LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, CaptainHog είπε Λόγω μετακόμισης χαρίζονται: Ποτήρια μπύρας διάφορα σχέδια και λογότυπα περίπου 100 κομμάτια. Πινακίδες σήμανσης ΚΟΚ 2-3 τεμάχια Ντουλαπάκι βοηθητικό δαπέδου με ένα συρτάρι χρώματος καφέ. Καθρέφτης διακοσμητικός ορθογώνιος με μάρκα από ουίσκι Ανεμιστήρας δαπέδου μεγάλος Δέντρο για Χριστούγεννα ύψους 2,10 περίπου. 1 πίνακας με σχέδιο Λονδίνο. Παραλαβή από τον χώρο μου. Αθήνα. Όλα μαζί για να αδειάσει το σπίτι. Με ενδιαφέρει ο ανεμιστήρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, CaptainHog είπε Λόγω μετακόμισης χαρίζονται: Ποτήρια μπύρας διάφορα σχέδια και λογότυπα περίπου 100 κομμάτια. Πινακίδες σήμανσης ΚΟΚ 2-3 τεμάχια Ντουλαπάκι βοηθητικό δαπέδου με ένα συρτάρι χρώματος καφέ. Καθρέφτης διακοσμητικός ορθογώνιος με μάρκα από ουίσκι Ανεμιστήρας δαπέδου μεγάλος ενα χαζό ενδιαφέρον το χω να σου πω. τα ποτήρια είναι μεγέθους κανάτας; ή τα κλασσικά κοντά 20εκ ύψος σύνολο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, CaptainHog είπε Λόγω μετακόμισης χαρίζονται: Ποτήρια μπύρας διάφορα σχέδια και λογότυπα περίπου 100 κομμάτια. Πινακίδες σήμανσης ΚΟΚ 2-3 τεμάχια Ντουλαπάκι βοηθητικό δαπέδου με ένα συρτάρι χρώματος καφέ. Καθρέφτης διακοσμητικός ορθογώνιος με μάρκα από ουίσκι Ανεμιστήρας δαπέδου μεγάλος Δέντρο για Χριστούγεννα ύψους 2,10 περίπου. 1 πίνακας με σχέδιο Λονδίνο. Παραλαβή από τον χώρο μου. Αθήνα. Όλα μαζί για να αδειάσει το σπίτι. Αν το δέντρο είναι το χρώμα το κλασικό πράσινο το ορθόδοξο, που θυμίζει κόμμα πάλαι ποτέ μεγάλο, με ενδιαφέρει Επίσης ο πίνακας ο καθρέφτης το ντουλαπάκι κ μερικά ποτήρια καλοδεχούμενα. Αν μπορούν να με περιμένουν ως την Παρασκευή, παραλαμβάνω και τον ανεμιστήρα για το μέλος που ενδιαφέρθηκε ήδη. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 47 λεπτά πριν, CaptainHog είπε Λόγω μετακόμισης χαρίζονται: Ποτήρια μπύρας διάφορα σχέδια και λογότυπα περίπου 100 κομμάτια. Πινακίδες σήμανσης ΚΟΚ 2-3 τεμάχια Ντουλαπάκι βοηθητικό δαπέδου με ένα συρτάρι χρώματος καφέ. Καθρέφτης διακοσμητικός ορθογώνιος με μάρκα από ουίσκι Ανεμιστήρας δαπέδου μεγάλος Δέντρο για Χριστούγεννα ύψους 2,10 περίπου. 1 πίνακας με σχέδιο Λονδίνο. Παραλαβή από τον χώρο μου. Αθήνα. Όλα μαζί για να αδειάσει το σπίτι. Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, thodoris1985 είπε Στέλνω Pm Δικός σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Locke_John είπε Αν το δέντρο είναι το χρώμα το κλασικό πράσινο το ορθόδοξο, που θυμίζει κόμμα πάλαι ποτέ μεγάλο, με ενδιαφέρει Επίσης ο πίνακας ο καθρέφτης το ντουλαπάκι κ μερικά ποτήρια καλοδεχούμενα. Αν μπορούν να με περιμένουν ως την Παρασκευή, παραλαμβάνω και τον ανεμιστήρα για το μέλος που ενδιαφέρθηκε ήδη. Τα ποτήρια είναι σε αναμονή για να δωθουν όλα μαζί. Έλα να παραλάβεις όλα τα υπόλοιπα μέχρι Πέμπτη μεσημέρι αν γίνεται για να αδειάσω το σπίτι. Στείλε κινητό σε πμ. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από CaptainHog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Kαλησπερα φιλε με ενδιαφερουν αν υπαρχουν ακομα φυσικα: Ντουλαπάκι βοηθητικό δαπέδου με ένα συρτάρι χρώματος καφέ. Καθρέφτης διακοσμητικός ορθογώνιος με μάρκα από ουίσκι αν θες με ενημερωνεις σε ευχαριστω 4 ώρες πριν, CaptainHog είπε Λόγω μετακόμισης χαρίζονται: Ποτήρια μπύρας διάφορα σχέδια και λογότυπα περίπου 100 κομμάτια. Πινακίδες σήμανσης ΚΟΚ 2-3 τεμάχια Ντουλαπάκι βοηθητικό δαπέδου με ένα συρτάρι χρώματος καφέ. Καθρέφτης διακοσμητικός ορθογώνιος με μάρκα από ουίσκι Ανεμιστήρας δαπέδου μεγάλος Δέντρο για Χριστούγεννα ύψους 2,10 περίπου. 1 πίνακας με σχέδιο Λονδίνο. Παραλαβή από τον χώρο μου. Αθήνα. Όλα μαζί για να αδειάσει το σπίτι. σου εστειλα ενδιαφερον για το ντουλαπι και τον καθρεφτη αν υπαρχουν με ενημερωνεις 4 ώρες πριν, CaptainHog είπε Λόγω μετακόμισης χαρίζονται: Ποτήρια μπύρας διάφορα σχέδια και λογότυπα περίπου 100 κομμάτια. Πινακίδες σήμανσης ΚΟΚ 2-3 τεμάχια Ντουλαπάκι βοηθητικό δαπέδου με ένα συρτάρι χρώματος καφέ. Καθρέφτης διακοσμητικός ορθογώνιος με μάρκα από ουίσκι Ανεμιστήρας δαπέδου μεγάλος Δέντρο για Χριστούγεννα ύψους 2,10 περίπου. 1 πίνακας με σχέδιο Λονδίνο. Παραλαβή από τον χώρο μου. Αθήνα. Όλα μαζί για να αδειάσει το σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STELLIOS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε Καλησπέρα. Θα με ενδιέφεραν τα 650αρια. Στέλνω pm θα ηθελα εστω και ενα απο τα 650 ευχαριστω 9 ώρες πριν, giannis1711 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω μελάνια, 5 από τα laserjet και καμιά 20ρια από τα άλλα Περιοχή Ν.Φιλαδέλφεια Αθήνα με ενδιαφερουν 650 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, dk είπε Kαλησπερα φιλε με ενδιαφερουν αν υπαρχουν ακομα φυσικα: Ντουλαπάκι βοηθητικό δαπέδου με ένα συρτάρι χρώματος καφέ. Καθρέφτης διακοσμητικός ορθογώνιος με μάρκα από ουίσκι αν θες με ενημερωνεις σε ευχαριστω σου εστειλα ενδιαφερον για το ντουλαπι και τον καθρεφτη αν υπαρχουν με ενημερωνεις Θα μιλήσω αύριο με μέλος από εδώ και θα σε ενημερώσω αν δεν προχωρήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 1,DVD-ROM ASUS E616A2-BLACK @άδικος 2,DVD-RW SONY AD-7173A-BLACK 3.Κ/Γ PALIT HD 4870x2 (ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ) @e-tic Παραλαβή μονο απο τον χώρο μου (Δαφνη ή Κυψελη).Αποστολές δεν γίνονται.Προηγουνται όσοι στο περελθον μου εχουν χαρισει. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από Crybal 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pythonakos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαριζονται 1,DVD-ROM ASUS E616A2-BLACK 2,DVD-RW SONY AD-7173A-BLACK 3.Κ/Γ PALIT HD 4870x2 (ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ) Παραλαβή μονο απο τον χώρο μου (Δαφνη ή Κυψελη).Αποστολές δεν γίνονται.Προηγουνται όσοι στο περελθον μου εχουν χαρισει. Με ενδιαφερει η καρτουλα 4870 , στειλε μου ενα πμ με κινητο κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, giannis1711 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω μελάνια, 5 από τα laserjet και καμιά 20ρια από τα άλλα Περιοχή Ν.Φιλαδέλφεια Αθήνα Από τα 652 με ενδιαφέρουν κι εμένα για τον Hp 4535 που έχω. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από George! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζονται 1,DVD-ROM ASUS E616A2-BLACK 2,DVD-RW SONY AD-7173A-BLACK 3.Κ/Γ PALIT HD 4870x2 (ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ) Παραλαβή μονο απο τον χώρο μου (Δαφνη ή Κυψελη).Αποστολές δεν γίνονται.Προηγουνται όσοι στο περελθον μου εχουν χαρισει. Καλημέρα στέλνω π.μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisthegreat Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, giannis1711 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω μελάνια, 5 από τα laserjet και καμιά 20ρια από τα άλλα Περιοχή Ν.Φιλαδέλφεια Αθήνα Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι κι εγώ για 652 αν υπάρχουν διαθέσιμα. Στέλνω pm Ευχαριστώ Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από akisthegreat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζονται 1,DVD-ROM ASUS E616A2-BLACK 2,DVD-RW SONY AD-7173A-BLACK 3.Κ/Γ PALIT HD 4870x2 (ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑ) Παραλαβή μονο απο τον χώρο μου (Δαφνη ή Κυψελη).Αποστολές δεν γίνονται.Προηγουνται όσοι στο περελθον μου εχουν χαρισει. Καλημέρα, Με ενδιαφέρει το 1. DVD-ROM ASUS E616A2 μιας και αναζητούσα το συγκεκριμένο. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση