Doubt Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2022 στις 3:58 ΜΜ, Doubt είπε Χαρίζονται λάμπες σποτ R50, σπείρωμα Ε14, κάποιες 25 και κάποιες 40 Watt. Πρέπει να έχω 6-7 τεμάχια, αν βρεθεί ενδιαφερόμενος θα τις τσεκάρω μια προς μια αν ανάβουν. Επίσης και η άλλη που φαίνεται στη φωτο, νομίζω αλογόνου, με την αντικοινωνική ισχύ των διακοσίων Watt. Από Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) μπορείτε να παραλάβετε. (η ανακύκλωση παραμονεύει στη γωνία) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου + λάμπα για απορροφητήρα Τ25 ισχύος 40W. Μέχρι την Παρασκευή το πολύ. Υ.Γ. Πήγαν όλα στην ανακύκλωση. Καλό Πάσχα Spoiler Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από Doubt 2
AMDAKIAS Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @giannis1711 για τα Toner 125A. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2022 από AMDAKIAS
dklovedoctor Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Να ευχαριστήσω τον @DeVilMaYcRyGR για την ξυριστική. Θα τη δοκιμάσω τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Kostas.karras Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Χαρίζεται βρεφική κούνια μαζί με υποαλλεργικο στρώμα από κοκοφοίνικα. Πρώτα ποστ μετά πμ. 7
1insomnia Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δίνονται τα παρακάτω: - Καφετιέρα: Λειτουργεί κανονικά, χρειάζεται καθάρισμα και ίσως αντικατάσταση το ποτήρι πίεσης λόγω του ότι έχει χαθεί τελείως η επιχρωμίωση του, (όπως φαίνεται στη φωτογραφία - υπάρχει ως ανταλλακτικό) - Σκουπάκι: Λειτουργεί, αλλά όχι ικανοποιητικά, (έχει υποστεί εγχείρηση…) Διατηρώ το δικαίωμα επιλογής σε ποιους θα δοθούν Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι – Αττική (πμ εδώ πρώτα, και κατανόηση στην πιθανή καθυστέρηση απάντησής μου) Ευχαριστώ 5
*Kopanos* Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO ##€ ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 31/05/22! Δόθηκε Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από *Kopanos* 4
Jimis12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO ##€ ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 31/05/22! Ενδιαφέρομαι
staman007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζεται βρεφική κούνια μαζί με υποαλλεργικο στρώμα από κοκοφοίνικα. Πρώτα ποστ μετά πμ. Τι μήκος έχει το στρώμα αν σου είναι εύκολο;
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, 1insomnia είπε Δίνονται τα παρακάτω: - Καφετιέρα: Λειτουργεί κανονικά, χρειάζεται καθάρισμα και ίσως αντικατάσταση το ποτήρι πίεσης λόγω του ότι έχει χαθεί τελείως η επιχρωμίωση του, (όπως φαίνεται στη φωτογραφία - υπάρχει ως ανταλλακτικό) - Σκουπάκι: Λειτουργεί, αλλά όχι ικανοποιητικά, (έχει υποστεί εγχείρηση…) Διατηρώ το δικαίωμα επιλογής σε ποιους θα δοθούν Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι – Αττική (πμ εδώ πρώτα, και κατανόηση στην πιθανή καθυστέρηση απάντησής μου) Ευχαριστώ Με ενδιαφερει το σκουπακι,
Kostas.karras Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 28 λεπτά πριν, staman007 είπε Τι μήκος έχει το στρώμα αν σου είναι εύκολο; Το απόγευμα που θα είμαι σπίτι, μπορώ να μετρήσω και να σου πω 1
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, 1insomnia είπε Δίνονται τα παρακάτω: - Καφετιέρα: Λειτουργεί κανονικά, χρειάζεται καθάρισμα και ίσως αντικατάσταση το ποτήρι πίεσης λόγω του ότι έχει χαθεί τελείως η επιχρωμίωση του, (όπως φαίνεται στη φωτογραφία - υπάρχει ως ανταλλακτικό) - Σκουπάκι: Λειτουργεί, αλλά όχι ικανοποιητικά, (έχει υποστεί εγχείρηση…) Διατηρώ το δικαίωμα επιλογής σε ποιους θα δοθούν Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι – Αττική (πμ εδώ πρώτα, και κατανόηση στην πιθανή καθυστέρηση απάντησής μου) Ευχαριστώ Με ενδιαφέρει η καφετιέρα. πμ
1insomnia Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, 1insomnia είπε Δίνονται τα παρακάτω: - Καφετιέρα: Λειτουργεί κανονικά, χρειάζεται καθάρισμα και ίσως αντικατάσταση το ποτήρι πίεσης λόγω του ότι έχει χαθεί τελείως η επιχρωμίωση του, (όπως φαίνεται στη φωτογραφία - υπάρχει ως ανταλλακτικό) - Σκουπάκι: Λειτουργεί, αλλά όχι ικανοποιητικά, (έχει υποστεί εγχείρηση…) Διατηρώ το δικαίωμα επιλογής σε ποιους θα δοθούν Παραλαβή: Αγ. Ανάργυροι – Αττική (πμ εδώ πρώτα, και κατανόηση στην πιθανή καθυστέρηση απάντησής μου) Ευχαριστώ O LLLEFTERIS και ο MessengerOfGood μπορούν να παραλάβουν (μετά από συνεννόηση) Ευχαριστώ. 1
witty Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, Χαρίζονται τα εικονιζόμενα Χαρίζονται τα εικονιζόμενα. 1. πατίνι 2. καρέκλα γραφείου (δεν ρυθμίζεται το ύψος + το πλαστικό της πλάτης έχει ξεκολλήσει). Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής 4
Locke_John Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 @Kostas.karras ευχαριστώ για το διακοσμητικό και τα έξτρα. Παρέλαβα με ανέπαφη συναλλαγή. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, 1insomnia είπε O LLLEFTERIS και ο MessengerOfGood μπορούν να παραλάβουν (μετά από συνεννόηση) Ευχαριστώ. Σε ευχαριστω αλλα θα αποσυρω τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση