bullosalx Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Στις 4/5/2022 στις 10:11 ΠΜ, bullosalx είπε Έκλεισαν στον billys7. Δοθηκαν στον billys7. Ελπίζω να φανούν χρήσιμα!
user89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 40 λεπτά πριν, Locke_John είπε ίσως με 1 ανάρτηση εδώ, δοθούν https://www.insomnia.gr/classifieds/category/98-υποδήματα/ Ευχαριστω πολυ. Τα έχω αναρτήσει και στις αγγελίες. Ελπιζω να βρεθεί κάποιος γιατί είναι κρίμα, είναι στην κυριολεξία αφορετα!
okourkoulos Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 52 λεπτά πριν, giopa62 είπε Χαρίζεται κάθισμα αυτοκινήτου Recaro Young Sport. Προσοχή στα παρακάτω μιας και μιλάμε για την ασφάλεια των παιδιών. - Είναι 9 ετών χωρίς τρακάρισμα - Υπάρχει μόνο το κομμάτι για 15-36 κιλά Παραλαμβάνετε απο Μελίσσια υποχρεωτικά. Δεν έχω δυνατότητα για αποστολές / συναντήσεις αλλού. Θα με ενδιέφερε, αν πρόλαβα!
giopa62 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, okourkoulos είπε Θα με ενδιέφερε, αν πρόλαβα! Πρόλαβες. Δικό σου. Σου απαντάω στο πμ.
Locke_John Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, user89 είπε Ευχαριστω πολυ. Τα έχω αναρτήσει και στις αγγελίες. Ελπιζω να βρεθεί κάποιος γιατί είναι κρίμα, είναι στην κυριολεξία αφορετα! επόμενη επιλογή, σε κάποιο γήπεδο μπάσκετ σε προπόνηση/ αγώνα. αλλιώς, σε κόκκινο κάδο συλλογής ρούχων/ υποδημάτων, υπάρχουν συνήθως σε διασταυρώσεις δρόμων, έξω από εκκλησίες, κτλ (για κέντρο Αθήνας, ξέρω πού ακριβώς έχει) Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Locke_John
user89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, Locke_John είπε επόμενη επιλογή, σε κάποιο γήπεδο μπάσκετ σε προπόνηση/ αγώνα. αλλιώς, σε κόκκινο κάδο συλλογής ρούχων/ υποδημάτων, υπάρχουν συνήθως σε διασταυρώσεις δρόμων, έξω από εκκλησίες, κτλ (για κέντρο Αθήνας, ξέρω πού ακριβώς έχει) Στον κάδο δε νομίζω να χωράνε, είναι τεράστια! 😂😂 Να πάρω από πίσω τους παίκτες σε προπόνηση ή αγώνα δεν είναι κακή ιδέα, αν και θα με περάσουν σίγουρα για προβληματικό! 😂😂
troi.g Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, user89 είπε Στον κάδο δε νομίζω να χωράνε, είναι τεράστια! 😂😂 Να πάρω από πίσω τους παίκτες σε προπόνηση ή αγώνα δεν είναι κακή ιδέα, αν και θα με περάσουν σίγουρα για προβληματικό! 😂😂 Καλοκαίρι έρχεται, κάποιος θα χρειαστεί βάρκα. 😂
user89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, troi.g είπε Καλοκαίρι έρχεται, κάποιος θα χρειαστεί βάρκα. 😂 Ναι, 2 βάρκες κι ολας!! Αν ακούσετε κάποιον που να ενδιαφέρεται πάντως, εδω είναι διαθέσιμες! 1
tigergreg Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) THERMALTAKE G Series 2.5” Hard Drive Kit PN: N0024US στο κουτι του. Προκειται για κιτ που μπαινει σε 5,25 η 3,5 εξωτερικη θυρα η/υ και κοτσαρετε επανω του εναν εξωτερικο δισκο 2,5 sata2. Τον τραβατε και τον παιρνετε μαζι σας οπου τον συνδεετε οπουδηποτε με το καλωδιο USB. Kομπλε ολο το κιτ στο κουτι του και μαλλον λειτουργικο καθοτι το εχω 10 χρονια σε αποθηκη. Μεχρι και την δερματινη θηκη του δισκου εχει μεσα. Ειναι ολα sata2 και αναγνωριζει δισκους τουλαχιστον ως 1 τερας.😃 Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από tigergreg 10
georgios65 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, tigergreg είπε THERMALTAKE G Series 2.5” Hard Drive Kit PN: N0024US στο κουτι του. Προκειται για κιτ που μπαινει σε 5,25 η 3,5 εξωτερικη θυρα η/υ και κοτσαρετε επανω του εναν εξωτερικο δισκο 2,5 sata2. Τον τραβατε και τον παιρνετε μαζι σας οπου τον συνδεετε οπουδηποτε με το καλωδιο USB. Kομπλε ολο το κιτ στο κουτι του και μαλλον λειτουργικο καθοτι το εχω 10 χρονια σε αποθηκη. Μεχρι και την δερματινη θηκη του δισκου εχει μεσα. Ειναι ολα sata2 και αναγνωριζει δισκους τουλαχιστον ως 1 τερας.😃 Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Ενδιαφέρομαι, ἐάν καί ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. 1
1insomnia Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δίνονται τα παρακάτω: -Κάμερα baby σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (υπάρχει μόνο αυτή, τίποτα άλλο) -Βραστήρας λειτουργικός (ένα ξυδάκι το θέλει…) Παραμένει για όποιον ενδιαφέρεται το: -Σκουπάκι: Λειτουργεί, αλλά όχι ικανοποιητικά, (έχει υποστεί εγχείρηση…) Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι – Αττική (πμ εδώ πρώτα, και κατανόηση στην πιθανή καθυστέρηση απάντησής μου) Ευχαριστώ 5 1
Crybal Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Στις 5/5/2022 στις 9:56 ΠΜ, haris_216 είπε Εξαιτίας ενός ξεκαθαρίσματος στην αποθήκη (προφανώς όχι τόσο μεγάλου όσο θα αισιοδοξούσε η καλή μου ) δίνονται τα παρακάτω "καρεκλοειδή". Τροχήλατα και μη 1) Δύο καρέκλες με ψάθινο κάθισμα. Καθαρές, σταθερές και σε καλή κατάσταση. ΔΟΘΗΚΑΝ @Locke_John 2) Τροχήλατο κάθισμα γραφείου. Επίσης καθαρό και σε καλή κατάσταση. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ (υπάρχει ήδη λίστα αναμονής οπότε θεωρώ ότι είναι ήδη δοσμένη) Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ ΣΗΜ. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη (δεν παίζει άλλο σενάριο). ΣΗΜ.2 Θα πρέπει να φύγουν μέχρι το σ/κ γιατί από τη στιγμή που βγήκαν για το photo session δε παίζει να ξαναμπούν μέσα στην αποθήκη και είναι για την ώρα μες τη μέση Η καρέκλα παρελήφθη.Ευχαριστώ πολύ!
tigergreg Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλωδιο η/υ οθονης VGA 10-15 ΜΕΤΡΑ Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από tigergreg 4
Ser_nikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, 1insomnia είπε Δίνονται τα παρακάτω: -Κάμερα baby σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση (υπάρχει μόνο αυτή, τίποτα άλλο) -Βραστήρας λειτουργικός (ένα ξυδάκι το θέλει…) Παραμένει για όποιον ενδιαφέρεται το: -Σκουπάκι: Λειτουργεί, αλλά όχι ικανοποιητικά, (έχει υποστεί εγχείρηση…) Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι – Αττική (πμ εδώ πρώτα, και κατανόηση στην πιθανή καθυστέρηση απάντησής μου) Ευχαριστώ Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει η κάμερα. 2
Locke_John Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 55 λεπτά πριν, tigergreg είπε Καλωδιο η/υ οθονης VGA 10-15 ΜΕΤΡΑ Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Ενδιαφερόμενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση