georgios65 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Τηλεφωνικη συσκευη επιτραπεζια μαυρη με lcd οθονη και μεγαλα πληκτρα λειτουργικη καταλληλη για ηλικιωμενους. Παιρνει ΑΑ μπαταρια. Η φωτο ειναι ενδεικτικη. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Εκδηλώνω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό τηλέφωνο, ἐάν καί ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Κυριακατικη ανασκαφη συνεχεια... 2 ζευγαρια ηχεια μπεζ για PC κινεζικα 15ετιας λειτουργικα καθοτι τα εβαλα στην πριζα και κανουν τζιρι-τζιρι...😀 Οι φωτο ειναι ενδεικτικες. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ ᾿Επίσης ἐκδηλώνω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά ἠχεῖα, ἐάν καί ἐφόσον δέν ζητηθοῦν ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από georgios65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Asus RT-N56U Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Allan-Wake 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Asus RT-N56U ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Με ενδιαφερει, στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον @1insomnia για την baby camera. 🤗 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση kozywozy Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Έχω ένα Laptop και ένα Desktop τα οποία θα ήθελα να δώσω σε κάποιους που χρειάζονται ένα υπολογιστή για να κάνουν απλές δουλειές γραφείου. Θα προτιμούσα να πάνε σε ανθρώπους που τους χρειάζονται πραγματικά και όχι σε κάποιον που θα τα μεταπουλήσει για ανταλλακτικά. Αν τα χρειάζεστε ή ξέρετε κάποιον που να τα χρειάζεται στείλτε μου μήνυμα. Θα δοθούν σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με προτεραιότητα σε αυτούς που τα χρειάζονται όντως. Και οι δύο υπολογιστές είναι παλιοί δεκαετίας και άνω αλλά τους έβαλα SSD για να θεωρούνται τουλάχιστον λειτουργικοί. Στο Desktop βρήκα και ότι παλιά εξαρτήματα modding είχα και δούλευαν ακόμα έτσι για το έξτρα ρέτρο εφέ. Τα έχω καθαρίσει τους έχω αλλάξει πάστες και είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαν να είναι. Τα χαρακτηριστικά τους είναι: Laptop Toshiba Satellite L450D-13D CPU: AMD Athlon X2 RAM: 2x2GB DDR2 667 MHz SSD: 128GB Φορτιστής: Universal 90W 19V H μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Desktop CPU: Intel Core2Quad Q9450 (Τετραπύρηνος LGA775) RAM: 2x2 GB DDR2 800MHz Motherboard: MSI MS-7392 GPU: Radeon HD3650 512MB SSD: 128GB HDD: 320GB DVD-RW Τροφοδοτικό 550W Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Ηχεία, Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ενσύρματα παλιά. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω οθόνη. Είμαι Ιωάννινα και μέχρι την Πέμπτη (12/05) θα δώσω προτεραιότητα σε τυχόν μηνύματα από τις γύρω περιοχές. Από την Πέμπτη (12/5) και μετά αν δεν έχουν δοθεί εδώ θα τα στείλω Αθήνα και θα μπορείτε να τα παραλάβετε από Νέα Σμύρνη. Μήνυμα για ότι άλλες πληροφορίες θέλετε και για εκδήλωση ενδιαφέροντος. 30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, kozywozy είπε Είμαι Ιωάννινα και μέχρι την Πέμπτη (12/05) θα δώσω προτεραιότητα σε τυχόν μηνύματα από τις γύρω περιοχές. Από την Πέμπτη (12/5) και μετά αν δεν έχουν δοθεί εδώ θα τα στείλω Αθήνα και θα μπορείτε να τα παραλάβετε από Νέα Σμύρνη. PM για λαπτοπ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioz Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε Asus RT-N56U Καλησπέρα, πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, kozywozy είπε Έχω ένα Laptop και ένα Desktop τα οποία θα ήθελα να δώσω σε κάποιους που χρειάζονται ένα υπολογιστή για να κάνουν απλές δουλειές γραφείου. Θα προτιμούσα να πάνε σε ανθρώπους που τους χρειάζονται πραγματικά και όχι σε κάποιον που θα τα μεταπουλήσει για ανταλλακτικά. Αν τα χρειάζεστε ή ξέρετε κάποιον που να τα χρειάζεται στείλτε μου μήνυμα. Θα δοθούν σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με προτεραιότητα σε αυτούς που τα χρειάζονται όντως. Και οι δύο υπολογιστές είναι παλιοί δεκαετίας και άνω αλλά τους έβαλα SSD για να θεωρούνται τουλάχιστον λειτουργικοί. Στο Desktop βρήκα και ότι παλιά εξαρτήματα modding είχα και δούλευαν ακόμα έτσι για το έξτρα ρέτρο εφέ. Τα έχω καθαρίσει τους έχω αλλάξει πάστες και είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαν να είναι. Τα χαρακτηριστικά τους είναι: Laptop Toshiba Satellite L450D-13D CPU: AMD Athlon X2 RAM: 2x2GB DDR2 667 MHz SSD: 128GB Φορτιστής: Universal 90W 19V H μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Desktop CPU: Intel Core2Quad Q9450 (Τετραπύρηνος LGA775) RAM: 2x2 GB DDR2 800MHz Motherboard: MSI MS-7392 GPU: Radeon HD3650 512MB SSD: 128GB HDD: 320GB DVD-RW Τροφοδοτικό 550W Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Ηχεία, Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ενσύρματα παλιά. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω οθόνη. Είμαι Ιωάννινα και μέχρι την Πέμπτη (12/05) θα δώσω προτεραιότητα σε τυχόν μηνύματα από τις γύρω περιοχές. Από την Πέμπτη (12/5) και μετά αν δεν έχουν δοθεί εδώ θα τα στείλω Αθήνα και θα μπορείτε να τα παραλάβετε από Νέα Σμύρνη. Μήνυμα για ότι άλλες πληροφορίες θέλετε και για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Πμ για desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Spoiler Έχω ένα Laptop και ένα Desktop τα οποία θα ήθελα να δώσω σε κάποιους που χρειάζονται ένα υπολογιστή για να κάνουν απλές δουλειές γραφείου. Θα προτιμούσα να πάνε σε ανθρώπους που τους χρειάζονται πραγματικά και όχι σε κάποιον που θα τα μεταπουλήσει για ανταλλακτικά. Αν τα χρειάζεστε ή ξέρετε κάποιον που να τα χρειάζεται στείλτε μου μήνυμα. Θα δοθούν σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με προτεραιότητα σε αυτούς που τα χρειάζονται όντως. Και οι δύο υπολογιστές είναι παλιοί δεκαετίας και άνω αλλά τους έβαλα SSD για να θεωρούνται τουλάχιστον λειτουργικοί. Στο Desktop βρήκα και ότι παλιά εξαρτήματα modding είχα και δούλευαν ακόμα έτσι για το έξτρα ρέτρο εφέ. Τα έχω καθαρίσει τους έχω αλλάξει πάστες και είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαν να είναι. Τα χαρακτηριστικά τους είναι: Laptop Toshiba Satellite L450D-13D CPU: AMD Athlon X2 RAM: 2x2GB DDR2 667 MHz SSD: 128GB Φορτιστής: Universal 90W 19V H μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Desktop CPU: Intel Core2Quad Q9450 (Τετραπύρηνος LGA775) RAM: 2x2 GB DDR2 800MHz Motherboard: MSI MS-7392 GPU: Radeon HD3650 512MB SSD: 128GB HDD: 320GB DVD-RW Τροφοδοτικό 550W Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Ηχεία, Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ενσύρματα παλιά. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω οθόνη. Είμαι Ιωάννινα και μέχρι την Πέμπτη (12/05) θα δώσω προτεραιότητα σε τυχόν μηνύματα από τις γύρω περιοχές. Από την Πέμπτη (12/5) και μετά αν δεν έχουν δοθεί εδώ θα τα στείλω Αθήνα και θα μπορείτε να τα παραλάβετε από Νέα Σμύρνη. Μήνυμα για ότι άλλες πληροφορίες θέλετε και για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Έστειλα PM για εκδήλωση ενδιαφέροντος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 30 λεπτά πριν, kozywozy είπε Έχω ένα Laptop και ένα Desktop τα οποία θα ήθελα να δώσω σε κάποιους που χρειάζονται ένα υπολογιστή για να κάνουν απλές δουλειές γραφείου. Θα προτιμούσα να πάνε σε ανθρώπους που τους χρειάζονται πραγματικά και όχι σε κάποιον που θα τα μεταπουλήσει για ανταλλακτικά. Αν τα χρειάζεστε ή ξέρετε κάποιον που να τα χρειάζεται στείλτε μου μήνυμα. Θα δοθούν σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με προτεραιότητα σε αυτούς που τα χρειάζονται όντως. Και οι δύο υπολογιστές είναι παλιοί δεκαετίας και άνω αλλά τους έβαλα SSD για να θεωρούνται τουλάχιστον λειτουργικοί. Στο Desktop βρήκα και ότι παλιά εξαρτήματα modding είχα και δούλευαν ακόμα έτσι για το έξτρα ρέτρο εφέ. Τα έχω καθαρίσει τους έχω αλλάξει πάστες και είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαν να είναι. Τα χαρακτηριστικά τους είναι: Laptop Toshiba Satellite L450D-13D CPU: AMD Athlon X2 RAM: 2x2GB DDR2 667 MHz SSD: 128GB Φορτιστής: Universal 90W 19V H μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Desktop CPU: Intel Core2Quad Q9450 (Τετραπύρηνος LGA775) RAM: 2x2 GB DDR2 800MHz Motherboard: MSI MS-7392 GPU: Radeon HD3650 512MB SSD: 128GB HDD: 320GB DVD-RW Τροφοδοτικό 550W Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Ηχεία, Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ενσύρματα παλιά. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω οθόνη. Είμαι Ιωάννινα και μέχρι την Πέμπτη (12/05) θα δώσω προτεραιότητα σε τυχόν μηνύματα από τις γύρω περιοχές. Από την Πέμπτη (12/5) και μετά αν δεν έχουν δοθεί εδώ θα τα στείλω Αθήνα και θα μπορείτε να τα παραλάβετε από Νέα Σμύρνη. Μήνυμα για ότι άλλες πληροφορίες θέλετε και για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Pm για το laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 31 λεπτά πριν, kozywozy είπε Έχω ένα Laptop και ένα Desktop τα οποία θα ήθελα να δώσω σε κάποιους που χρειάζονται ένα υπολογιστή για να κάνουν απλές δουλειές γραφείου. Θα προτιμούσα να πάνε σε ανθρώπους που τους χρειάζονται πραγματικά και όχι σε κάποιον που θα τα μεταπουλήσει για ανταλλακτικά. Αν τα χρειάζεστε ή ξέρετε κάποιον που να τα χρειάζεται στείλτε μου μήνυμα. Θα δοθούν σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με προτεραιότητα σε αυτούς που τα χρειάζονται όντως. Και οι δύο υπολογιστές είναι παλιοί δεκαετίας και άνω αλλά τους έβαλα SSD για να θεωρούνται τουλάχιστον λειτουργικοί. Στο Desktop βρήκα και ότι παλιά εξαρτήματα modding είχα και δούλευαν ακόμα έτσι για το έξτρα ρέτρο εφέ. Τα έχω καθαρίσει τους έχω αλλάξει πάστες και είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαν να είναι. Τα χαρακτηριστικά τους είναι: Laptop Toshiba Satellite L450D-13D CPU: AMD Athlon X2 RAM: 2x2GB DDR2 667 MHz SSD: 128GB Φορτιστής: Universal 90W 19V H μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Desktop CPU: Intel Core2Quad Q9450 (Τετραπύρηνος LGA775) RAM: 2x2 GB DDR2 800MHz Motherboard: MSI MS-7392 GPU: Radeon HD3650 512MB SSD: 128GB HDD: 320GB DVD-RW Τροφοδοτικό 550W Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Ηχεία, Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ενσύρματα παλιά. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω οθόνη. Είμαι Ιωάννινα και μέχρι την Πέμπτη (12/05) θα δώσω προτεραιότητα σε τυχόν μηνύματα από τις γύρω περιοχές. Από την Πέμπτη (12/5) και μετά αν δεν έχουν δοθεί εδώ θα τα στείλω Αθήνα και θα μπορείτε να τα παραλάβετε από Νέα Σμύρνη. Μήνυμα για ότι άλλες πληροφορίες θέλετε και για εκδήλωση ενδιαφέροντος. PM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, kozywozy είπε Έχω ένα Laptop και ένα Desktop τα οποία θα ήθελα να δώσω σε κάποιους που χρειάζονται ένα υπολογιστή για να κάνουν απλές δουλειές γραφείου. Θα προτιμούσα να πάνε σε ανθρώπους που τους χρειάζονται πραγματικά και όχι σε κάποιον που θα τα μεταπουλήσει για ανταλλακτικά. Αν τα χρειάζεστε ή ξέρετε κάποιον που να τα χρειάζεται στείλτε μου μήνυμα. Θα δοθούν σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με προτεραιότητα σε αυτούς που τα χρειάζονται όντως. Και οι δύο υπολογιστές είναι παλιοί δεκαετίας και άνω αλλά τους έβαλα SSD για να θεωρούνται τουλάχιστον λειτουργικοί. Στο Desktop βρήκα και ότι παλιά εξαρτήματα modding είχα και δούλευαν ακόμα έτσι για το έξτρα ρέτρο εφέ. Τα έχω καθαρίσει τους έχω αλλάξει πάστες και είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαν να είναι. Τα χαρακτηριστικά τους είναι: Laptop Toshiba Satellite L450D-13D CPU: AMD Athlon X2 RAM: 2x2GB DDR2 667 MHz SSD: 128GB Φορτιστής: Universal 90W 19V H μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Desktop CPU: Intel Core2Quad Q9450 (Τετραπύρηνος LGA775) RAM: 2x2 GB DDR2 800MHz Motherboard: MSI MS-7392 GPU: Radeon HD3650 512MB SSD: 128GB HDD: 320GB DVD-RW Τροφοδοτικό 550W Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Ηχεία, Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ενσύρματα παλιά. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω οθόνη. Είμαι Ιωάννινα και μέχρι την Πέμπτη (12/05) θα δώσω προτεραιότητα σε τυχόν μηνύματα από τις γύρω περιοχές. Από την Πέμπτη (12/5) και μετά αν δεν έχουν δοθεί εδώ θα τα στείλω Αθήνα και θα μπορείτε να τα παραλάβετε από Νέα Σμύρνη. Μήνυμα για ότι άλλες πληροφορίες θέλετε και για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 43 λεπτά πριν, Crybal είπε Τασο , ευχαριστω για την Οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, kozywozy είπε Έχω ένα Laptop και ένα Desktop τα οποία θα ήθελα να δώσω σε κάποιους που χρειάζονται ένα υπολογιστή για να κάνουν απλές δουλειές γραφείου. Θα προτιμούσα να πάνε σε ανθρώπους που τους χρειάζονται πραγματικά και όχι σε κάποιον που θα τα μεταπουλήσει για ανταλλακτικά. Αν τα χρειάζεστε ή ξέρετε κάποιον που να τα χρειάζεται στείλτε μου μήνυμα. Θα δοθούν σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με προτεραιότητα σε αυτούς που τα χρειάζονται όντως. Και οι δύο υπολογιστές είναι παλιοί δεκαετίας και άνω αλλά τους έβαλα SSD για να θεωρούνται τουλάχιστον λειτουργικοί. Στο Desktop βρήκα και ότι παλιά εξαρτήματα modding είχα και δούλευαν ακόμα έτσι για το έξτρα ρέτρο εφέ. Τα έχω καθαρίσει τους έχω αλλάξει πάστες και είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσαν να είναι. Τα χαρακτηριστικά τους είναι: Laptop Toshiba Satellite L450D-13D CPU: AMD Athlon X2 RAM: 2x2GB DDR2 667 MHz SSD: 128GB Φορτιστής: Universal 90W 19V H μπαταρία χρειάζεται αντικατάσταση Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Desktop CPU: Intel Core2Quad Q9450 (Τετραπύρηνος LGA775) RAM: 2x2 GB DDR2 800MHz Motherboard: MSI MS-7392 GPU: Radeon HD3650 512MB SSD: 128GB HDD: 320GB DVD-RW Τροφοδοτικό 550W Windows 10 Pro ενεργοποιημένα Ηχεία, Πληκτρολόγιο, ποντίκι, ενσύρματα παλιά. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω οθόνη. Είμαι Ιωάννινα και μέχρι την Πέμπτη (12/05) θα δώσω προτεραιότητα σε τυχόν μηνύματα από τις γύρω περιοχές. Από την Πέμπτη (12/5) και μετά αν δεν έχουν δοθεί εδώ θα τα στείλω Αθήνα και θα μπορείτε να τα παραλάβετε από Νέα Σμύρνη. Μήνυμα για ότι άλλες πληροφορίες θέλετε και για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Π.Μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Στις 7/5/2022 στις 11:47 ΠΜ, blackhill66 είπε Δυο οι ενδιαφερομενοι εως τωρα ,εως αυριο θα δοθουν ευχαριστω Στέλνω pm γιατί δεν είχαμε ενημέρωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση