pantelikas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, μ ενδιαφέρει το σκουπάκι έχω στείλει πμ Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από pantelikas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, Panoramix27 είπε Καλημέρα, χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Dirt Devil M319 Ατμοκαθαριστής Dirt Devil M319 Ατμοκαθαριστής | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Σε καλή κατάστααση, απλώς δε με βόλεψε. Ένα εξάρτημα καθαρισμού είναι ψιλο χαλασμένο και μάλλον θέλει και αλλαγή του πανιού καθαρισμού αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά. 2. Black & Decker FEJ520JFS Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 18V Black & Decker FEJ520JFS Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 18V | Skroutz.gr Η μπαταρία δε διαρκεί τόσο όσο στην αρχή αλλά παρόλα αυτά κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Έχει σπάσει το ένα πινάκι του μετασχηματιστή του οπότε πρέπει είτε να το φτιάξετε είτε να αγοράσετε καινούργιο για να μπορέσετε να το φορτίσετε. 3. Medisana Mio Fuse Aqua Medisana Mio Fuse Aqua | Skroutz.gr Αισθητήρας χεριού που μετράει καρδιακούς παλμούς και κάτω από το νερό. Έχω αρκετό να το λειτουργήσω αλλά λογικά δε θα έχει πάθει κάτι. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και προτιμώ αλλαγή χέρι με χέρι εδώ. Ευχαριστώ. Αλέξης Καλημέρα. Συγχαρητήρια για την κίνηση. Θα με ενδιέφερε το 2 αλλά είμαι από Αθήνα. Φιλικά, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnySilverhand Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, Panoramix27 είπε Ενδιαφερομαι για τον ατμοκαθαριστη, ειχα εναν χειρος για χρονια αλλα εκανε ωρα να ζεστανει το νερο και δεν κρατουσε πολλη ωρα συνεχομενα ο ατμος. Στελνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Στις 17/3/2022 στις 3:06 ΜΜ, Al_pacino είπε Επισης χαριζω και αυτα τα προστατευτικά γυαλια και μια τσαντα που μου εμεινε απο προηγούμενη ληστεια δερματινη ο καρμιρης την ειχε αδεια.........😁 Γεια, καλή εβδομάδα. αν υπάρχουν ακόμα, με ενδιαφέρουν. ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε Καλημέρα . Αν στέλνεις Θεσσαλονίκη με έξοδα μεταφορικών δικά μου εννοείται δηλώνω ενδιαφέρον έχω ένα ίδιο σίδερο μήπως μελλοντικά πάθει κάτι να έχω ανταλλακτικά . Αν φυσικά δεν ενδιαφερθεί κανείς άλλος από κοντά σου Καλημέρα, ο @Kostas.karras είναι Αθήνα, και έστειλε πρώτος pm. Εξάλλου δεν μπορώ να στείλω. Ωστόσο, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
docmangreece Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Panoramix27 είπε Καλημέρα, χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Dirt Devil M319 Ατμοκαθαριστής Dirt Devil M319 Ατμοκαθαριστής | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Σε καλή κατάστααση, απλώς δε με βόλεψε. Ένα εξάρτημα καθαρισμού είναι ψιλο χαλασμένο και μάλλον θέλει και αλλαγή του πανιού καθαρισμού αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά. 2. Black & Decker FEJ520JFS Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 18V Black & Decker FEJ520JFS Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 18V | Skroutz.gr Η μπαταρία δε διαρκεί τόσο όσο στην αρχή αλλά παρόλα αυτά κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Έχει σπάσει το ένα πινάκι του μετασχηματιστή του οπότε πρέπει είτε να το φτιάξετε είτε να αγοράσετε καινούργιο για να μπορέσετε να το φορτίσετε. 3. Medisana Mio Fuse Aqua Medisana Mio Fuse Aqua | Skroutz.gr Αισθητήρας χεριού που μετράει καρδιακούς παλμούς και κάτω από το νερό. Έχω αρκετό να το λειτουργήσω αλλά λογικά δε θα έχει πάθει κάτι. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και προτιμώ αλλαγή χέρι με χέρι εδώ. Ευχαριστώ. Αλέξης Καλησπέρα σας, στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLOVEthess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, Panoramix27 είπε Καλημέρα, χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Dirt Devil M319 Ατμοκαθαριστής Dirt Devil M319 Ατμοκαθαριστής | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Σε καλή κατάστααση, απλώς δε με βόλεψε. Ένα εξάρτημα καθαρισμού είναι ψιλο χαλασμένο και μάλλον θέλει και αλλαγή του πανιού καθαρισμού αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά. 2. Black & Decker FEJ520JFS Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 18V Black & Decker FEJ520JFS Επαναφορτιζόμενο Σκουπάκι Stick 18V | Skroutz.gr Η μπαταρία δε διαρκεί τόσο όσο στην αρχή αλλά παρόλα αυτά κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Έχει σπάσει το ένα πινάκι του μετασχηματιστή του οπότε πρέπει είτε να το φτιάξετε είτε να αγοράσετε καινούργιο για να μπορέσετε να το φορτίσετε. 3. Medisana Mio Fuse Aqua Medisana Mio Fuse Aqua | Skroutz.gr Αισθητήρας χεριού που μετράει καρδιακούς παλμούς και κάτω από το νερό. Έχω αρκετό να το λειτουργήσω αλλά λογικά δε θα έχει πάθει κάτι. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και προτιμώ αλλαγή χέρι με χέρι εδώ. Ευχαριστώ. Αλέξης Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoramix27 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, έχουν δοθεί τα τρία αντικείμενα, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, την ευγένεια σας και τον σωστό τρόπο επικοινωνίας σας. καλή συνέχεια σε όλους! Αλέξης 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Παρέλαβα το σκουπάκι κι ευχαριστώ κι από εδώ. Θα δωθεί για επισκευή και για χρήση μετά όπως είπαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZaChris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Για αρχη 1-2 κιβωτια και βλεπουμε GEL 👏 1 λιτρο Αθηνα. Ζωγραφου Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από ZaChris 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ZaChris είπε Για αρχη 1-2 κιβωτια και βλεπουμε GEL 👏 Αντισηπτικό χεριών, σωστά; Αν μιλάμε για Αθήνα, ενδιαφέρομαι για μερικά (μπουκαλάκια), κρίνετε εσείς πόσα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2022 από Locke_John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZaChris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, Locke_John είπε Αντισηπτικό χεριών, σωστά; Αν μιλάμε για Αθήνα, ενδιαφέρομαι για μερικά (μπουκαλάκια), κρίνετε εσείς πόσα. πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, Locke_John είπε Αντισηπτικό χεριών, σωστά; Αν μιλάμε για Αθήνα, ενδιαφέρομαι για μερικά (μπουκαλάκια), κρίνετε εσείς πόσα. Παρε και μερικα για μενα βλαση....🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, ZaChris είπε Για αρχη 1-2 κιβωτια και βλεπουμε GEL 👏 1 λιτρο Αθηνα. Ζωγραφου Θα ήθελα κι εγώ μερικά, αλλά την άλλη βδομάδα θα μπορέσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Καλησπερα.Χαριζεται θηκη Spigen για oneplus 8T στο κουτι της.10 μερες χρησιμοποιηθηκε!Μετα το κινητο χαλασε! Περιοχη Καλογρεζα.Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση