georgios65 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε YOLO.... 1.Σκληρος 2,5 sata 500gb 73% health HITACHI 5K750-500 2.Casio MC-40S Metric Converter κομπιουτερακι ηλιακο που δεν κανει πραξεις αλλα μετατρεπει αποστασεις η μηκη, εμβαδα διαφορων τυπων και ογκους διαφορων τυπων ακομα και θερμοκρασια κελσιου σε φαρεναιτ. Μου το ειχε δωσει ο κος βαγγελης (messenger). Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. Καλημέρα Γρηγόρη. Θέλω νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό Casio MC-40S Metric Converter καί ἄν δέν ὑπάρξει ἐνδιαφέρον ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος γιά τόν σκληρό δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, e-tic είπε Κωδικός cosmote deals for you που λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα. Έχει χρησιμοποιηθεί σε box, goodys και everest. Ευχαριστώ πολυ τον φιλο για τον κωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Επαναχαρίζεται η σκούπα Rohnson R-160 Twister 1500W που μου χάρισε ο swatsquadgr. Έχει κάποια θέματα που δεν μπόρεσα να φτιάξω: 1. Λείπει το πλαστικό του φίλτρου του μοτέρ 2. Δεν κλείνει καλά το καπάκι και δεν ξέρω πως να φορέσω τη σακούλα. Κάτι έχει σπάσει και ίσως κάτι λείπει. 3. Δεν μαζεύει το καλώδιο Κατά τα άλλα το μοτέρ δουλεύει καλά και τραβάει καλά. Δίνεται με τον σωλήνα, το κοντάρι και το πέλμα. Δεν θα την κρατήσω πολύ... ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, tigergreg είπε 2.Casio MC-40S Metric Converter κομπιουτερακι ηλιακο που δεν κανει πραξεις αλλα μετατρεπει αποστασεις η μηκη, εμβαδα διαφορων τυπων και ογκους διαφορων τυπων ακομα και θερμοκρασια κελσιου σε φαρεναιτ. Μου το ειχε δωσει ο κος βαγγελης (messenger). ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ... Νομίζω κάνει και πράξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Καλημέρα σας και χρόνια πολλά, Χαρίζονται τα 6 εικονιζόμενα κύπελλα. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή ανάσταση. Χαρίζεται κράνος καλοκαιρινό-του τουρίστα το οποίο ήταν ένα από τα δύο που είχε κάτω από την σέλα το μηχανάκι που αγόρασα πριν κανά 3 μηνο. Ασχολήθηκα αυτές τις μέρες και το έπλυνα και το καθάρισα οπότε όποιος το έχει ανάγκη και θα το κάνει χρήση δικό του. Επίσης MLS gps που μου χάρισε φίλος το δίνω εδώ δεν ξέρω αν η μπαταρία δουλεύει αλλά σίγουρα με τον αναπτήρα παίζει. Παραθέτω λινκ https://we.tl/t-SlgGhqBjLv με φωτογραφίες γιατί είναι μεγάλες και δεν με αφήνει να τις ανεβάσω. εκδήλωση εδώ και πμ μετά και παρακαλώ μην σας ψάχνω για να σας χαρίσω πράγματα καλησπέρα σας χρόνια πολλά καλή ανάσταση ενδιαφέρομαι και για τα 2 που χαρίζεται για έναν προσωπικό μου φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Χαριζονται ακουστικά Τensai THP 206.Μου τα εδωσαν ως μη λειτουργικά.Τα ανοιξα,κωλησα ενα καλώδιο και καθαρισα το ενα ποτενσιομετρο.Το ενα ακουστικο αρχισε να παιζει αλλά βαρεθηκα και δεν ασχολήθηκα άλλο.Οποιος τα θελει,χερι χερι παραλαβη απο Δαφνη/Κυψελη. (φωτο ενδεικτικη απο ιντερνετ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2022 στις 11:41 ΠΜ, 1insomnia είπε Η καφετιέρα παραμένει κλεισμένη... Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Στέλιο. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από MessengerOfGood 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, witty είπε Καλημέρα σας και χρόνια πολλά, Χαρίζονται τα 6 εικονιζόμενα κύπελλα. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής. Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση. Ενδιαφέρομαι. Αν επιτρέπεται, από τί άθλημα είναι; Αν είναι τρέξιμο, ακόμα καλύτερα. Δεν έχω ακόμα κερδίσει κάτι παραπάνω από μετάλλιο. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikemart Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται : α) τηλέφωνο για Skype με USB b) ποντίκι μικρό για λάπτοπ γ) Βάση για ανεμιστήρα από Hyperx 212 Evo ,το ένα είναι σπασμένο αλλά κολλάει με λίγη προσοχή Βρίσκομαι Αλεξανδρούπολη ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ για @KaRLoSSaLoNiKa Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από mikemart 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STELLIOS Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, witty είπε Καλημέρα σας και χρόνια πολλά, Χαρίζονται τα 6 εικονιζόμενα κύπελλα. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής. μ ενδιαφερουν σαν δευτερος μετα τον locke 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Στις 22/4/2022 στις 10:07 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή ανάσταση. Χαρίζεται κράνος καλοκαιρινό-του τουρίστα το οποίο ήταν ένα από τα δύο που είχε κάτω από την σέλα το μηχανάκι που αγόρασα πριν κανά 3 μηνο. Ασχολήθηκα αυτές τις μέρες και το έπλυνα και το καθάρισα οπότε όποιος το έχει ανάγκη και θα το κάνει χρήση δικό του. Επίσης MLS gps που μου χάρισε φίλος το δίνω εδώ δεν ξέρω αν η μπαταρία δουλεύει αλλά σίγουρα με τον αναπτήρα παίζει. Παραθέτω λινκ https://we.tl/t-SlgGhqBjLv με φωτογραφίες γιατί είναι μεγάλες και δεν με αφήνει να τις ανεβάσω. εκδήλωση εδώ και πμ μετά και παρακαλώ μην σας ψάχνω για να σας χαρίσω πράγματα Καλησπέρα, χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη σε μας εδώ τουλάχιστον 😂 Θα με ενδιέφεραν κ εμένα Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 36 λεπτά πριν, STELLIOS είπε μ ενδιαφερουν σαν δευτερος μετα τον locke Προφανώς εννοείται ότι δε τα θέλω και όλα, ακόμα και ένα μου φτάνει. Ο χαρίζων ας αποφασίσει. Χρόνια πολλά σε όλους, πάντα αλληλέγγυοι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.asrock.com/mb/Intel/H81M-DGS R2.0/index.asp https://www.asus.com/SupportOnly/B85MG_PLUSUSB_31/HelpDesk_Knowledge/ Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm). Παράδοση απο Αγ.Παρασκευή το άλλο σαββατοκύριακο. Προτεραιότητα σε όσους συνεισφέρουν. Κ Α Λ Ο Π Α Σ Χ Α Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από @11h 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, @11h είπε https://www.asrock.com/mb/Intel/H81M-DGS R2.0/index.asp https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/Business/B85MG/ Παράδοση το άλλο σαββατοκυριακο Τι πρόβλημα έχουν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση