tigergreg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Locke_John είπε @Tigio13 παρέλαβα τη σακούλα με τα κοκοψίνια και σ ευχαριστώ πολύ. Όποιος θέλει κάποια απ' αυτά π είχαν ανέβει λίγες σελίδες πριν από τον @Tigio13 ας με ενημερώσει, μεταφέρθηκαν από Π.Φάληρο στο κέντρο Αθήνας.Το dvd το κρατάω. Περιμενω να μου τα φερεις βλαση... Θα βαλω στην ακρη τα καλωδια που ζητηθηκαν. 18 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν περισσεύει καλώδιο ethernet ή(και) κεραίας τηλεόρασης. Πες μου διαστασεις για να τα βαλω στην ακρη. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Στις 23/3/2022 στις 8:05 ΜΜ, f2bnp είπε Χαρίζεται πολύ πράμα! Δηλώνετε ενδιαφέρον για οποιοδήποτε από τα αντικείμενα με post και έπειτα με PM. Αν για κάποιο από τα αντικείμενα ενδιαφερθούν αρκετοί, τότε θα γίνει κλήρωση. Δεν κάνω αποστολές, παραλαβές αποκλειστικά και μόνο από τον χώρο μου στα Β. Προάστια και έπειτα από συνεννόηση! 1 - Πύργος που μάζεψα από τον δρόμο και έχει μια QDI Superb 4X, έναν Pentium 4 στα 2.6 (αν δεν κάνω λάθος), μία μνημούλα 512MB, κάρτα γραφικών Radeon 9200 AGP, 2x modem (!), σκληρό δίσκο και floppy. Το τροφοδοτικό έχει χοντρό θέμα μάλλον, τράβαγε reset άνευ λόγου και αιτίας το μηχάνημα, με το που δοκίμασα με άλλο συνήλθε. Άμα το αλλάξει κανείς έχει ένα έτοιμη βάση για ένα ικανό συστηματάκι 2001-2002 με Windows XP ή ακόμη και 98. (είναι το κάτω μηχάνημα που ακουμπάει στο πάτωμα). ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ 2 - Πύργος με μητρική Gigabyte GA-8IPE775-G, επεξεργαστή Pentium 4 στα 3GHz, 512MB RAM, δύο δίσκους και 1x optical drive και τροφοδοτικό 3 - Σκέτος beige πύργος για ATX μητρική, κατασκευής 2000 ή 2001, αρκετά στριμωγμένος εσωτερικά 4 - Επεξεργαστής Pentium E2140 5 - Επεξεργαστής Pentium 4 524 6 - 2x1GB DDR2 Kingston 800MHz RAM 7 - Sony Vaio PCG-7Y1M laptop χωρίς μπαταρία 8 - Fujitsu Siemens Amilo L1300 laptop 9 - Μητρική socket 775 Asrock Conroe945G-DVI + Pentium D (νομίζω τον 820 έχει) + 3GB RAM 10 - Μητρική Jetway 630CF socket 370 με chipset SiS 630, έχει ενσωματωμένη GPU, LAN και ήχο 11 - 2x 160GB HDDs 12 - 2x PSU 400W no-name 13 - 2x IDE Optical Drives μαύρα 14 - 1x Wireless PCI Wi-Fi card (νομίζω 802.11g) 15 - 2x πληκτρολόγια (Trust και Turbo-X, το Trust είναι PS/2 και το άλλο USB ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ παρελαβα το κουτακι και σευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Πες μου διαστασεις για να τα βαλω στην ακρη. Θα στείλω π.μ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα κάτωθι ποδηλατικά αξεσουάρ που φαίνονται στη φωτό καθώς και μερικά ρούχα, μέγεθος XL, που δεν φαίνονται. Τα λαμπάκια είναι σχεδόν όλα πλήρως λειτουργικά αλλά δεν πέρνω και όρκο. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη κατόπιν συνενόησης. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από dpolal 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα κάτωθι ποδηλατικά αξεσουάρ που φαίνονται στη φωτό καθώς και μερικά ρούχα, μέγεθος XL, που δεν φαίνονται. Τα λαμπάκια είναι σχεδόν όλα πλήρως λειτουργικά αλλά δεν πέρνω και όρκο. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη κατόπιν συνενόησης. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα κάτωθι ποδηλατικά αξεσουάρ που φαίνονται στη φωτό καθώς και μερικά ρούχα, μέγεθος XL, που δεν φαίνονται. Τα λαμπάκια είναι σχεδόν όλα πλήρως λειτουργικά αλλά δεν πέρνω και όρκο. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη κατόπιν συνενόησης. Ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Περιμενω να μου τα φερεις βλαση... Θα βαλω στην ακρη τα καλωδια που ζητηθηκαν. Πες μου διαστασεις για να τα βαλω στην ακρη. Ναι Γρηγόρη, εκ παραδρομής βρέθηκαν σ εμένα, πήραν κλειστά την τελευταία στροφή. Σε λίγες ώρες, θα βρεθούν σε εσένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα κάτωθι ποδηλατικά αξεσουάρ που φαίνονται στη φωτό καθώς και μερικά ρούχα, μέγεθος XL, που δεν φαίνονται. Τα λαμπάκια είναι σχεδόν όλα πλήρως λειτουργικά αλλά δεν πέρνω και όρκο. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη κατόπιν συνενόησης. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2022 στις 12:26 ΜΜ, BEDROCK είπε Χαρίζονται 6 x 1GB DDR3, 2 x 2GB DDR2, 1 x so dimm ddr 2 512MB , 1 x so dimm ddr3 1GB, 2 x Intel E4500 , 1 x Intel E2200 και μία μητρική Aorus B450M η οποία είναι λειτουργική αλλά λόγω BIOS κάνει αραιά και που reset σε Bios Defaults. Παραλαβή από Μαρούσι ή αποστολή με χρέωση παραλήπτη Έχουν δεσμευτεί όλα πέρα από τις CPU. Ευχαριστω πολύ για τις 2 μνημουλες! Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από Crybal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STELLIOS Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Σεσουαρ μαλιων φυσικα σε λειτουργια συνοδευομενο απο ψαθινο καλαθακι παραλαβη απο Χολαργο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Θα ήθελα να ευχαριστήσω και από εδώ τον φίλο kozywozy για τα πράγματα που μου έστειλε και μόλις παρέλαβα. Να σαι καλά φίλε μου και πάντα υγιής και χαρούμενος!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Στις 28/3/2022 στις 12:26 ΜΜ, BEDROCK είπε Χαρίζονται 6 x 1GB DDR3, 2 x 2GB DDR2, 1 x so dimm ddr 2 512MB , 1 x so dimm ddr3 1GB, 2 x Intel E4500 , 1 x Intel E2200 και μία μητρική Aorus B450M η οποία είναι λειτουργική αλλά λόγω BIOS κάνει αραιά και που reset σε Bios Defaults. Παραλαβή από Μαρούσι ή αποστολή με χρέωση παραλήπτη Έχουν δεσμευτεί όλα πέρα από τις CPU. Παρελαβα και ευχαριστω πολυ τον @BEDROCK ☺️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 39 λεπτά πριν, STELLIOS είπε Σεσουαρ μαλιων φυσικα σε λειτουργια συνοδευομενο απο ψαθινο καλαθακι παραλαβη απο Χολαργο Αν βολευει στο Μετρο εκει κοντα σου με ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Να ευχαριστήσω και γω με τη σειρά μου την ανθρώπινη εφοδιαστική αλυσίδα @Tigio13 και @Locke_John . Να είστε καλά παίδες.! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παντελεήμων Ν. Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Χαρίζονται δύο λουράκια για Mi band 2 σε κόκκινο χρώμα καθώς και ο φορτιστής του εν λόγω ρολογιού. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη. Στέλνω παντού με δικά σας μεταφορικά (αν και δεν νομίζω να αξίζει για αυτήν την περίπτωση). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1914 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Στις 29/3/2022 στις 1:53 ΜΜ, giannis1711 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω μελάνια, 5 από τα laserjet και καμιά 20ρια από τα άλλα Περιοχή Ν.Φιλαδέλφεια Αθήνα Ευχαριστώ πολύ για τα μελάνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση