CaptainHog Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 4 hours ago, poulinos said: το ειχα πει και θα το ξαναπω για οσους χαριζουν.πριν δωσετε κατι ριχνετε ενα βλεφαρο στις τελευταιες σελιδες ποιοι εχουν παρει τα μισα πραγματα.μπας και παρει και κανας αλλος τιποτα διοτι μερικοι... (ας μην γινω κακος) Παλι καλα που βγηκες πριν αρχισουν γκρινιες και το ΞΑΝΑειπες........... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llabros Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Ακόμα διαθέσιμο, εκτός αν ο @life is music που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρων το θέλει ακόμα. (θα πρέπει να απαντήσεις στο μήνυμα που σου εχω στείλει για να στο δώσω). Στις 13/4/2021 στις 10:25 ΠΜ, llabros είπε Χαρίζεται αυτό το Bluetooth ηχειάκι απο jumbo μάρκας i-JMB, συνδεέται και παίζει κανονικά αλλα μετά απο λίγο σαν να κανει restart και συνεχίζει. Πιστευω οτι με κάποιο καθάρισμα της πλακέτας θα επιλυθεί το ζήτημα μιας και αυτό ξεκίνησε οταν βράχυκε λίγο στην θάλλασα, αν θέλει καποιος να ασχοληθει. Παραλαβλη απο Άλιμο - Άγιο Δημήτριο - Δάφνη - Ν.Σμύρνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsig0s Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Δινω αυτο το αστάρι οποιος το θέλει 10 λίτρα αχρησιμοποιητο. https://www.vitex.gr/Product/27/41/BLANCO-ECO-/ εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καταρχην να ευχαριστησω τον Nik1239 για τα πραγματα που μου εστειλε. Κρατησα καποια , καποια αλλα δωθηκαν σε αλλα μελη και χαριζονται τα υπολοιπα. 1) sony D-NF420 CD-R/RW χωρίς φορτιστή (τελευταία φορά δούλευε) 2) coby cd dvd player για παλιές τηλεοράσεις dvd-717 χωρίς φορτιστή (άγνωστη κατάσταση) 3) camera Olympus c-765 ultra zoom με φορτιστή και δύο μπαταρίες (άγνωστη κατάσταση Κρατημενη 4) κάμερα HP Q2210A άγνωστη κατάσταση χωρίς φορτιστή και μπαταρίες (παίρνει ΑΑ) Κρατημενη 5) μίνι ηχείο εσωτερικό για hp sff δουλεύει νομίζω ακόμα Επεξ/σία 19 Απριλίου 2021 από Kostas.karras 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Κρατησα καποια , καποια αλλα δωθηκαν σε αλλα μελη και χαριζονται τα υπολοιπα. Στελνω ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Καταρχην να ευχαριστησω τον Nik1239 για τα πραγματα που μου εστειλε. Κρατησα καποια , καποια αλλα δωθηκαν σε αλλα μελη και χαριζονται τα υπολοιπα. 1) sony D-NF420 CD-R/RW χωρίς φορτιστή (τελευταία φορά δούλευε) 2) coby cd dvd player για παλιές τηλεοράσεις dvd-717 χωρίς φορτιστή (άγνωστη κατάσταση) 3) camera Olympus c-765 ultra zoom με φορτιστή και δύο μπαταρίες (άγνωστη κατάσταση ) 4) κάμερα HP Q2210A άγνωστη κατάσταση χωρίς φορτιστή και μπαταρίες (παίρνει ΑΑ) 5) μίνι ηχείο εσωτερικό για hp sff δουλεύει νομίζω ακόμα Καλησπέρα μ' ενδιαφέρει η Samsung φωτογραφική αν είναι διαθέσιμη. 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Καταρχην να ευχαριστησω τον Nik1239 για τα πραγματα που μου εστειλε. Κρατησα καποια , καποια αλλα δωθηκαν σε αλλα μελη και χαριζονται τα υπολοιπα. 1) sony D-NF420 CD-R/RW χωρίς φορτιστή (τελευταία φορά δούλευε) 2) coby cd dvd player για παλιές τηλεοράσεις dvd-717 χωρίς φορτιστή (άγνωστη κατάσταση) 3) camera Olympus c-765 ultra zoom με φορτιστή και δύο μπαταρίες (άγνωστη κατάσταση ) 4) κάμερα HP Q2210A άγνωστη κατάσταση χωρίς φορτιστή και μπαταρίες (παίρνει ΑΑ) 5) μίνι ηχείο εσωτερικό για hp sff δουλεύει νομίζω ακόμα Καλησπέρα μ' ενδιαφέρει η Samsung φωτογραφική αν είναι διαθέσιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Οι φωτογραφικες κρατημενες. Samsung δεν υπαρχει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakwvina Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δίνονται αυτά τα 4 βιβλία (είναι στα αγγλικά). Βρίσκομαι Ν.Σμύρνη, Αθήνα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, tolakos100 είπε Καλησπέρα μ' ενδιαφέρει η Samsung φωτογραφική αν είναι διαθέσιμη. Ουπς, olympus είναι, συγνώμη. Εντάξει, αν δεν δοθεί τελικά, μ'ενδιαφέρει. Ευχαριστώ και μπράβο σε όλα τα μέλη για την ευγενική χειρονομία! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 32 λεπτά πριν, iakwvina είπε Δίνονται αυτά τα 4 βιβλία (είναι στα αγγλικά). Βρίσκομαι Ν.Σμύρνη, Αθήνα Καλησπέρα Θα με ενδιέφερε το "robots" Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Spoiler Χαιρετώ. Χαρίζονται τα παρακάτω CD-DVD όπως φαίνονται στις φωτογραφίες (όπου δεν υπάρχει συσκευασία είναι σκέτο το δισκάκι). Τα περισσότερα αχρησιμοποίητα. Ντοκιμαντέρ Quote 1. Αίγυπτος Τα μυστικά των Φαραώ Quote 2. Αίγυπτος Τα μυστικά του Νείλου Quote 3. Τα μυστικά της αρχαίας Αιγύπτου Οι άγνωστες αίθουσες της μεγάλης Πυραμίδας Quote 4. Αυτοί οι υπέροχοι σκύλοι Quote 5, Γη και νερό Quote 6. Ένας πλανήτης γεννιέται Quote 7. Η Πεντάμορφη και τα τέρατα Quote 8. Η πορεία προς τον πόλεμο Quote 9. Κασμίρ Ένα ακανθώδες πρόβλημα Quote 10. Ο αιώνας των λαών - Κόκκινη Σημαία Quote 11. Ο Κατακλυσμός του Νώε Quote 12. Οι καταδρομείς που έγραψαν ιστορία Quote 13. Περπατώντας με τα Λιοντάρια Quote 14. Το Δάσος της Βροχής Ταινίες Quote 15. 1900 Μέρος ΙΙ Quote 16. America America Quote 17. Copland Quote 18. Hell's Kitchen Quote 19. Malena Quote 20. Mulit Quote 21. Ανάλυσέ το Quote 22. Απόλυτη Αμαρτία Quote 23. Βαρομετρικό Χαμηλό Quote 24. Δύο Εβδομάδες Προθεσμία Quote 25. Έγκλημα στο Οριέντ Εξπρες Quote 26. Ελ Σιντ Quote 27. Εμμανουέλλα Quote 28. Η Γραμματέας Quote 29. Η Πεντάμορφη και το Τέρας Quote 30. Μάμα Ρόμα Quote 31. Ο κύριος και η κυρία Μπρίτζ Quote 32. Ο Μύθος Quote 33. Ο Πρωτάρης Quote 34. Οι Εντιμότατοι Φίλοι Μου 3 Quote 35. Οι Κλέφτες Quote Quote 36. Οι Λωποδύτες Quote 37. Περιπέτειες της Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων Quote 38. Σουπερμαν 4 Quote 39. Στον καθρέφτη είδα τον δολοφόνο Quote 40. Το Απαγορευμένο Μπουντουάρ Quote 41. Το Νησί των Κουρσάρων Quote 42. Τυχαία Συνάντηση Quote 43. Υιε μου Υιε μου Μουσικά Quote 44. Top DJ's Quote 45. Verdi La Traviata Διάφορα Quote 46. Doki Αγγλικά CD5 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totte13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, iakwvina είπε Δίνονται αυτά τα 4 βιβλία (είναι στα αγγλικά). Βρίσκομαι Ν.Σμύρνη, Αθήνα Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για το game of thrones. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Καταρχην να ευχαριστησω τον Nik1239 για τα πραγματα που μου εστειλε. Κρατησα καποια , καποια αλλα δωθηκαν σε αλλα μελη και χαριζονται τα υπολοιπα. 1) sony D-NF420 CD-R/RW χωρίς φορτιστή (τελευταία φορά δούλευε) 2) coby cd dvd player για παλιές τηλεοράσεις dvd-717 χωρίς φορτιστή (άγνωστη κατάσταση) 3) camera Olympus c-765 ultra zoom με φορτιστή και δύο μπαταρίες (άγνωστη κατάσταση Κρατημενη 4) κάμερα HP Q2210A άγνωστη κατάσταση χωρίς φορτιστή και μπαταρίες (παίρνει ΑΑ) Κρατημενη 5) μίνι ηχείο εσωτερικό για hp sff δουλεύει νομίζω ακόμα Ενδιαφέρομαι για της δύο φωτογραφικές και το cd player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται οι εξης 7 επεξεργαστες.... Σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση αλλα λειτουργουσαν οταν αποθηκευτηκαν. SOCKET 775 1.INTEL PENTIUM D915 PRESLER ΔΟΘΗΚΕ! 2.INTEL PENTIUM 640 PRESCOTT 3.INTEL CORE 2 DUO E6300 SOCKET 478 1.INTEL PENTIUM 4 NORTHWOOD SL6SH 2.INTEL PENTIUM 4 NORTHWOOD SL6EF INTEL MOBILE FOR LAPTOP 1.INTEL T3200 MEROM 2.INTEL T4200 PENRYN ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ Η ΠΟΥΛΑΤΕ Η ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 24ωρου απο την εκδηλωση ενδιαφεροντος. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Παρέλαβα. Ευχαριστώ πάρα πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση