Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, 1insomnia είπε

Δίνονται τα παρακάτω:

- Καφετιέρα: Λειτουργεί κανονικά, χρειάζεται καθάρισμα και ίσως αντικατάσταση το ποτήρι πίεσης λόγω του ότι έχει χαθεί τελείως η επιχρωμίωση του, (όπως φαίνεται στη φωτογραφία - υπάρχει ως ανταλλακτικό)

- Σκουπάκι: Λειτουργεί, αλλά όχι ικανοποιητικά, (έχει υποστεί εγχείρηση…)

Διατηρώ το δικαίωμα επιλογής σε ποιους θα δοθούν

Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι – Αττική

(πμ εδώ πρώτα, και κατανόηση στην πιθανή καθυστέρηση απάντησής μου)

Ευχαριστώ

1.jpg

2.jpg

1.jpg

2.jpg

Ενδιαφέρον για την καφετιερα. Στελνω pm

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/4/2022 στις 6:52 ΜΜ, giopa62 είπε

Και μία βάση τηλεόρασης Turbo-x που δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ τελικά.

IMG_2087.JPEG

Ευχαριστώ τον @giopa62 για τη βάση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωδικός Deals for you της cosmote που λήγει αύριο 16/4. Έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε box, goodys και ΙΚΕΑ.

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, e-tic είπε

Κωδικός Deals for you της cosmote που λήγει αύριο 16/4. Έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε box, goodys και ΙΚΕΑ.

Καλημέρα.

Στέλνω pm.

Edit:

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 11/4/2022 στις 6:31 ΜΜ, pantelikas είπε

Χαρίζονται 9 σκληροί δίσκοι σύνδεσης IDE. Από 10 ως 160gb. Θεωρείστε τους χαλασμένους, δεν έχω τρόπο να τους ελέγξω. Χέρι με χέρι Θεσσαλονίκη, περιοχή Ευκλείδη/Θεαγένειο νοσοκομείο. Θα προτιμούσα να μην τους πάρει όλους ένας. Παράδοση από Τετάρτη απόγευμα

Μια υπενθύμιση μήπως και ενδιαφέρεται κάποιος. Αλλιώς θα δοθούν όλοι μαζί στον μοναδικό ενδιαφερόμενο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πανος999 είπε

Χαριζω κ εγω κωδικο deals for you..Ληγει σε 5 ημερες..Χρησιμοποιηθηκε στο box μονο

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Πανος999 για τον κωδικό Deals4U !!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται  ασυρματο  τηλεφωνο  λειτουργικο  με  μπαταριες  γνησιες  αλλα....

1.Ξεκολησε  το  πλαστικο  τζαμακι  της  οθονης  και  θελει  χειρουργικη  επανακοληση.

2.Δεν  εχουν  καλη  επαφη   τα  2  πληκτρα  της  κλησης  και  ο  αριθμος  1.

555209924_PANASONICKX-TGB210GR.jpeg.fc923047a53f2a8c8a2cbab758b816c0.jpeg

PANASONIC KX-TGB210 GR  σιελ.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα   εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

Χαριζεται  ασυρματο  τηλεφωνο  λειτουργικο  με  μπαταριες  γνησιες  αλλα....

1.Ξεκολησε  το  πλαστικο  τζαμακι  της  οθονης  και  θελει  χειρουργικη  επανακοληση.

2.Δεν  εχουν  καλη  επαφη   τα  2  πληκτρα  της  κλησης  και  ο  αριθμος  1.

555209924_PANASONICKX-TGB210GR.jpeg.fc923047a53f2a8c8a2cbab758b816c0.jpeg

PANASONIC KX-TGB210 GR  σιελ.

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα   εδω   και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

pm

Δημοσ.
Στις 11/4/2022 στις 6:31 ΜΜ, pantelikas είπε

Χαρίζονται 9 σκληροί δίσκοι σύνδεσης IDE. Από 10 ως 160gb. Θεωρείστε τους χαλασμένους, δεν έχω τρόπο να τους ελέγξω. Χέρι με χέρι Θεσσαλονίκη, περιοχή Ευκλείδη/Θεαγένειο νοσοκομείο. Θα προτιμούσα να μην τους πάρει όλους ένας. Παράδοση από Τετάρτη απόγευμα

παρελαβα και ευχαριστω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Χαρίζονται:

1. Ταλαιπωρημένο αλλά λειτουργικό laptop HP Pavilion dv6000, με 2GB μνήμη ΧΩΡΙΣ σκληρό δίσκο και ΧΩΡΙΣ φορτιστή.

ΔΟΘΗΚΕ

2. Ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K400 Plus. Δυστυχώς χάλασε το touch pad και το USB receiver  αγνοείται. Οπότε αν κάποιος θέλει να το σώσει απ' την ανακύκλωση, be my guest!

Παραλαβή ιδανικά από Ν. Ηράκλειο και ίσως αύριο ή μες τη βδομάδα από κέντρο. Αλλά pm καλύτερα για συνεννόηση.

Ευχαριστώ.

IMG_20220410_185724_cr.jpg

IMG_20220410_185813_cr.jpg

IMG_20220410_185923_cr.jpg

Επεξ/σία από manoukos
  • Like 8
Δημοσ.

Όποιος πάρει το λαπτοπ και δεν έχει σκληρό και μπορεί να έρθει παλαιό Φάληρο θα του δώσω εγώ. Κάπου έχω έναν μηχανικό για λαπτοπ. 

• Like 5
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, manoukos είπε

Καλημέρα!

Χαρίζονται:

1. Ταλαιπωρημένο αλλά λειτουργικό laptop HP Pavilion dv6000, με 2GB μνήμη ΧΩΡΙΣ σκληρό δίσκο και ΧΩΡΙΣ φορτιστή.
  2. Ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K400 Plus. Δυστυχώς χάλασε το touch pad και το USB receiver αγνοείται. Οπότε αν κάποιος θέλει να το σώσει απ' την ανακύκλωση, be my guest!

Παραλαβή ιδανικά από Ν. Ηράκλειο και ίσως αύριο ή μες τη βδομάδα από κέντρο. Αλλά pm καλύτερα για συνεννόηση.

Ευχαριστώ.

IMG_20220410_185724_cr.jpg

IMG_20220410_185813_cr.jpg

IMG_20220410_185923_cr.jpg

Έχεις πμ

Δημοσ.

χαριζονται τα παραπανω ακουστικα.πληρως λειτουργικα.ειναι τα sony mdr 10rc.  το μονο θεμα ειναι τα μαξιλαρακια που εχουν αρχισει να αποπολυμεριζονται.υπαρχουν ανταλλακτικα μαξιλαρακια στο εμποριο με περιπου 15 εως 20 ευρω.ειναι και hands free.παραλαβη απο βριλησσια χαλανδρι.δεν θα δωθει σε συγκεκριμενα ατομα .πρωτα εδω και μετα σας στελνω  pm. δεν στελνω ταχυδρομικως

20220416_084308.jpg

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...