Locke_John Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται 1 πρόσκληση για θέατρο Μεταξουργείο, απόψε ,παράσταση "ατσάλι", ώρα 21.00 http://www.viva.gr/tickets/theater/atsali/ Για συγκεκριμένa uesrname,. χαρίζεται 2πλή Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από Locke_John 7 1
ZaChris Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Στις 21/3/2022 στις 10:11 ΜΜ, ZaChris είπε Για αρχη 1-2 κιβωτια και βλεπουμε GEL 👏 1 λιτρο Αθηνα. Ζωγραφου καλησπέρα επιστρεφω. παραλαβη απο Ελευθεριου Βενιζελου 20, Ζωγραφου. Μονο αποστολη πμ μονο. εδω δεν τα παρακολουθω συνεχεια. σε οσους δεν απαντησα την προηγουμενη φορα, απολογουμαι! τα μηνυματα ηταν πολλα. 10
MessengerOfGood Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, ZaChris είπε καλησπέρα επιστρεφω. παραλαβη απο Ελευθεριου Βενιζελου 20, Ζωγραφου. Μονο αποστολη πμ μονο. εδω δεν τα παρακολουθω συνεχεια. σε οσους δεν απαντησα την προηγουμενη φορα, απολογουμαι! τα μηνυματα ηταν πολλα. Με ενδιαφέρουν μερικά μπουκαλάκια. Στέλνω πμ.
marioz Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, χαριζονται ΜΝΗΜΕΣ KINGSTON 512ΜΒ (2 τμχ) https://i.postimg.cc/MGXZWQkP/IMG-20220429-090402.jpg Θεσσαλονίκη κέντρο Αποστολή με ΕΛΤΑ 3€ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από marioz 5
retroman3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, marioz είπε Καλημέρα, χαριζονται ΜΝΗΜΕΣ KINGSTON 512ΜΒ (2 τμχ) https://i.postimg.cc/MGXZWQkP/IMG-20220429-090402.jpg Θεσσαλονίκη κέντρο Αποστολή με ΕΛΤΑ 3€ PM 1
navger Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Έφυγε Θέλει κάποιος αυτο το ups Στην πρίζα που το βάζω δεν ανάβει κανένα λαμπάκι. Άρα θέλει σκάλισμα Παραλαβή από Μαρούσι/Πεύκη Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από navger 8
dklovedoctor Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Στις 6/5/2022 στις 4:44 ΜΜ, 1insomnia είπε Δίνονται τα παρακάτω: -Κάμερα baby σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (υπάρχει μόνο αυτή, τίποτα άλλο) -Βραστήρας λειτουργικός (ένα ξυδάκι το θέλει…) Παραμένει για όποιον ενδιαφέρεται το: -Σκουπάκι: Λειτουργεί, αλλά όχι ικανοποιητικά, (έχει υποστεί εγχείρηση…) Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι – Αττική (πμ εδώ πρώτα, και κατανόηση στην πιθανή καθυστέρηση απάντησής μου) Ευχαριστώ καλημέρα έχεις pm
tigergreg Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλωδιο HDMI IN VGA 10M-15M αριστο. Κανει μονο για ορισμενους προτζεκτορες διαφορετικα θελει μετατροπεα αναλογικου σηματος σε ψηφιακο οποτε μην δοκιμασετε κατι αλλο... Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από tigergreg 8
Doubt Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μαξιλάρι ξαπλώστρας, σε καλή κατάσταση και πλυμένο. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Επίσης υπάρχουν 2 μισογεμάτες φιάλες αφρού πολυουρεθάνης χωρίς τα σωληνάκια (αν τις χρειάζεται κάποιος) Αιγάλεω για να παραλάβετε, στείλτε μήνυμα. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Doubt 8
tigergreg Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Τηλεφωνικη συσκευη επιτραπεζια μαυρη με lcd οθονη και μεγαλα πληκτρα λειτουργικη καταλληλη για ηλικιωμενους. Παιρνει ΑΑ μπαταρια. Η φωτο ειναι ενδεικτικη. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από tigergreg 7
Locke_John Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, tigergreg είπε Τηλεφωνικη συσκευη επιτραπεζια μαυρη με lcd οθονη και μεγαλα πληκτρα λειτουργικη καταλληλη για ηλικιωμενους. Παιρνει ΑΑ μπαταρια. Η φωτο ειναι ενδεικτικη. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Δ Δ όπως δώθηκε;
tigergreg Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, Locke_John είπε Δ όπως δώθηκε; Για να εχω ετοιμη την γραμματοσειρα...
pagratios Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται ο εκτυπωτης HP 8620 PRO με μελάνια ~50% κάθε χρώμα και 2 κλειστά (μαύρο, μπλε) Βασικό πρόβλημα είναι ότι στην κεφαλή έχει μπουκώσει το magenta. Έχει αλλαχθεί κεφαλή 2-3 φορές όσο ήταν στην εγγύηση και έχει γίνει προσπάθεια καραρισμού χωρίς αποτέλεσμα. Αν κάποιος εκτυπώνει ασπρόμαυρα είτε πρόχειρα νομίζω και η γραμμή που κάνει για το κόκκινο δεν θα είναι πρόβλημα, Επίσης το scanner του είναι πολύ καλό για όποιον το χρησιμοποιεί ΔΟΘΗΚΕ! παραλαβή στο κερατσίνι χέρι με χέρι όχι απόστολές στειλτε ΠΜ, δεν κρατάω προτεραιότητες, διατηρώ το δικαίωμα επιλογής Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από pagratios 7
tigergreg Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Κυριακατικη ανασκαφη συνεχεια... 2 ζευγαρια ηχεια μπεζ για PC κινεζικα 15ετιας λειτουργικα καθοτι τα εβαλα στην πριζα και κανουν τζιρι-τζιρι...😀 Οι φωτο ειναι ενδεικτικες. Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από tigergreg 5
mario_cc2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 21 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζεται χαλασμενο monitor LG 22EN33S.Ειχε προβλημα με την πλακέτα (μαλλον),δοκίμασα επισκευη αλλα στο τελος την χαλασα εντελώς.Το panel μαλλον ειναι ΟΚ (δεν παιρνω και ορκο).Ειναι στο μπαλκόνι και σκονισμένο.Αν καποιος εχει LG με χαλασμενο το panel του θα μπορούσε να το δοκιμάσει.Πραλαβή από Κυψελη μονο.Οχι αποστολές. Καλησπέρα σας , ενδιαφέρομαι εάν δεν έχει δοθεί. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση