MessengerOfGood Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 41 λεπτά πριν, tasosv1 είπε Πμ για τον πίνακα Δικός σου αν δεν ενδιαφερθεί άλλος μέχρι το βράδυ, οπότε θα κάνω κλήρωση. Νομίζω αυτό είναι το σωστό και όχι να δίνεται σε όποιον στείλει πρώτος πμ. Εκτός και αν πρέπει να φύγει άμεσα, οπότε πρέπει να δίνεται στον πρώτο που θα έλθει για παραλαβή. Αυτή είναι η δική μου άποψη, κάθε άλλη άποψη είναι φυσικά σεβαστή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται (βλ. φωτό) σε πολύ καλή κατάσταση αμφότερα: 1. Καλόγερος. Έχει μεγάλο μήκος (ύψος) και βαριά βάση. Η φωτογραφία είναι κουνημένη αλλά επαρκής. 2. Πίνακας Whiteboard Παραλαβή από Παπάγου. Ενδιαφέρομαι για τον καλόγερο, δευτερευόντως για τον πίνακα (έχω ήδη έναν μεγέθους Α3 οπότε δεν "επείγει") Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Locke_John είπε Ενδιαφέρομαι για τον καλόγερο Δικός σου αν δεν ενδιαφερθεί άλλος μέχρι το βράδυ, οπότε θα κάνω κλήρωση. (βλ. προηγούμενο ποστ μου) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας. Θέλω νά ἐκφράσω καί δημοσίως τίς θερμές μου εὐχαριστίες στόν GreeKar98K γιά τά psu, καθώς καί στούς Locke_John καί tigergreg γιά τήν διευκόλυνση στήν μεταφορά καί τήν παραλαβή καί ἐπίσης τίς θερμές μου εὐχαριστίες στόν tigergreg γιά τό τηλέφωνο καί τά ἠχεῖα γιά pc. Εὐχαριστῶ πάρα πολύ καί πάλι παιδιά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
It'sCly Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, It'sCly είπε Δίνω 2 subwoofer από το σύστημα Z313 της Logitech και τα ηχεία όπως φαίνονται στην εικόνα. Δεν γνωρίζω αν λειτουργούν ή όχι. Παραλαβή από την ΝΙΚΑΙΑ ΜΟΝΟ! Ευχαριστώ Τα έδωσα στον @giortsim Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 7/5/2022 στις 11:54 ΜΜ, ZaChris είπε καλησπέρα επιστρεφω. παραλαβη απο Ελευθεριου Βενιζελου 20, Ζωγραφου. Μονο αποστολη πμ μονο. εδω δεν τα παρακολουθω συνεχεια. σε οσους δεν απαντησα την προηγουμενη φορα, απολογουμαι! τα μηνυματα ηταν πολλα. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ το φίλο. Για δεύτερη φορά μου χαρίζει απολυμαντικά.Να είσαι καλά.! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manospaoki Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζονται (βλ. φωτό) σε πολύ καλή κατάσταση αμφότερα: 1. Καλόγερος. Έχει μεγάλο μήκος (ύψος) και βαριά βάση. Η φωτογραφία είναι κουνημένη αλλά επαρκής. 2. Πίνακας Whiteboard Παραλαβή από Παπάγου. Ενδιαφέρον για τον καλόγερο σας έστειλα και πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 7/5/2022 στις 11:54 ΜΜ, ZaChris είπε καλησπέρα επιστρεφω. παραλαβη απο Ελευθεριου Βενιζελου 20, Ζωγραφου. Μονο αποστολη πμ μονο. εδω δεν τα παρακολουθω συνεχεια. σε οσους δεν απαντησα την προηγουμενη φορα, απολογουμαι! τα μηνυματα ηταν πολλα. Παρέλαβα κι εγώ και ευχαριστώ. Μας βόλεψε όλους ο ZaChris! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κωδικός 2€ για BOX Spoiler ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από Tsino 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZaChris Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Tsino είπε Χαρίζεται κωδικός 2€ για BOX Απόκρυψη περιεχομένων με ενδιαφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παντελεήμων Ν. Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Tsino είπε Χαρίζεται κωδικός 2€ για BOX Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζονται: Kινητα , το sony το φορτισα αλλα δεν ανοιγει, το htc ανοιγει αλλα ζηταει mail να ξεκλειδωθει πλακετες απο δορυφορικο δεκτη reel κεραιας και rca Mνημη sodimm 128mb hdd ide 40gb i5-6500 μη λειτουργικος διαφορες θερμοαγωγιμες παστες 2 μπαταριες απο ups η μια σιγουρα ειναι πεσμενη, η αλλη δεν παιρνω ορκο. 3χ 120mm fans οι δυο καινουργιοι ο ενας απο psu , θορυβωδες για τα γουστα μου Θα προτιμουσα να φυγουν ολα μαζι Πρωτα ποστ εδω μετα πμ παρακαλω Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από Kostas.karras 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Χαριζονται: Kινητα , το sony το φορτισα αλλα δεν ανοιγει, το htc ανοιγει αλλα ζηταει mail να ξεκλειδωθει πλακετες απο δορυφορικο δεκτη reel κεραιας και rca Mνημη sodimm 128mb hdd ide 40gb i5-6500 μη λειτουργικος διαφορες θερμοαγωγιμες παστες 2 μπαταριες απο ups η μια σιγουρα ειναι πεσμενη, η αλλη δεν παιρνω ορκο. 3χ 120mm fans οι δυο καινουργιοι ο ενας απο psu , θορυβωδες για τα γουστα μου Θα προτιμουσα να φυγουν ολα μαζι Πρωτα ποστ εδω μετα πμ παρακαλω Θα με ενδιεφερε η cpu και 1-2 παστες Ερωτηση για HTC με πμ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από Crybal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Χαριζονται: Kινητα , το sony το φορτισα αλλα δεν ανοιγει, το htc ανοιγει αλλα ζηταει mail να ξεκλειδωθει πλακετες απο δορυφορικο δεκτη reel κεραιας και rca Mνημη sodimm 128mb hdd ide 40gb i5-6500 μη λειτουργικος διαφορες θερμοαγωγιμες παστες 2 μπαταριες απο ups η μια σιγουρα ειναι πεσμενη, η αλλη δεν παιρνω ορκο. 3χ 120mm fans οι δυο καινουργιοι ο ενας απο psu , θορυβωδες για τα γουστα μου Θα προτιμουσα να φυγουν ολα μαζι Πρωτα ποστ εδω μετα πμ παρακαλω Θα μ ενδιέφεραν και εμένα οι μπαταρίες, καμιά πάστα και το σόνι να το παλέψω μπας και το φτιάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, It'sCly είπε Δίνω 2 subwoofer από το σύστημα Z313 της Logitech και τα ηχεία όπως φαίνονται στην εικόνα. Δεν γνωρίζω αν λειτουργούν ή όχι. Παραλαβή από την ΝΙΚΑΙΑ ΜΟΝΟ! Ευχαριστώ Ευχαριστώ τον @It'sCly για τα ηχεία, αν και δεν δουλεύουν. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από giortsim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση