LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, giortsim είπε ΠΜ για το ένα ZYXEL VMG1312-B10D Δικό σου.
Locke_John Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 @Al_pacino ευχαριστώ για την δερμ.τσάντα και τα γυαλιά προστασίας.
tigergreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παμε παλι.... Παλιο λαπτοπ 12αρι PENTIUM3 1,2 με αναβαθμισμενη μνημη σε 256ΜΒ και δισκο σε 60GB με φορτιστη DELL LATITUDE C400 απολυτα λειτουργικο με τα εξης θεματα.... 1.Αφαιρεθηκαν τα στοιχεια της μπταριας και εχει μεινει μονο το καβουκι γιατι εβγαλε υγρα. Λειτουργει κανονικα με τροφοδοτικο. 2.Δεν γνωριζω τροπο να βαλω τα win xp καθοτι δεν εχει μοναδα DVD και δεν αναγνωριζει μοναδα usb το bios του. https://gadgetaz.com/Laptop/Dell_Latitude_C400--1439 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας σημερα η αυριο πρωι. Μην δηλωνετε και μετα αποσυρεστε γιατι διωχνετε τους υπολοιπους ενδιαφερομενους. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από tigergreg 5
DrLo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Παμε παλι.... Παλιο λαπτοπ 12αρι PENTIUM3 1,2 με αναβαθμισμενη μνημη σε 256ΜΒ και δισκο σε 60GB με φορτιστη DELL LATITUDE C400 απολυτα λειτουργικο με τα εξης θεματα.... 1.Αφαιρεθηκαν τα στοιχεια της μπταριας και εχει μεινει μονο το καβουκι γιατι εβγαλε υγρα. Λειτουργει κανονικα με τροφοδοτικο. 2.Δεν γνωριζω τροπο να βαλω τα win xp καθοτι δεν εχει μοναδα DVD και δεν αναγνωριζει μοναδα usb το bios του. https://gadgetaz.com/Laptop/Dell_Latitude_C400--1439 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας σημερα η αυριο πρωι. Μην δηλωνετε και μετα αποσυρεστε γιατι διωχνετε τους υπολοιπους ενδιαφερομενους. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Χαρίζεται Μονάδα CD (χμ, ίσως είναι CD-Writer / DVD-Reader) από παλιό Dell D600 που ίσως κάνει γι αυτό. (σε κανα ντουλάπι την έχω παραχομένη αν ενδιαφερθεί κάποιος ας ποστάρει να ψάξω να τη βρω). 2
tigergreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, DrLo είπε Χαρίζεται Μονάδα CD (χμ, ίσως είναι CD-Writer / DVD-Reader) από παλιό Dell D600 που ίσως κάνει γι αυτό. (σε κανα ντουλάπι την έχω παραχομένη αν ενδιαφερθεί κάποιος ας ποστάρει να ψάξω να τη βρω). Aν ειναι κατι σαν usb διμουτσουνο το καλωδιο δεν κανει. Αν ειναι σαν scsi τοτε κανει και θα το ηθελα. Αν μπορεις να ανεβασεις φωτο θα σου πω. Ευχαριστω.
DrLo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Aν ειναι κατι σαν usb διμουτσουνο το καλωδιο δεν κανει. Αν ειναι σαν scsi τοτε κανει και θα το ηθελα. Αν μπορεις να ανεβασεις φωτο θα σου πω. Ευχαριστω. Θα το ψάξω να το βρω SATA δεν είναι γιατί ο σκληρός του ήταν IDE από όσο θυμάμαι είναι μακρόστενο σαν scsi , θα το ψάξω και θα ανεβάσω φώτο (εννωω εσωτερικό drive που μπαίνει στο bay του laptop) Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από DrLo 1
tigergreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Θα το ψάξω να το βρω SATA δεν είναι γιατί ο σκληρός του ήταν IDE από όσο θυμάμαι είναι μακρόστενο σαν scsi , θα το ψάξω και θα ανεβάσω φώτο (εννωω εσωτερικό drive που μπαίνει στο bay του laptop) Δεν εννοω την συνδεση σατα η ιντε της μοναδας αλλα το βυσμα του εξωτερικου καλωδιου απο το βαυ στο λαπτοπ.
DrLo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, tigergreg είπε Δεν εννοω την συνδεση σατα η ιντε της μοναδας αλλα το βυσμα του εξωτερικου καλωδιου απο το βαυ στο λαπτοπ. α, δε, ειναι εξωτερικο, είναι απο αυτα που μπαινουν , στα "bay" / στην υποδοχή του laptop αυτό το laptop που έχεις δεν έχει καν τέτοια υποδοχή? ΥΓ Το βρήκα. Αυτό είναι: https://www.amazon.com/Dell-8W007-A01-DVD-ROM-Notebook-Silver/dp/B000J3A0F8 δεν έχω caddy εξωτερικό αν εννοείς κάτι σαν αυτό: https://www.ebay.com/itm/191522691039 έχω μόνο το drive αυτό καθε αυτό. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από DrLo 1
tigergreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, DrLo είπε α, δε, ειναι εξωτερικο, είναι απο αυτα που μπαινουν , στα "bay" / στην υποδοχή του laptop αυτό το laptop που έχεις δεν έχει καν τέτοια υποδοχή? ΥΓ Το βρήκα. Αυτό είναι: https://www.amazon.com/Dell-8W007-A01-DVD-ROM-Notebook-Silver/dp/B000J3A0F8 δεν έχω caddy εξωτερικό αν εννοείς κάτι σαν αυτό: https://www.ebay.com/itm/191522691039 έχω μόνο το drive αυτό καθε αυτό. A καταλαβα. Νομισα οτι ελεγες για εξωτερικη μοναδα. Το c400 δεν διαθετει εσωτερικη.
NTC Labs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) χαριζεται λειτουργικοτατο (μονο η μπαταρια δεν κραταει , σε ολα τα αλλα ειναι αψογο ) με τον φορτιστη του ACER extensa 5630z με 80 GB δισκο και 4GB ram. Παραλαβη ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου παπαγου η αποστολη μετα απο καταθεση μεταφορικων. Εαν υπαρξουν πολλα p.m. θα γινει κληρωση. P.S. εχω κρατησει σειριακο.Επειδη refurbished το δινουν αρκετα €, Εαν το δω να πωλειται σε τιποτα refurbished shops οποιος το εχει παρει απο εμενα θα τον κανω ρομπα εδω μεσα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από NTC Labs 14
tigergreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μαλλον acer εννοεις.... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από tigergreg
NTC Labs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, tigergreg είπε PM Μαλλον acer εννοεις.... Ναι λαθος μου. σορυ 14 λεπτά πριν, NTC Labs είπε χαριζεται λειτουργικοτατο (μονο η μπαταρια δεν κραταει , σε ολα τα αλλα ειναι αψογο ) με τον φορτιστη του ACER extensa 5630z με 80 GB δισκο και 4GB ram. Παραλαβη ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου παπαγου η αποστολη μετα απο καταθεση μεταφορικων. Εαν υπαρξουν πολλα p.m. θα γινει κληρωση. P.S. εχω κρατησει σειριακο.Επειδη refurbished το δινουν αρκετα €, Εαν το δω να πωλειται σε τιποτα refurbished shops οποιος το εχει παρει απο εμενα θα τον κανω ρομπα εδω μεσα. Θα γινει κληρωση μεταξυ @iakwvina και @tigergreg 1
tolee Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, NTC Labs είπε χαριζεται λειτουργικοτατο (μονο η μπαταρια δεν κραταει , σε ολα τα αλλα ειναι αψογο ) με τον φορτιστη του ACER extensa 5630z με 80 GB δισκο και 4GB ram. Παραλαβη ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου παπαγου η αποστολη μετα απο καταθεση μεταφορικων. Εαν υπαρξουν πολλα p.m. θα γινει κληρωση. P.S. εχω κρατησει σειριακο.Επειδη refurbished το δινουν αρκετα €, Εαν το δω να πωλειται σε τιποτα refurbished shops οποιος το εχει παρει απο εμενα θα τον κανω ρομπα εδω μεσα. Ενδιαφερομαι, πμ
Mr^Robot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, NTC Labs είπε χαριζεται λειτουργικοτατο (μονο η μπαταρια δεν κραταει , σε ολα τα αλλα ειναι αψογο ) με τον φορτιστη του ACER extensa 5630z με 80 GB δισκο και 4GB ram. Παραλαβη ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου παπαγου η αποστολη μετα απο καταθεση μεταφορικων. Εαν υπαρξουν πολλα p.m. θα γινει κληρωση. P.S. εχω κρατησει σειριακο.Επειδη refurbished το δινουν αρκετα €, Εαν το δω να πωλειται σε τιποτα refurbished shops οποιος το εχει παρει απο εμενα θα τον κανω ρομπα εδω μεσα. Ενδιαφέρομαι και εγώ . Πμ.
NTC Labs Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, NTC Labs είπε χαριζεται λειτουργικοτατο (μονο η μπαταρια δεν κραταει , σε ολα τα αλλα ειναι αψογο ) με τον φορτιστη του ACER extensa 5630z με 80 GB δισκο και 4GB ram. Παραλαβη ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου παπαγου η αποστολη μετα απο καταθεση μεταφορικων. Εαν υπαρξουν πολλα p.m. θα γινει κληρωση. P.S. εχω κρατησει σειριακο.Επειδη refurbished το δινουν αρκετα €, Εαν το δω να πωλειται σε τιποτα refurbished shops οποιος το εχει παρει απο εμενα θα τον κανω ρομπα εδω μεσα. To λαπτοπ εκλεισε για @iakwvina 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση