tigergreg Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/3/2022 στις 2:44 ΜΜ, Tigio13 είπε Καλησπέρα, δίνεται ασύρματο πληκτρολόγιο - ποντίκι πάνω από 10 χρόνων. 2-3 χρόνια που το είχα δούλευε κανονικά. Λογικά θα δουλεύει ακόμα. Ένα ποστ εδώ και μετά σε πμ, παραλαβή από παλαιό Φάληρο. Δεν κάνω αποστολές. Παρελαβα κι ευχαριστω πολυ. Επαναχαριζω το σετ πληκτρολογιο/ποντικι γιατι ειναι με συνδεση PS2 KAI USB για παλιοτερα μοντελα σταθερων η/υ. LOGITECH CORDLESS DESKTOP EX110 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από tigergreg 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αποκωδικοποιητης NOVA nova ds831imh HDMI με τροφοδοτικο αλλα χωρις τηλεχειριστηριο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, tigergreg είπε Αποκωδικοποιητης NOVA nova ds831imh HDMI με τροφοδοτικο αλλα χωρις τηλεχειριστηριο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ. Αν θυμαμαι καλα πριν λιγο καιρο χαριζαν ενα τηλεχειριστηριο για αυτο εδω. Αν το βρει κανεις ας το ποσταρει. Πολύ πιθανό να έχω τέτοιο τηλεχειριστήριο, αν το θέλει κάποιος, ας ενημερώσει ώστε να κοιτάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, tigergreg είπε Αποκωδικοποιητης NOVA nova ds831imh HDMI με τροφοδοτικο αλλα χωρις τηλεχειριστηριο. ΥΓ. Αν θυμαμαι καλα πριν λιγο καιρο χαριζαν ενα τηλεχειριστηριο για αυτο εδω. Αν το βρει κανεις ας το ποσταρει. Εδώ έδινα ένα για Nova αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει. Δεν είναι το ίδιο με την φωτό και επίσης αναφέρεται σε άλλο μοντέλο. Φιλικά, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Locke_John είπε Πολύ πιθανό να έχω τέτοιο τηλεχειριστήριο, αν το θέλει κάποιος, ας ενημερώσει ώστε να κοιτάξω. ....... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasbass Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 3:12 ΜΜ, giannis_al είπε Χαριζεται σκελετός μονού κρεβατιού από media strom, περίπου 10ετιας, καλή κατάσταση, λείπει μια ταυλα Παραλαβή από Γαλάτσι, first come first served στα pm. ευχαριστω πολυ, πηρε την θεση του στο πατρικο μου στο Κερατσινη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Παρελαβα κι ευχαριστω πολυ. Επαναχαριζω το σετ πληκτρολογιο/ποντικι γιατι ειναι με συνδεση PS2 KAI USB για παλιοτερα μοντελα σταθερων η/υ. LOGITECH CORDLESS DESKTOP EX110 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Γρηγόρη μέ ἐνδιαφέρει, ἄν δέν ἔχει ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, georgios65 είπε Γρηγόρη μέ ἐνδιαφέρει, ἄν δέν ἔχει ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. ΟΚ το βαζω και αυτο για αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Αν το βρεις βλαση θα το ηθελα να το δωσω σε φιλο. Έριξα μια ματιά, αλλά δεν..Θα το ξαναψάξω σε περίπου 19 ώρες.. Υγ.αν δοκιμάσεις το πληκτρολόγιο-ποντικι παραπάνω μόνο με usb κ δουλεύει, θα με ενδιέφερε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 7 hours ago, TasSou said: Εδώ έδινα ένα για Nova αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει. Δεν είναι το ίδιο με την φωτό και επίσης αναφέρεται σε άλλο μοντέλο. Φιλικά, παιζει και το νεο remote control στον παλιο δεκτη αρκει να εχει αναβαθμιστει τα τελευταια χρονια 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, CaptainHog είπε Τα πράγματα θα δωθούν στον Λευτέρη. Ότι δεν θέλει θα το βάλει ξανά εδώ. Σας ευχαριστώ Να ευχαριστήσω τον Κώστα λίγο καθυστερημένα και να πω ότι δεν τα πήρα όλα δεν είχα χώρο στο αμάξι και περιμένω τον Βλάση για το δέντρο και τον Γιώργο για το ψυγείο και μάλλον θα δοθεί και η LG 32 που πήρα από τον Κώστα. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από LLLEFTERIS 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 2 MODEM/ROUTER πακετο με τα τροφοδοτικα τους. Ειναι 2 απο τα 3 μοντεμ που ελαβα απο τον φιλο Tigio13 Ειχα ακομα 2 και τα εδωσα το πρωι σε ενδιαφερομενους απο χρυση ευκαιρια. 1.thomson tg585 v8 2.fritz box fon wlan 7140 με μικρο θεμα στην κεραια που αντιμετωπιστηκε. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2.... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από tigergreg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δίνω την 32αρα που πήρα από τον Κώστα δεν κατάλαβα τι έχει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δίνω την 32αρα που πήρα από τον Κώστα δεν κατάλαβα τι έχει. εχεις πμ θα ηθελα να της ριξω μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, mples είπε εχεις πμ θα ηθελα να της ριξω μια ματια Δικιά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση