Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους χαρίζεται σκληρός δίσκος 320gb.Ο οποίος βγήκε από λάπτοπ toshiba ....οποίος ενδιαφέρεται μου στέλνει μήνυμα !!!

• Like 2
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, life is music είπε

Καλησπέρα σε όλους χαρίζεται σκληρός δίσκος 320gb.Ο οποίος βγήκε από λάπτοπ toshiba ....οποίος ενδιαφέρεται μου στέλνει μήνυμα !!!

Pm

Δημοσ.
On 23/03/2022 at 20:05, f2bnp said:

9 - Μητρική socket 775 Asrock Conroe945G-DVI + Pentium D (νομίζω τον 820 έχει) + 3GB RAM

PXL_20220322_161444391_proc_proc_proc.jpg

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα πράγματα για άλλη μια φορά!!
Λογικά δε θα χρειαστώ όλα τα πράγματα από το σετ. Ό,τι μείνει θα ξαναμπει εδώ για χάρισμα

@TasSou Παρέλαβα τους δίσκους και μιλάμε με μήνυμα για τα υπόλοιπα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/3/2022 στις 8:05 ΜΜ, f2bnp είπε

Χαρίζεται πολύ πράμα! Δηλώνετε ενδιαφέρον για οποιοδήποτε από τα αντικείμενα με post και έπειτα με PM. Αν για κάποιο από τα αντικείμενα ενδιαφερθούν αρκετοί, τότε θα γίνει κλήρωση. Δεν κάνω αποστολές, παραλαβές αποκλειστικά και μόνο από τον χώρο μου στα Β. Προάστια και έπειτα από συνεννόηση!

1 - Πύργος που μάζεψα από τον δρόμο και έχει μια QDI Superb 4X, έναν Pentium 4 στα 2.6 (αν δεν κάνω λάθος), μία μνημούλα 512MB, κάρτα γραφικών Radeon 9200 AGP, 2x modem (!), σκληρό δίσκο και floppy. Το τροφοδοτικό έχει χοντρό θέμα μάλλον, τράβαγε reset άνευ λόγου και αιτίας το μηχάνημα, με το που δοκίμασα με άλλο συνήλθε. Άμα το αλλάξει κανείς έχει ένα έτοιμη βάση για ένα ικανό συστηματάκι 2001-2002 με Windows XP ή ακόμη και 98. (είναι το κάτω μηχάνημα που ακουμπάει στο πάτωμα). ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ

2 - Πύργος με μητρική Gigabyte GA-8IPE775-G, επεξεργαστή Pentium 4 στα 3GHz, 512MB RAM, δύο δίσκους και 1x optical drive και τροφοδοτικό

3 - Σκέτος beige πύργος για ATX μητρική, κατασκευής 2000 ή 2001, αρκετά στριμωγμένος εσωτερικά

4 - Επεξεργαστής Pentium E2140

5 - Επεξεργαστής Pentium 4 524

6 - 2x1GB DDR2 Kingston 800MHz RAM

7 - Sony Vaio PCG-7Y1M laptop χωρίς μπαταρία

8 - Fujitsu Siemens Amilo L1300 laptop

9 - Μητρική socket 775 Asrock Conroe945G-DVI + Pentium D (νομίζω τον 820 έχει) + 3GB RAM

10 - Μητρική Jetway 630CF socket 370 με chipset SiS 630, έχει ενσωματωμένη GPU, LAN και ήχο

11 - 2x 160GB HDDs

12 - 2x PSU 400W no-name

13 - 2x IDE Optical Drives μαύρα

14 - 1x Wireless PCI Wi-Fi card (νομίζω 802.11g)

15 - 2x πληκτρολόγια (Trust και Turbo-X, το Trust είναι PS/2 και το άλλο USB  ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ

PXL_20220322_161609717_proc_proc.jpg

Έχουν μείνει κάμποσα. Για κοπιάστε.

Επεξ/σία από f2bnp
  • Like 1
Δημοσ.

Χαρίζω Subwoofer SONY παθητικό.

6.5 inch, δουλεύει κανονικά

Δεν κρατώ προτεραιότητες, παραλαβή από Νίκαια

Sub-SONY-1.jpg

Sub-SONY-2.jpg

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωδικός έκπτωσης από adidas 35% μέχρι 31 Μαρτίου. Πρώτα post εδώ και μετά πμ.

Δώθηκε στη φίλη iakwvina

Επεξ/σία από subnigur0th
  • Like 4
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, subnigur0th είπε

Κωδικός έκπτωσης από adidas 35% μέχρι 31 Μαρτίου. Πρώτα post εδώ και μετά πμ.

Γνωρίζεις να συνδιάζεται με άλλες εκπτώσεις στο site τους? Θα με ενδιέφερε αν ισχύει

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, iakwvina είπε

Γνωρίζεις να συνδιάζεται με άλλες εκπτώσεις στο site τους? Θα με ενδιέφερε αν ισχύει

Από το μύνημα: OI ΠPOΣΦOPEΣ IΣXYOYN ΓIA OΛA TA ΠPOIONTA, EKTOΣ TΩN ΠPOIONTΩN ΠOY BPIΣKONTAI HΔH ΣE EKΠTΩΣH ΣTA OΠOIA EΦAPMOZETAI 20% EKΠTΩΣH. ENΔEXETAI NA YΠAPXOYN EΞAIPEΣEIΣ OI OΠOIEΣ ANAΓPAΦONTAI ΣTO ADIDAS.GR

Δημοσ.
Στις 25/3/2022 στις 6:56 ΜΜ, tigergreg είπε

Eπαναχαριζω   το  λαπτοπ  FUJITSU SIEMENS  AMILO L1300  εφοσον  προσθεσα

καποια  πραγματακια.

Το  λαπτοπ  εχει  τα  εξης  θεματα....

1.Δεν  λειτουργει  το  DVD-RW  που  πιθανως  να  θελει  καθαρισμα  η  αλλαγη.

2.Ο φορτιστης  του  που  ειχα  φυλαγμενο  μαλλον  θελει  βυσμα  η  καλωδιο.

Κατα  τ  αλλα...

1.Εβαλα  τα  οριτζιναλ   WIN  XP  SP3  HOME  και  δινω  και  το  σιντιρομ  του.

2.Το  WIFI  του  ειναι  παλιας  τεχνολογιας  και  δεν  πιανει  ολα  τα  δικτυα.

3.Θελει  παραπανω  μνημη  απο  τα   2Χ256ΜΒ   που  διαθετει.

4.Εβγαλα  ολο  το  χνουδι  που  ειχε  μαζεψει  και  εσβηνε  απο  υπερθερμανση

και  ανανεωσα  BIOS  KAI  DRIVERS.

spacer.png

Παραλαβη  ΜΟΝΟΝ  απο  την  εδρα  μου  το  γρηγοροτερο  δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Παρέλαβα το laptop και ευχαριστώ πάρα πολύ τον @tigergregόπως επίσης και τον @jethro84 για τις μνήμες που μου έδωσε.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, subnigur0th είπε

Από το μήνυμα: OI ΠPOΣΦOPEΣ IΣXYOYN ΓIA OΛA TA ΠPOIONTA, EKTOΣ TΩN ΠPOIONTΩN ΠOY BPIΣKONTAI HΔH ΣE EKΠTΩΣH ΣTA OΠOIA EΦAPMOZETAI 20% EKΠTΩΣH. ENΔEXETAI NA YΠAPXOYN EΞAIPEΣEIΣ OI OΠOIEΣ ANAΓPAΦONTAI ΣTO ADIDAS.GR

Κωδικός έκπτωσης από adidas 35% μέχρι 31 Μαρτίου

Παραχωρώ το κωδικό που μου έδωσε ο @subnigur0th καθώς δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο προϊόν που ήθελα να πάρω. Ευχαριστώ πολύ πάντως! Όποιος το θέλει ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/3/2022 στις 4:13 ΜΜ, Tigio13 είπε

Καλησπέρα στην παρέα. 

Χαρίζονται τα εξής πράγματα :

1) Γύρω στο 1000000 καλώδια. Ethernet, τηλεφώνου, φιλτράκια και σπλιτεράκια ίντερνετ, παλιοί φορτιστές, κεραίας τηλεόρασης και άλλα που δε θυμάμαι καν. Είναι η σακούλα που όποτε τη βλέπω λέω να βγάλω τα καλώδια να δω τι μου χρειάζεται και δεν το κάνω ποτέ. Όποιος ενδιαφέρεται την παίρνει όπως είναι και ότι δεν του χρειάζεται το πετάει ή το δίνει αλλού. 

2) Ένα γκατζετακι που μετατρέπει τον ήχο από κασέτες σε mp3 λέει. Πρέπει να είναι καινούριο γιατί δεν ξέρω ούτε από που ούτε γιατί το πήρα. 

3) Ένας πάγκος γυμναστικής που γίνεται και επικλινής από ότι φαίνεται από το σίδερο που έχει στο κάτω μέρος. 

4) Μία μητρική που είχα στο παλιό μου pc. Έπαιζε με επεξεργαστή intel και ddr3 μνήμες. Την τελευταία φορά που την είχα σε tower δούλευε. Μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. 

5) Μπαταρία μπάνιου που αν θυμάμαι καλά αλλάζει χρώματα ανάλογο με το ποσό ζεστό είναι το νερό. Τη δοκίμασα και δεν είχε μεγάλη πίεση και την αποθήκευσα. 

6)Ένα καλώδιο (αν θυμάμαι καλά dvi λέγεται) αρκετών μέτρων). 

Κρατάω σειρά προτεραιότητας στα πράγματα που δίνω οπότε κάντε ένα σχόλιο εδώ και μετά σε πμ τα υπόλοιπα. Δεν έχω θέμα αυτός που θα τα πάρει αν θα τα πουλήσει,  τα επαναχαρίσει ή  τα πετάξει. Εγώ τα δίνω και ο επόμενος ας τα κάνει οτι θέλει. Επίσης προς αποφυγήν παρεξηγήσεων είναι 3-4 άτομα που έχουν χαρίσει πράγματα στο παρελθόν και έχουν προτεραιότητα αν θέλουν κάτι. 

Η παραλαβή γίνεται από παλαιό Φάληρο και δυστυχώς δεν έχω χρόνο για αποστολές. 

20220324_152250.jpg

20220324_152039.jpg

20220324_152143.jpg

20220324_152100.jpg

20220324_094301.jpg

20220324_152005.jpg

Αν παίζει ακόμα η σακούλα με τα καλώδια με ενδιαφέρει

Στις 24/3/2022 στις 8:52 ΜΜ, life is music είπε

Αν δεν τον έχει πάρει άλλος με ενδιαφέρει

Στις 25/3/2022 στις 8:03 ΜΜ, jethro84 είπε

Καλησπέρα, έρχομαι αύριο το πρωΐ, αν δε το κράτησες για άλλον.

Αν τον πήρες έχω κάμποσα παλιά οπτικά να σου δώσω και μνήμες.

5 ώρες πριν, polog40 είπε

Παρέλαβα το laptop και ευχαριστώ πάρα πολύ τον @tigergregόπως επίσης και τον @jethro84 για τις μνήμες που μου έδωσε.

Όπως είπα πριν χωρίς να έχω δει ποιος το πήρε το Fujitsu. Αν θες έχω οπτικό και μνήμες

Αν κάποιος ξυρίζεται με ξουραφια έχω 5 επαναχρησιμοποιούμενες που κάθονται

IMG_20220327_050905.jpg

• Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, iakwvina είπε

Κωδικός έκπτωσης από adidas 35% μέχρι 31 Μαρτίου

Παραχωρώ το κωδικό που μου έδωσε ο @subnigur0th καθώς δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο προϊόν που ήθελα να πάρω. Ευχαριστώ πολύ πάντως! Όποιος το θέλει ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για τον κωδικό, χρησιμοποιήθηκε ήδη! 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Όπως είπα πριν χωρίς να έχω δει ποιος το πήρε το Fujitsu. Αν θες έχω οπτικό και μνήμες

Καλημέρα, το Fujitsu δόθηκε στον @polog40, χθες του έδωσα μνήμες 2x512 με τις οποίες πάει στο max η Ram, σύμφωνα με τα specs πού βρήκα σε 2-3 πηγές στο net.

Αν θέλεις, στείλτου μήνυμα για τον οπτικό 😎

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...