onty Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Πρώτος έδειξε ενδιαφέρον ο mourgolukos, οπότε αν μέχρι το βράδυ δεν απαντήσει αν ενδιαφέρεται, θα το πάω με την σειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, onty είπε Σε λίγο θα βγάλω φώτο Αποσύρω ενδιαφέρον, ευχαριστώ, θα μείνω με τα πιστά μου altec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, life is music είπε ενδιαφέρομαι αν υπαρχει ακομη ! Φίλε το άλλο παιδί ακύρωσε το ενδιαφέρον. Στείλε μου μνμ να συνεννοηθούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, onty είπε Χαρίζονται ηχεία με γουφερ ενίσχυτη από παλιό home cinema, μάρκα δεν θυμάμαι, ο ενισχυτής έχει και τηλεκοντρόλ, νομίζω ήταν ψιλό χαλασμένο αλλά δεν ασχολήθηκα. Όποιος έχει όρεξη να το ψάξει ίσως φτιάχνεται εύκολα,. Τα ηχεία λογικά παίζουν άψογα ακόμα. Αν δεν κανονιστεί με τους ήδη ενδιαφερθέντες, δηλώνω με την σειρά μου ότι θα το ήθελα. Ευχαριστούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον @tigergreg για την πρώτη οθόνη που μου έδωσε και ξεκίνησε το πρότζεκτ, τον @e-tic για την δεύτερη οθόνη μιας και την πρώτη την διάλυσα καταλάθος και τον @LLLEFTERIS για τα μπέζελ και το καπάκι της οθόνης για να βάλω την δικιά μου Στο βιντεάκι βλέπετε την οθόνη με κουτί και μπουτονιέρα για τον κοντρόλερ και στην βάση της 2 ψείρες ηχειάκια από τάμπλετ για να έχει ήχο αν δεν έχει εξωτερικά ηχεία. Λείπουν μόνο 2 ποδια τα οποία εκτυπώνονται τώρα και θα βιδωθούν πάνω στους μεντεσέδες. 18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salvador_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον @tigergreg για την πρώτη οθόνη που μου έδωσε και ξεκίνησε το πρότζεκτ, τον @e-tic για την δεύτερη οθόνη μιας και την πρώτη την διάλυσα καταλάθος και τον @LLLEFTERIS για τα μπέζελ και το καπάκι της οθόνης για να βάλω την δικιά μου Στο βιντεάκι βλέπετε την οθόνη με κουτί και μπουτονιέρα για τον κοντρόλερ και στην βάση της 2 ψείρες ηχειάκια από τάμπλετ για να έχει ήχο αν δεν έχει εξωτερικά ηχεία. Λείπουν μόνο 2 ποδια τα οποία εκτυπώνονται τώρα και θα βιδωθούν πάνω στους μεντεσέδες. ωραίος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Στις 15/4/2021 στις 2:19 ΜΜ, e-tic είπε Modem/router ZTE ZXHN H168N, μαζί με 2-3 καλώδια, ένα splitter και ένα φίλτρο. Καμιά 10ριά χρωματιστές χάρτινες κορδέλες, απο αυτές που διακοσμούν στα πάρτι Ένα χειροποίητο ρολόι τοίχου, απο δίσκο βινυλίου. Θα το υπογράψω κιόλας για να πάρει μεγαλύτερη συλλεκτική αξία! 😉 Μια φραπεδιέρα χειρός. Το περίβλημα του καλωδίου έχει σκιστεί σε ένα σημείο αλλά τα καλώδια εσωτερικά είναι οκ Διακοσμητικό εκκρεμές Ένα συρραπτικό Δύο ταξιδιωτικά βιβλία, μάλλον απο εφημερίδα Μηχανισμός ρολογιού, χωρίς τους δείκτες Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή κατόπιν συνεννόησης απο Μοσχάτο ή Καλλιθέα Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον e-tic για το μόντεμ που μου χάρισε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 @e-tic Ευχαριστώ πολύ για τα πραγματάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ τον @TasSou για τα ακουστικά και για τον κόπο του να μου τα στείλει ! Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από 1nsom-n1k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Ευχαριστώ για το φωτιστικό και την παράδοση στην περιοχή μου. @Locke_John 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, Doubt είπε Ευχαριστώ για το φωτιστικό και την παράδοση στην περιοχή μου. @Locke_John Παρακαλώ, ευχαρστω κ εγώ για το δωρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 @onty ευχαριστώ για τα ηχεία home cinema. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Στις 26/3/2021 στις 3:19 ΜΜ, vdanasto είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Μητρική MSI K8T Neo2 με επεξεργαστή Athlon 64 3500+ και 1GB DDR RAM. Θυμάμαι ότι λειτουργούσε κανονικά, σταμάτησα να την χρησιμοποιώ λόγω αναβάθμισης. Βρίσκομαι Γλυφάδα. Υπάρχει ακόμη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, vdanasto είπε Υπάρχει ακόμη. Αν δεν την ζητήσει κανείς πριν την πετάξεις στείλε μου ενα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Χαρίζεται η LP154WX4 (TL) (D2) λογικά λειτουργική, απομεινάρι της δωρεάς του @LLLEFTERIS Παραλαβή από τον χώρο μου Δραπετσώνα. Όχι αποστολές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση