blackhill66 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Στις 5/5/2022 στις 1:12 ΜΜ, blackhill66 είπε Χαριζω τις δυο μητρικες,δεν ξερω αν ειναι λειτουργικες,παραλαβη απο τον χωρο μου Πειραια,οχι pm οχι αποστολη εκδηλωση ενδιαφεροντος εδω αν ειναι παραπανω απο ενας οι ενδιαφερομενοι θα γινει κληρωση Σγνωμη για την αργοπορια λογω δουλειας κληρωση ανεδειξε τον staman007 στελνω pm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Χαρίζετε το αυγο της φώτογραφιας. Είναι με βάση που δένει με ζώνη. Η βάση ίσως να κάνει και για άλλα αυγά της peg perego. Παραλαβή κοντά από τον ηλεκτρικό στο Μαρουσι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tparlos Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, tigergreg είπε Καλωδιο HDMI IN VGA 10M-15M αριστο. Κανει μονο για ορισμενους προτζεκτορες διαφορετικα θελει μετατροπεα αναλογικου σηματος σε ψηφιακο οποτε μην δοκιμασετε κατι αλλο... Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Καλημέρα Γρηγόρη, στέλνω π.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Καλημέρα και καλή εβδομάδα, Χαρίζεται το εικονιζόμενο τάβλι-βαλίτσα. Έχει φθορά στην εξωτερική πλευρά (στην ράχη). Διαστάσεις κλειστό: 47 x 30 εκατοστά / ανοιχτό: 47 x 60 εκατοστά Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swatsquadgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζεται κωδικος BOX food delivery 2 ευρω απο ανανεωση υπολοιπου ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από swatsquadgr 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MEGAS3250 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, swatsquadgr είπε Χαριζεται κωδικος BOX food delivery 2 ευρω απο ανανεωση υπολοιπου Με ενδιαφέρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Στις 11/4/2022 στις 8:17 ΜΜ, Schumi είπε Χαρίζω 2 ολοκαίνουρια 140αρια fans της armageddon 6pin στα οποία δεν δουλεύουν τα led. Οι ανεμιστήρες λειτουργούν κανονικά στις στροφές τους κλπ. Ευχαριστώ παρελαβα τα φανακια και σε ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taat999 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Χαρίζω ενα ζευγάρι γάντια πυγμαχίας Green Hill σε καλή κατάσταση. Στην άκρη έχουν ξεφτίσει λίγο απο την πολυκαιρία. Παραλαβή απο Βύρωνα ή νότια κατόπιν συννενόησης Ευχαριστώ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Schumi Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε παρελαβα τα φανακια και σε ευχαριστω πολυ!! Να είσαι καλά παλικάρι μου! 💪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Στις 1/5/2022 στις 3:39 ΜΜ, tornado είπε χαριζονται τα νηματα της φωτογραφιας Ευχαριστω πολυ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Στις 8/5/2022 στις 11:49 ΠΜ, navger είπε Έφυγε Θέλει κάποιος αυτο το ups Στην πρίζα που το βάζω δεν ανάβει κανένα λαμπάκι. Άρα θέλει σκάλισμα Παραλαβή από Μαρούσι/Πεύκη Ευχαριστώ πολύ τον φίλο. Ελπίζω να το κάνουμε λειτουργικό για τον άνθρωπο που το χρειάζεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Να ευχαριστήσω τον @tsiv για το γουφερ και την υπομονή του που το κρατησε μέχρι να μου θυμήσει να περάσω να το πάρω 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, mourgolukos είπε Να ευχαριστήσω τον @tsiv για το γουφερ και την υπομονή του που το κρατησε μέχρι να μου θυμήσει να περάσω να το πάρω 😅 Nα σαι καλά Στέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tparlos Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/5/2022 στις 1:48 ΜΜ, tigergreg είπε Καλωδιο HDMI IN VGA 10M-15M αριστο. Κανει μονο για ορισμενους προτζεκτορες διαφορετικα θελει μετατροπεα αναλογικου σηματος σε ψηφιακο οποτε μην δοκιμασετε κατι αλλο... Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Παρέλαβα το καλώδιο. Να ευχαριστήσω τον Γρηγόρη @tigergreg . Όπως πάντα άψογος. Δεν κάνει όμως για τον προτζέκτορά μου, οπότε είναι ξανά διαθέσιμο για όποιον το επιθυμεί. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από tparlos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_ma Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 2 τονερ απο τον hp m15a Το ενα ειναι το original που ειχε στην αγορα, το αλλο συμβατο xl. Αν τα θελει καποιος θεσ/νικη, πριν πανε ανακυκλωση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση