tigergreg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Eπαναχαριζω το λαπτοπ FUJITSU SIEMENS AMILO L1300 εφοσον προσθεσα καποια πραγματακια. Το λαπτοπ εχει τα εξης θεματα.... 1.Δεν λειτουργει το DVD-RW που πιθανως να θελει καθαρισμα η αλλαγη. 2.Ο φορτιστης του που ειχα φυλαγμενο μαλλον θελει βυσμα η καλωδιο. Κατα τ αλλα... 1.Εβαλα τα οριτζιναλ WIN XP SP3 HOME και δινω και το σιντιρομ του. 2.Το WIFI του ειναι παλιας τεχνολογιας και δεν πιανει ολα τα δικτυα. 3.Θελει παραπανω μνημη απο τα 2Χ256ΜΒ που διαθετει. 4.Εβγαλα ολο το χνουδι που ειχε μαζεψει και εσβηνε απο υπερθερμανση και ανανεωσα BIOS KAI DRIVERS. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από tigergreg 12 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε FUJITSU SIEMENS AMILO L1300 Καλησπέρα, έρχομαι αύριο το πρωΐ, αν δε το κράτησες για άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, jethro84 είπε Καλησπέρα, έρχομαι αύριο το πρωΐ, αν δε το κράτησες για άλλον. ΟΚ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xand Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον @NeCrOmAnCeR19 για τον εκτυπωτή. Θέλει ένα καθάρισμα στη κεφαλή γιατί δεν τυπώνει το μαύρο και νομίζω θα είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steevius Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Eπαναχαριζω το λαπτοπ FUJITSU SIEMENS AMILO L1300 εφοσον προσθεσα καποια πραγματακια. Το λαπτοπ εχει τα εξης θεματα.... 1.Δεν λειτουργει το DVD-RW που πιθανως να θελει καθαρισμα η αλλαγη. 2.Ο φορτιστης του που ειχα φυλαγμενο μαλλον θελει βυσμα η καλωδιο. Κατα τ αλλα... 1.Εβαλα τα οριτζιναλ WIN XP SP3 HOME και δινω και το σιντιρομ του. 2.Το WIFI του ειναι παλιας τεχνολογιας και δεν πιανει ολα τα δικτυα. 3.Θελει παραπανω μνημη απο τα 2Χ256ΜΒ που διαθετει. 4.Εβγαλα ολο το χνουδι που ειχε μαζεψει και εσβηνε απο υπερθερμανση και ανανεωσα BIOS KAI DRIVERS. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ.... Να δηλώσω και εγώ ενδιαφέρων αν αλλάξει κάτι από το μέλος που το ζήτησε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jethro84 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Steevius είπε Να δηλώσω και εγώ ενδιαφέρων αν αλλάξει κάτι από το μέλος που το ζήτησε ευχαριστώ Παραχωρώ το "δικαίωμα κράτησης", αν συνεννοηθείτε (βρίσκεσαι Θεσσ.?) 5 ώρες πριν, Steevius είπε 3.Θελει παραπανω μνημη απο τα 2Χ256ΜΒ που διαθετει. Επιπλέον, χαρίζω RAM modules 2x512ΜΒ, PC2700. Source: https://www.datamemorysystems.com/dms-memory/fujitsu/amilo-l1300.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steevius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tigergreg είπε ... Καλημέρα βρίσκομαι Χαλάνδρι Σε ποια περιοχή βρίσκεστε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Steevius είπε Καλημέρα βρίσκομαι Χαλάνδρι Σε ποια περιοχή βρίσκεστε?? Αμπελόκηπους, πίσω από το εφετείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 4:32 ΜΜ, Tigio13 είπε Έφυγε και το κασετοφωνακι που μετατρέπει σε mp3 στον polog40. Παρέλαβα το Walkman και ευχαριστώ πάρα πολύ τον @Tigio13 για την προσφορά του. Θα σε ενημερώσω μόλις το δοκιμάσω για το αν λειτουργεί και κάνει αυτό που λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steevius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tigergreg είπε ... Καλημερα,αύριο μετά της 17:00 ίσως να μπορέσω παραλαβή Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Steevius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2022 στις 6:56 ΜΜ, tigergreg είπε Eπαναχαριζω το λαπτοπ FUJITSU SIEMENS AMILO L1300 εφοσον προσθεσα καποια πραγματακια. Το λαπτοπ εχει τα εξης θεματα.... 1.Δεν λειτουργει το DVD-RW που πιθανως να θελει καθαρισμα η αλλαγη. 2.Ο φορτιστης του που ειχα φυλαγμενο μαλλον θελει βυσμα η καλωδιο. Κατα τ αλλα... 1.Εβαλα τα οριτζιναλ WIN XP SP3 HOME και δινω και το σιντιρομ του. 2.Το WIFI του ειναι παλιας τεχνολογιας και δεν πιανει ολα τα δικτυα. 3.Θελει παραπανω μνημη απο τα 2Χ256ΜΒ που διαθετει. 4.Εβγαλα ολο το χνουδι που ειχε μαζεψει και εσβηνε απο υπερθερμανση και ανανεωσα BIOS KAI DRIVERS. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, tigergreg είπε 😀 16 ώρες πριν, tigergreg είπε Eπαναχαριζω το λαπτοπ FUJITSU SIEMENS AMILO L1300 εφοσον προσθεσα καποια πραγματακια. Το λαπτοπ εχει τα εξης θεματα.... 1.Δεν λειτουργει το DVD-RW που πιθανως να θελει καθαρισμα η αλλαγη. 2.Ο φορτιστης του που ειχα φυλαγμενο μαλλον θελει βυσμα η καλωδιο. Κατα τ αλλα... 1.Εβαλα τα οριτζιναλ WIN XP SP3 HOME και δινω και το σιντιρομ του. 2.Το WIFI του ειναι παλιας τεχνολογιας και δεν πιανει ολα τα δικτυα. 3.Θελει παραπανω μνημη απο τα 2Χ256ΜΒ που διαθετει. 4.Εβγαλα ολο το χνουδι που ειχε μαζεψει και εσβηνε απο υπερθερμανση και ανανεωσα BIOS KAI DRIVERS. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ... Στέλνω πμ Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από polog40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2Χ ZYXEL VMG1312-B10D το ενα δεν εχει την βασουλα του 1X ZTE ZXHN H168N Θα χαριστουν τα δυο γιατι το ενα το εχω βαλει στον εκτυπωτη που εχει μονο lan επειδη δεν εχω δικο μου ιντερνετ για να μπορω να εκτυπωνω ασυρματα. Παραλαβη απο το Περιστερι στα δυο πρωτα εχω αλλαξει firmware με εργοστασιακο εβγαλα της Wind και τα τρια ηταν της Wind Θα χαριστει και το τριτο μολις παρω access point 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε 2Χ ZYXEL VMG1312-B10D το ενα δεν εχει την βασουλα του 1X ZTE ZXHN H168N Θα χαριστουν τα δυο γιατι το ενα το εχω βαλει στον εκτυπωτη που εχει μονο lan επειδη δεν εχω δικο μου ιντερνετ για να μπορω να εκτυπωνω ασυρματα. Παραλαβη απο το Περιστερι στα δυο πρωτα εχω αλλαξει firmware με εργοστασιακο εβγαλα της Wind και τα τρια ηταν της Wind Θα χαριστει και το τριτο μολις παρω access point ΠΜ για το ένα ZYXEL VMG1312-B10D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση