panagossss13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Στις 11/2/2022 στις 4:26 ΜΜ, Jimis12 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω απομεινάρια από ένα Corsair Obsidian 750D. Η πρόσοψη του είναι σπασμένη και γενικά το κουτί βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Δεν υπάρχει πάνω τίποτα όπως power button-usb κτλπ. Ίσως να είναι χρήσιμο σε κάποιον. Βρίσκομαι Καστοριά, μπορώ να στείλω αν το επιθυμείτε να ευχαριστήσω τον Jimis12 που μου χάρισε κάποιο εξάρτημα από το κουτί Corsair Obsidian 750d που δεν το είχα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το χρησιμοποιώ από την περασμένη παρασκευή που το παρέλαβα, θα τον προτιμήσω για επόμενη συναλλαγή, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ 200% 2
Crybal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζεται laptop toshiba satellite A110-195. Ειναι μπρικαρισμενο απ οτι θυμάμαι και στην προσπάθεια αφαίρεσης της εσωτερικής μπαταρίας ξηλώθηκαν οι επαφές της.Πιθανότατα με ενα κολλητήρι να ξανακολλάει.Δεν εχει φορτιστη,μνημες ουτε και σκληρο δισκο. Δεν γινονται αποστολές,προηγουνται οσοι στο παρελθον μου εχουν χαρισει. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από Crybal 2
stevakoz Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαριζεται laptop toshiba satellite A110-195. Ειναι μπρικαρισμενο απ οτι θυμάμαι και στην προσπάθεια αφαίρεσης της εσωτερικής μπαταρίας ξηλώθηκαν οι επαφές της.Πιθανότατα με ενα κολλητήρι να ξανακολλάει.Δεν εχει φορτιστη,μνημες ουτε και σκληρο δισκο. Δεν γινονται αποστολές,προηγουνται οσοι στο παρελθον μου εχουν χαρισει. εστειλα πμ Αποσυρω το ενδιαφερον μου. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από stevakoz
mourgolukos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Ευχαριστούμε και πάλι τον @jonkyr για το γραφείο. Συναρμολογήθηκε ήδη και θα απο αυριο θα αρχίσει να στήνεται σιγά σιγά. 2
jonkyr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, mourgolukos είπε Ευχαριστούμε και πάλι τον @jonkyr για το γραφείο. Συναρμολογήθηκε ήδη και θα απο αυριο θα αρχίσει να στήνεται σιγά σιγά. Χαρά μου, σημασία έχει να πιάνει τόπο. Χάρηκα που σας γνώρισα. 2
Locke_John Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζεται laptop toshiba satellite A110-195. Ειναι μπρικαρισμενο απ οτι θυμάμαι και στην προσπάθεια αφαίρεσης της εσωτερικής μπαταρίας ξηλώθηκαν οι επαφές της.Πιθανότατα με ενα κολλητήρι να ξανακολλάει.Δεν εχει φορτιστη,μνημες ουτε και σκληρο δισκο. Δεν γινονται αποστολές,προηγουνται οσοι στο παρελθον μου εχουν χαρισει. Χωρίς αποκατάσταση της εσωτ.μοαταριας, λογικά δε θα εκκινεί σωστά; Με ενδιαφέρει πάντως. 1
sintalkas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 χαριζονται διαφορα κλασερ και 1 τετραδιο σπιραλ ,κριμα ειναι να πανε στην ανακυκλωση 3
Locke_John Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, sintalkas είπε χαριζονται διαφορα κλασερ και 1 τετραδιο σπιραλ ,κριμα ειναι να πανε στην ανακυκλωση πμ
sintalkas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) κλεισαν για τον φιλο βλασση ακα locke_john ,ευχαριστω. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από sintalkas 1
Al_pacino Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα παρακατω μεχρι αυριο μετα πανε καδο........ ο τροχος γυριζει αλλα μυρισε καμενο, ανταλακτικο για ρεντο λουρι και ενα πήλινο για το πασχα που ερχεται να βαλετε τα αυγα μεσα σε περιπτωση έχετε που κοτες στον φωταγωγό εδω πμ και μετα private Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από Al_pacino 1
rafa1919 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Al_pacino είπε Χαριζονται τα παρακατω μεχρι αυριο μετα πανε καδο........ ο τροχος γυριζει αλλα μυρισε καμενο, ανταλακτικο για ρεντο λουρι και ενα πήλινο για το πασχα που ερχεται να βαλετε τα αυγα μεσα σε περιπτωση έχετε που κοτες στον φωταγωγό εδω πμ και μετα private Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τον τροχό.
Al_pacino Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Επισης χαριζω και αυτα τα προστατευτικά γυαλια και μια τσαντα που μου εμεινε απο προηγούμενη ληστεια δερματινη ο καρμιρης την ειχε αδεια.........😁 3
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Al_pacino είπε Επισης χαριζω και αυτα τα προστατευτικά γυαλια και μια τσαντα που μου εμεινε απο προηγούμενη ληστεια δερματινη ο καρμιρης την ειχε αδεια.........😁 Με ενδιαφέρουν. πμ 1
tgisop Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Al_pacino είπε Επισης χαριζω και αυτα τα προστατευτικά γυαλια και μια τσαντα που μου εμεινε απο προηγούμενη ληστεια δερματινη ο καρμιρης την ειχε αδεια.........😁 Με ενδιαφέρει η τσάντα
staman007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, Locke_John είπε Χωρίς αποκατάσταση της εσωτ.μοαταριας, λογικά δε θα εκκινεί σωστά; Με ενδιαφέρει πάντως. Δουλεύει μια χαρά και χωρίς την μπαταρία, απλά δεν κρατά τις ρυθμίσεις του bios 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση