LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δεν πειραζει ευχαριστω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros.christof Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, navger είπε πμ για οθονη, Είσαι δεύτερος στην σειρά, αν είναι θα σε ενημερώσω! Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Σορρυ αλλά πραγματικά αυτή τη σακούλα την αποφεύγω πολλά χρόνια τώρα και δεν την ανοίγω ούτε για να δω αν εγώ χρειάζομαι κάποιο από όλα αυτά τα καλώδια. Δεν έχω ούτε την υπομονή ούτε την ενέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, Doubt είπε Αν το θέλει ο georgios65 το παραχωρώ ευχαρίστως. Καλησπέρα σας. ᾿Αποσύρω τό ἐνδιαφέρον μου, ἐφόσον τό ζήτησε ὁ Doubt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Χαρίζονται τα εξής πράγματα : 1) Γύρω στο 1000000 καλώδια. Ethernet, τηλεφώνου, φιλτράκια και σπλιτεράκια ίντερνετ, παλιοί φορτιστές, κεραίας τηλεόρασης και άλλα που δε θυμάμαι καν. Είναι η σακούλα που όποτε τη βλέπω λέω να βγάλω τα καλώδια να δω τι μου χρειάζεται και δεν το κάνω ποτέ. Όποιος ενδιαφέρεται την παίρνει όπως είναι και ότι δεν του χρειάζεται το πετάει ή το δίνει αλλού. 2) Ένα γκατζετακι που μετατρέπει τον ήχο από κασέτες σε mp3 λέει. Πρέπει να είναι καινούριο γιατί δεν ξέρω ούτε από που ούτε γιατί το πήρα. 3) Ένας πάγκος γυμναστικής που γίνεται και επικλινής από ότι φαίνεται από το σίδερο που έχει στο κάτω μέρος. 4) Μία μητρική που είχα στο παλιό μου pc. Έπαιζε με επεξεργαστή intel και ddr3 μνήμες. Την τελευταία φορά που την είχα σε tower δούλευε. Μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. 5) Μπαταρία μπάνιου που αν θυμάμαι καλά αλλάζει χρώματα ανάλογο με το ποσό ζεστό είναι το νερό. Τη δοκίμασα και δεν είχε μεγάλη πίεση και την αποθήκευσα. 6)Ένα καλώδιο (αν θυμάμαι καλά dvi λέγεται) αρκετών μέτρων). Κρατάω σειρά προτεραιότητας στα πράγματα που δίνω οπότε κάντε ένα σχόλιο εδώ και μετά σε πμ τα υπόλοιπα. Δεν έχω θέμα αυτός που θα τα πάρει αν θα τα πουλήσει, τα επαναχαρίσει ή τα πετάξει. Εγώ τα δίνω και ο επόμενος ας τα κάνει οτι θέλει. Επίσης προς αποφυγήν παρεξηγήσεων είναι 3-4 άτομα που έχουν χαρίσει πράγματα στο παρελθόν και έχουν προτεραιότητα αν θέλουν κάτι. Η παραλαβή γίνεται από παλαιό Φάληρο και δυστυχώς δεν έχω χρόνο για αποστολές. Με ενδιαφέρει το 3, ο πάγκος, αν υπάρχει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f2bnp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα λαπτοπ πήγανε στον @tigergreg άνευ κληρώσεως, τόσο διότι έχω παραλάβει στο παρελθόν πράγματα από αυτόν αλλά και ως αναγνώριση για τα σχεδόν άπειρα χαρίσματα που 'χει κάνει κατά καιρούς. Για τα υπόλοιπα θα κάνω κάποιες κληρώσεις το βράδυ σε όσα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από f2bnp 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Locke_John είπε Με ενδιαφέρει το 3, ο πάγκος, αν υπάρχει ακόμα. Ναι υπαρχει ακόμα. Δικός σου ο πάγκος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, f2bnp είπε Τα λαπτοπ πήγανε στον @tigergreg άνευ κληρώσεως, τόσο διότι έχω παραλάβει στο παρελθόν πράγματα από αυτόν αλλά και ως αναγνώριση για τα σχεδόν άπειρα χαρίσματα κάνει κατά καιρούς. Για τα υπόλοιπα θα κάνω κάποιες κληρώσεις το βράδυ σε όσα υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Ευχαριστω πολυ. Μολις παρελαβα. Το σονυ θα σεταριστει και θα παει σε υπεργηρο συνεργατη. Καλη συνεχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, spiros.christof είπε Καλησπέρα Χαρίζονται: - οθόνη philips 17 ιντσών (4:3) με dvi, vga usb hub κ ηχεία. Η βάση ρυθμίζεται σε ύψος, κλίση κ κάνει pivot 90 μοίρες - σύστημα σιδερώματος singer europa s. Λειτουργεί αλλά χρειάζεται καθάρισμα (έχει μικρή ροή ατμου) pm για φωτό Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τήν ὀθόνη, ἐφόσον γίνει κλήρωση. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros.christof Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τήν ὀθόνη, ἐφόσον γίνει κλήρωση. Εὐχαριστῶ. Πρώτη φορά είμαι στο thread, κ κανόνισα με τον πρώτο ενδιαφερόμενο.. την επόμενη φορά θα περιμένω κάποιες ώρες κ θα κάνω κλήρωση Ευχαριστώ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 56 λεπτά πριν, Tigio13 είπε 4) Μία μητρική που είχα στο παλιό μου pc. Έπαιζε με επεξεργαστή intel και ddr3 μνήμες. Την τελευταία φορά που την είχα σε tower δούλευε. Μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Θα την ήθελα, εφόσον αλλάξει κάτι και δεν την πάρει ο @Crybal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, giortsim είπε Θα την ήθελα, εφόσον αλλάξει κάτι και δεν την πάρει ο @Crybal Την πήρε ήδη 😂😂😂. Τώρα που μιλάμε μάλλον τη δοκιμάζει κιόλας 😂😂. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Tigio13 είπε Χαρίζονται τα εξής πράγματα : Στελνω για 1 και 5....ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giortsim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Tigio13 είπε Την πήρε ήδη 😂😂😂. Τώρα που μιλάμε μάλλον τη δοκιμάζει κιόλας 😂😂. Ευχαριστώ για την ενημέρωση...ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Στελνω για 1 και 5....ευχαριστω. 1 και 5 στον Γρηγόρη και έμεινε μόνο το καλώδιο vga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση