MessengerOfGood Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, haris_216 είπε Εξαιτίας ενός ξεκαθαρίσματος στην αποθήκη (προφανώς όχι τόσο μεγάλου όσο θα αισιοδοξούσε η καλή μου ) δίνονται τα παρακάτω "καρεκλοειδή". Τροχήλατα και μη 1) Δύο καρέκλες με ψάθινο κάθισμα. Καθαρές, σταθερές και σε καλή κατάσταση. 2) Τροχήλατο κάθισμα γραφείου. Επίσης καθαρό και σε καλή κατάσταση. Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ ΣΗΜ. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη (δεν παίζει άλλο σενάριο). ΣΗΜ.2 Θα πρέπει να φύγουν μέχρι το σ/κ γιατί από τη στιγμή που βγήκαν για το photo session δε παίζει να ξαναμπούν μέσα στην αποθήκη και είναι για την ώρα μες τη μέση Ενδιαφέρομαι για την τροχήλατη. πμ. 1
Locke_John Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, haris_216 είπε Εξαιτίας ενός ξεκαθαρίσματος στην αποθήκη (προφανώς όχι τόσο μεγάλου όσο θα αισιοδοξούσε η καλή μου ) δίνονται τα παρακάτω "καρεκλοειδή". Τροχήλατα και μη 1) Δύο καρέκλες με ψάθινο κάθισμα. Καθαρές, σταθερές και σε καλή κατάσταση. 2) Τροχήλατο κάθισμα γραφείου. Επίσης καθαρό και σε καλή κατάσταση. Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ ΣΗΜ. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη (δεν παίζει άλλο σενάριο). ΣΗΜ.2 Θα πρέπει να φύγουν μέχρι το σ/κ γιατί από τη στιγμή που βγήκαν για το photo session δε παίζει να ξαναμπούν μέσα στην αποθήκη και είναι για την ώρα μες τη μέση 3os kai καταϊδρωμένος, αν υπάρχει κάποια ακόμα. Κυρίως η τροχήλατη με ενδιέφερε και εμένα.
haris_216 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, Locke_John είπε 3os kai καταϊδρωμένος, αν υπάρχει κάποια ακόμα. Κυρίως η τροχήλατη με ενδιέφερε και εμένα. Σκούπισε τον ιδρώτα σου και χαλάρωσε . Θα σε έχω στο μυαλό μου αν αλλάξει κάτι με τους δύο που προηγήθηκαν.
@11h Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 TP-LINK TD-W8960N V7 Καινούργιο, σφραγισμένο στο κουτί του. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm). Παραλαβή απο Αγ. Παρασκευή το άλλο Σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ. 4
navger Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, @11h είπε TP-LINK TD-W8960N V7 Καινούργιο, σφραγισμένο στο κουτί του. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm). Παραλαβή απο Αγ. Παρασκευή το άλλο Σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ. με ενδιαφερει
caution Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 44 λεπτά πριν, @11h είπε TP-LINK TD-W8960N V7 Καινούργιο, σφραγισμένο στο κουτί του. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm). Παραλαβή απο Αγ. Παρασκευή το άλλο Σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ. Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και εγώ αν δεν προχωρήσει με τον πρώτο φίλο.
blackhill66 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Χαριζω τις δυο μητρικες,δεν ξερω αν ειναι λειτουργικες,παραλαβη απο τον χωρο μου Πειραια,οχι pm οχι αποστολη εκδηλωση ενδιαφεροντος εδω αν ειναι παραπανω απο ενας οι ενδιαφερομενοι θα γινει κληρωση 9
Ser_nikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον @*Kopanos* για τον κωδικό " BOX " 🤗🤗🤗 1
Doubt Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται ηλ. σκούπα λειτουργική Dirt Devil Bagline με τα εξαρτήματα της (αφού τα βρω πρώτα) και 4 σακούλες. Συν 2 ντουί πορσελάνης Ε27 λειτουργικά (αν τα χρειάζεται κάποιος) Μόνο από Αιγάλεω δίνεται η σκούπα, όχι υποχρεωτικά με προτεραιότητα. Ποστ και πμ ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Doubt 6
paylidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Doubt είπε Χαρίζεται ηλ. σκούπα λειτουργική Dirt Devil Bagline με τα εξαρτήματα της (αφού τα βρω πρώτα) και 4 σακούλες. Συν 2 ντουί πορσελάνης Ε27 λειτουργικά (αν τα χρειάζεται κάποιος) Μόνο από Αιγάλεω δίνεται η σκούπα, όχι υποχρεωτικά με προτεραιότητα. Ποστ και πμ pm για ερωτηση αποσυρομαι ! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από paylidis
georgios65 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, blackhill66 είπε Χαριζω τις δυο μητρικες,δεν ξερω αν ειναι λειτουργικες,παραλαβη απο τον χωρο μου Πειραια,οχι pm οχι αποστολη εκδηλωση ενδιαφεροντος εδω αν ειναι παραπανω απο ενας οι ενδιαφερομενοι θα γινει κληρωση Καλησπέρα σας. ᾿Εκδηλώνω τό ἐνδιαφέρον μου, ἐάν καί ἐφόσον δέν ζητηθοῦν ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ.
Locke_John Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 26 λεπτά πριν, Doubt είπε Χαρίζεται ηλ. σκούπα λειτουργική Dirt Devil Bagline με τα εξαρτήματα της (αφού τα βρω πρώτα) και 4 σακούλες. Συν 2 ντουί πορσελάνης Ε27 λειτουργικά (αν τα χρειάζεται κάποιος) Μόνο από Αιγάλεω δίνεται η σκούπα, όχι υποχρεωτικά με προτεραιότητα. Ποστ και πμ ενδιαφέρ. για τη σκούπα αν υπάρχει ακόμα.
Doubt Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από Doubt
dimitris_st13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, Doubt είπε 2 μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι. Αν μαζευτούν πολλοί ίσως πάμε σε κλήρωση. Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον
ρεσπεψτ Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Χαρίζεται ηλ. σκούπα λειτουργική Dirt Devil Bagline με τα εξαρτήματα της (αφού τα βρω πρώτα) και 4 σακούλες. Συν 2 ντουί πορσελάνης Ε27 λειτουργικά (αν τα χρειάζεται κάποιος) Μόνο από Αιγάλεω δίνεται η σκούπα, όχι υποχρεωτικά με προτεραιότητα. Ποστ και πμ με ενδιαφερει και εμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση