toyracer Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Locke_John είπε Αθήνα, κέντρο (Γκύζη) : 1.μνήμες 2.θηκες iPhone 5g/5s 3.nova τηλεκοντρόλ Καλησπερα. PM για τις 2 μνημες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Locke_John είπε Αθήνα, κέντρο (Γκύζη) : 1.μνήμες 2.θηκες iPhone 5g/5s 3.nova τηλεκοντρόλ Επικοινωνία με pm ,προαιρετικά εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ. Ενδιαφέρομαι για την 1GB. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, toyracer είπε Καλησπερα. PM για τις 2 μνημες. Κρατημένες οι μνήμες για τον 1ο που ενδιαφέρθηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 41 λεπτά πριν, TasSou είπε Ενδιαφέρομαι για την 1GB. Φιλικά, Πρεπει να εχω 1gb, θα κοιταξω αυριο και θα σου πω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qtmss Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Χαρίζονται οι θήκες για iPhone 11 Pro 1. ΟΕΜ θήκη σιλικόνης έχει ανοιχτεί αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί 2. Spigen Ultra Hybrid σφραγισμένη Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Ανατολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τό μέλος OldJohn γιά τά πράγματα πού μοῦ χάρισε. ῞Ολα, ἀφοῦ ἐλεγχθοῦν καί ἐπισκευαστοῦν, θά ἀξιοποιηθοῦν γιά καλό σκοπό. Εὐχαριστῶ καί πάλι ἀγαπητέ φίλε Γιάννη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyracer Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Θα ηθελα να ευχαριστησω τον @Locke_Johnγια τις 2 μνημες που μου εδωσε σημερα! Να εισαι καλα φιλε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 20 ώρες πριν, TasSou είπε Ενδιαφέρομαι για την 1GB. Φιλικά, Eχω 1gb , αν θες πμ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Στις 21/4/2021 στις 3:31 ΠΜ, qtmss είπε Χαρίζονται οι θήκες για iPhone 11 Pro 1. ΟΕΜ θήκη σιλικόνης έχει ανοιχτεί αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί 2. Spigen Ultra Hybrid σφραγισμένη Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Ανατολικά Θέλω την θήκη της spingen για το iphone !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Στις 19/4/2021 στις 5:20 ΜΜ, Kostas.karras είπε Κρατησα καποια , καποια αλλα δωθηκαν σε αλλα μελη και χαριζονται τα υπολοιπα. Ευχαριστω πολυ για τις φωτογραφικες και τον Τασο (crybal) που μου τις εφερε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Xαρίζεται ψυγείο Bosch 70αρι (σε πλάτος) και 1.86 ύψος. Δουλεύει άψογα, είναι παντελώς αθόρυβο και με τεράστιους χώρους. Επενδυμένο με comic ταπετσαρία από εμένα. Θα είναι διαθέσιμο για παραλαβή σε μερικές μέρες που θα παραλάβω το καινούργιο (μη μείνω και χωρίς ψυγείο). Το κατάστημα που αγόρασα το καινούργιο που δίνει δωροεπιταγή 30 ευρώ για ανακύκλωση και να το πάρουν. Προτιμώ όμως να το χαρίσω σε κάποια οικογένεια ή κάποιον που χρειάζεται ψυγείο από το να πάει ανακύκλωση, διότι δουλεύει άψογα και κάποιος μπορεί να κάνει τη δουλειά του, φυσικά αν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, αλλιώς πάει για ανακύκλωση. Το ψυγείο χρειάζεται μεταφορική, αυτό να το έχει υπόψιν του όποιος ενδιαφερθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) ..... Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tegonikos είπε Xαρίζεται ψυγείο Bosch 70αρι (σε πλάτος) και 1.86 ύψος. Δουλεύει άψογα, είναι παντελώς αθόρυβο και με τεράστιους χώρους. Επενδυμένο με comic ταπετσαρία από εμένα. Θα είναι διαθέσιμο για παραλαβή σε μερικές μέρες που θα παραλάβω το καινούργιο (μη μείνω και χωρίς ψυγείο). Το κατάστημα που αγόρασα το καινούργιο που δίνει δωροεπιταγή 30 ευρώ για ανακύκλωση και να το πάρουν. Προτιμώ όμως να το χαρίσω σε κάποια οικογένεια ή κάποιον που χρειάζεται ψυγείο από το να πάει ανακύκλωση, διότι δουλεύει άψογα και κάποιος μπορεί να κάνει τη δουλειά του, φυσικά αν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, αλλιώς πάει για ανακύκλωση. Το ψυγείο χρειάζεται μεταφορική, αυτό να το έχει υπόψιν του όποιος ενδιαφερθεί. παραχωρώ τη θέση μου στον Φίλο Ραφαήλ Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από georgeps21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, tegonikos είπε Xαρίζεται ψυγείο Bosch 70αρι (σε πλάτος) και 1.86 ύψος. Δουλεύει άψογα, είναι παντελώς αθόρυβο και με τεράστιους χώρους. Επενδυμένο με comic ταπετσαρία από εμένα. Θα είναι διαθέσιμο για παραλαβή σε μερικές μέρες που θα παραλάβω το καινούργιο (μη μείνω και χωρίς ψυγείο). Το κατάστημα που αγόρασα το καινούργιο που δίνει δωροεπιταγή 30 ευρώ για ανακύκλωση και να το πάρουν. Προτιμώ όμως να το χαρίσω σε κάποια οικογένεια ή κάποιον που χρειάζεται ψυγείο από το να πάει ανακύκλωση, διότι δουλεύει άψογα και κάποιος μπορεί να κάνει τη δουλειά του, φυσικά αν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, αλλιώς πάει για ανακύκλωση. Το ψυγείο χρειάζεται μεταφορική, αυτό να το έχει υπόψιν του όποιος ενδιαφερθεί. Καλησπέρα. Μετά από βλάβη του 20ετους ψυγειοκαταψύκτη μου θα μου ήταν κάτι παραπάνω από χρήσιμο. Ενδιαφέρομαι, στέλνω PM. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 13 λεπτά πριν, tegonikos είπε Xαρίζεται ψυγείο Bosch 70αρι (σε πλάτος) και 1.86 ύψος. Δουλεύει άψογα, είναι παντελώς αθόρυβο και με τεράστιους χώρους. Επενδυμένο με comic ταπετσαρία από εμένα. Θα είναι διαθέσιμο για παραλαβή σε μερικές μέρες που θα παραλάβω το καινούργιο (μη μείνω και χωρίς ψυγείο). Το κατάστημα που αγόρασα το καινούργιο που δίνει δωροεπιταγή 30 ευρώ για ανακύκλωση και να το πάρουν. Προτιμώ όμως να το χαρίσω σε κάποια οικογένεια ή κάποιον που χρειάζεται ψυγείο από το να πάει ανακύκλωση, διότι δουλεύει άψογα και κάποιος μπορεί να κάνει τη δουλειά του, φυσικά αν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, αλλιώς πάει για ανακύκλωση. Το ψυγείο χρειάζεται μεταφορική, αυτό να το έχει υπόψιν του όποιος ενδιαφερθεί. πμ για ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση