Παντελεήμων Ν. Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 21 ώρες πριν, basilis_k6 είπε εχω αχρηστο ενα mi2 γιατι δεν εχω φορτιστη. αν ενα απλο γράμμα κοστιζει μέχρι 2 ευρω στείλτα αθηνα. θα σου δωσω τα λεφτα με paypal. Θα ρωτήσω και θα σου πω, σαν επιστολή και απλό πρέπει να μην ξεπερνάει (λογικά) τα 2 ευρώ. Σε ενημερώνω σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum. Χαρίζω κωδικό Deals που έχει χρησιμοποιηθεί σε Everest και Shell.Οποιος θέλει, μπορεί μετά να τον μοιραστεί με άλλον. Ημερομηνία λήξης 04/04/22 (23:59) Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από AntiCambeR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Παντελεήμων Ν. είπε Θα ρωτήσω και θα σου πω, σαν επιστολή και απλό πρέπει να μην ξεπερνάει (λογικά) τα 2 ευρώ. Σε ενημερώνω σύντομα. αν στο ζητησει καποιος κοντα σου δωστο μην κανεις κοπο για μένα. αλλα αν ειναι να παει καδο κριμα ειναι, στειλτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, maxdore217 είπε Χαρίζω : a. Επεξεργαστής 775 3ghz p4 631 Λειτουργικός & 775 e5400 (2.7ghzx2) Λειτουργικός b. xiaomi Mi band 2 μαζί με κουτί λουράκι και usb φορτιστή (έχει πρόβλημα με την φωτεινότητα) c. AMD HD6850 (χαλασμένη) d. Kαλώδια διάφορα διάφορα (Δικτύου , τηλεφωνικό , sata δεδομένων, μερικά molex to sata τροφοδοσίας , adsl spliter ) e. ποντίκι ps2 μάλλον λειτουργικό. Έρχεται ένας και τα παίρνει όλα μαζί, περιοχή Κορυδαλλό. Αποστολή δεν έχω χρόνο να κάνω. Με ενδιαφέρει η καρτουλα μήπως μπορεσω να την επαναφέρω. Μπορώ να παραλαβω από βδομάδα και να βοηθήσω στον διαμοιρασμό. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LPFATHER Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Χαρίζονται τα εικονιζόμενα ακουστικά. Από μια δοκιμή είναι λειτουργικά. Εκ όψεως δεν έχουν κάποιο σπάσιμο και το καλώδιο είναι κομπλέ. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, maxdore217 είπε Χαρίζω : a. Επεξεργαστής 775 3ghz p4 631 Λειτουργικός & 775 e5400 (2.7ghzx2) Λειτουργικός b. xiaomi Mi band 2 μαζί με κουτί λουράκι και usb φορτιστή (έχει πρόβλημα με την φωτεινότητα) c. AMD HD6850 (χαλασμένη) d. Kαλώδια διάφορα διάφορα (Δικτύου , τηλεφωνικό , sata δεδομένων, μερικά molex to sata τροφοδοσίας , adsl spliter ) e. ποντίκι ps2 μάλλον λειτουργικό. Έρχεται ένας και τα παίρνει όλα μαζί, περιοχή Κορυδαλλό. Αποστολή δεν έχω χρόνο να κάνω. Καλημέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά a,d καί e. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 17 ώρες πριν, maxdore217 είπε Χαρίζω : a. Επεξεργαστής 775 3ghz p4 631 Λειτουργικός & 775 e5400 (2.7ghzx2) Λειτουργικός georgios65 b. xiaomi Mi band 2 μαζί με κουτί λουράκι και usb φορτιστή (έχει πρόβλημα με την φωτεινότητα) basilis_k6 c. AMD HD6850 (χαλασμένη) TasSou d. Kαλώδια διάφορα διάφορα (Δικτύου , τηλεφωνικό , sata δεδομένων, μερικά molex to sata τροφοδοσίας , adsl spliter ) e. ποντίκι ps2 μάλλον λειτουργικό. d & e georgios65 Έρχεται ένας και τα παίρνει όλα μαζί, περιοχή Κορυδαλλό. Αποστολή δεν έχω χρόνο να κάνω. Έκλεισαν όλα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να τα πάρει ο TAsSou και να διαμοιραστούν στα άτομα που τα ζήτησαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 @Ostam1 Ευχαριστώ πολύ για το φαξ και για τη διευκόλυνση στην παραλαβή. Στις 29/3/2022 στις 4:15 ΜΜ, Doubt είπε Από πρόσφατα μερεμέτια έμειναν αυτά και δύσκολο να χρειαστούν ξανά πριν ξεραθούν. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το χρώμα μετάλλου είναι σκούρο γκρι, ο ξυλόστοκος είναι σχεδόν πλήρης και τα 2 κουτιά στη μέση και πάνω. Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Επίσης υπάρχει ένας φορτιστής που δεν δίνει ρεύμα πλέον, αν δεν ζητηθεί θα πάει ανακύκλωση. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου (χωρίς καλώδιο) Υπάρχουν ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Στις 30/3/2022 στις 12:26 ΠΜ, Crybal είπε Χαριζονται 1,DVD-ROM ASUS E616A2-BLACK @άδικος 2,DVD-RW SONY AD-7173A-BLACK 3.Κ/Γ PALIT HD 4870x2 (ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ) @e-tic Παραλαβή μονο απο τον χώρο μου (Δαφνη ή Κυψελη).Αποστολές δεν γίνονται.Προηγουνται όσοι στο περελθον μου εχουν χαρισει. Τάσο σε ευχαριστώ για το DVD και την εξυπηρέτηση για να μου το δώσεις 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Στις 2/4/2022 στις 12:20 ΠΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Ενδιαφέρομαι ενδιαφέρομαι για τη philips αν δεν κάτσει με τον από πάνω να ευχαριστήσω τον @aoc4000 για την οθόνη χαρίζεται 14άρα οθόνη παλαιού τύπου (χοντρές) https://www.directmarket.gr/dmarket/marketplc/product.jsp?orgid=22591&productid=IZZY_DUETTO_C-8008 μεταχειρισμένη, λειτουργική, κάνει 1 δόση! ένα καθαρισματάκι το θέλει Πετρούπολη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Ευχαριστώ τον Γιώργο @BEDROCK για το πληκτρολόγιο surface. Άψογος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παντελεήμων Ν. Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dklovedoctor είπε ενδιαφέρομαι για τη philips αν δεν κάτσει με τον από πάνω να ευχαριστήσω τον @aoc4000 για την οθόνη χαρίζεται 14άρα οθόνη παλαιού τύπου (χοντρές) https://www.directmarket.gr/dmarket/marketplc/product.jsp?orgid=22591&productid=IZZY_DUETTO_C-8008 μεταχειρισμένη, λειτουργική, κάνει 1 δόση! ένα καθαρισματάκι το θέλει Πετρούπολη Κάψουλες nespresso παίρνει; Edit: Τώρα το ξανά είδα και αντιλήφθηκα ότι είναι καφετιέρα φίλτρου και όχι εσπρεσσιέρα με κάψουλες. Επομένως δεν με ενδιαφέρει η καφετιέρα φίλτρου. 🙂 Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από Παντελεήμων Ν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 ευχαριστώ πολύ τον filarhos για τους πύργους και την διευκόλυνση στην παραλαβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Στις 2/4/2022 στις 12:07 ΜΜ, dpolal είπε Χαρίζονται οι 2 παρακάτω οθόνες, ήταν πλήρως λειτουργικές όταν αποσύρθηκαν και ο ιδιοκτήτης λυπάται να τις πετάξει στην ανακύκλωση. Παραλαβή από Αγ. Δήμητριο, από 07:00 μέχρι 15:00, βρίσκονται σε κατάστημα. Συνενόηση για τα διαδικαστικά μαζί μου. Π.Μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Στις 31/3/2022 στις 12:20 ΜΜ, filarhos είπε Το 2. @11h, το Χstrike 3 Kostas.karras και το inwin Longshad0ws. Μένει η τηλεόραση... Να ευχαριστησω: τον filarhos για το κουτακι τον @11h για τον κοπο του και την εξυπηρετηση τον tigergreg για τα πραγματα που παρελαβα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση