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία πώλησης. Οποιος τις θέλει και βολευεί καθημερινές μετρο Συγγρού φιξ (γύρω στις 15:00) ή περιοχή Ζωγράφου να τις δωσω. Υπάρχει περίπτωση αν σας πληρώσω τα μεταφορικά να τις στείλετε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Καλησπέρα. Επαναχαρίζω την baby camera που παρέλαβα από τον @1insomnia γιατί νόμιζα ότι ήταν camera WiFi, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Πάει σετ μαζί με οθόνη,η οποία δεν υπάρχει. ( ούτε τροφοδοτικό υπάρχει ) Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 @ZaChris ευχαριστώ για τα αντισηπτικά, μέγας χορηγός αλκοόλ σε αρκετά σπίτια, να'σαι καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση