georgios65 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας. Θέλω καί δημοσίως νά ἐκφράσω τίς ἐγκάρδιες εὐχαριστίες μου στόν Μέγα Εὐεργέτη tigergreg γιά τό σέτ πληκτρολόγιο-ποντίκι, τά τηλέφωνα καί τά ἄλλα καλούδια, πού παρέλαβα σήμερα ἀπό τόν γενναιόδωρο Γρηγόρη. Εὐχαριστῶ καί πάλι καλέ μου φίλε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevakoz Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 2 MODEM/ROUTER πακετο με τα τροφοδοτικα τους. 1.thomson tg585 v8 2.fritz box fon wlan 7140 με μικρο θεμα στην κεραια που αντιμετωπιστηκε. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. αν εχει voip με ενδιαφερει το avm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, stevakoz είπε αν εχει voip με ενδιαφερει το avm Δυστυχως μολις παρεληφθη απο ενδιαφερομενο στο adslgr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 ευχαριστω τον φιλο LLLEFTERIS για την tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 χαριζεται Μητρικη με ddr2 υποδοχες για μνημες και τον AMD 4800+ ,η μητρικη ειναι σε αγνωστη κατασταση αλλα ο επεξεργαστης σε λειτουργικη κατασταση .ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ .πμ και μηνυμα εδω για να την καπαρωσετε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 35 λεπτά πριν, sintalkas είπε χαριζεται Μητρικη με ddr2 υποδοχες για μνημες και τον AMD 4800+ ,η μητρικη ειναι σε αγνωστη κατασταση αλλα ο επεξεργαστης σε λειτουργικη κατασταση .ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ .πμ και μηνυμα εδω για να την καπαρωσετε. Αν είναι socket 939(που δεν το νομίζω) με ενδιαφέρει μόνο ο επεξεργαστής και μετά θα χαρίσω τον δικό μου(νομίζω 3500+). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 δεν ξερω τι σοκετ ειναι.Στειλε μου πμ για τα υπολοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Το socket 939 ήταν μόνο με DDR1, το socket AM2 ήταν αυτό που υποστήριζε DDR2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 @sintalkas σύμφωνα με τον @XLV (το ίδιο θυμάμαι κι εγώ) ο επεξεργαστής είναι AM2 οπότε δεν μου κάνει. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται πλ. πιατων 45αρι εντοιχιζόμενο γερμανικής προελεύσεως με ινοξ προσοψη 13-14 χρόνων που ενω δουλευε αψογα απο τη μια μερα στην άλλη σταματησε να ξεκιναει το προγραμμα (παιρνει ρευμα κανονικά). Μονο σε μέλη με παρουσία στο νήμα Παραλαβη απο το χώρο μου (ΒΠ Αττικής) ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ* Το φορτώνετε εσείς-μην υπολογίσετε πολύ σε εμενα λόγω μέσης σε άθλια κατάσταση *εαν δε βρεθει καποιος εντος 1-2 ημερών θα το αναλάβουν οπαδοί της ρόμα και ειναι κριμα θαρρω Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από paylidis 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Να ευχαριστήσω και δημοσίως τον @LPFATHER για τα ακουστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, paylidis είπε Χαρίζεται πλ. πιατων 45αρι εντοιχιζόμενο γερμανικής προελεύσεως με ινοξ προσοψη 13-14 χρόνων που ενω δουλευε αψογα απο τη μια μερα στην άλλη σταματησε να ξεκιναει το προγραμμα (παιρνει ρευμα κανονικά). Μονο σε μέλη με παρουσία στο νήμα Παραλαβη απο το χώρο μου (ΒΠ Αττικής) ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ* Το φορτώνετε εσείς-μην υπολογίσετε πολύ σε εμενα λόγω μέσης σε άθλια κατάσταση *εαν δε βρεθει καποιος εντος 1-2 ημερών θα το αναλάβουν οπαδοί της ρόμα και ειναι κριμα θαρρω Μπορώ από αύριο απόγευμα ν βάλω 1 χεράκι βοηθείας γ φόρτωμα σε όχημα πιθανού ενδιαφερομένου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, paylidis είπε Χαρίζεται πλ. πιατων 45αρι εντοιχιζόμενο γερμανικής προελεύσεως με ινοξ προσοψη 13-14 χρόνων που ενω δουλευε αψογα απο τη μια μερα στην άλλη σταματησε να ξεκιναει το προγραμμα (παιρνει ρευμα κανονικά). Μονο σε μέλη με παρουσία στο νήμα Παραλαβη απο το χώρο μου (ΒΠ Αττικής) ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ* Το φορτώνετε εσείς-μην υπολογίσετε πολύ σε εμενα λόγω μέσης σε άθλια κατάσταση *εαν δε βρεθει καποιος εντος 1-2 ημερών θα το αναλάβουν οπαδοί της ρόμα και ειναι κριμα θαρρω Καλησπέρα, αν πρόκειται να καταλήξει στους οπαδούς της Ρόμα το θέλω εγώ. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2022 στις 4:27 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται 2 MODEM/ROUTER πακετο με τα τροφοδοτικα τους. Ειναι 2 απο τα 3 μοντεμ που ελαβα απο τον φιλο Tigio13 Ειχα ακομα 2 και τα εδωσα το πρωι σε ενδιαφερομενους απο χρυση ευκαιρια. 1.thomson tg585 v8 2.fritz box fon wlan 7140 με μικρο θεμα στην κεραια που αντιμετωπιστηκε. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2.... Διαθεσιμο ακομα το 1..... ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvnight Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Χαριζονται 2 tempered glasses για Huawei Y7 2019 και ενα αδειο κουτι της συσκευης εαν καποιος το χρειαζεται. Παραλαβη απο Πατήσια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση