SilentVoice Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Αθήνα - Χαλάνδρι παραλαβή από τον χώρο μου 2 μπαταρίες 6 Volt , η μια φτάνει μέχρι 1.5ah και η άλλη μέχρι 2.2ah Αν τις θέλει κάποιος για κάνα μικρό πρότζεκτ, αλλιώς θα πάνε ανακύκλωση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Απολυτα λειτουργικο και αριστο εξωτερικα με καρτα 2gb με μετρια μπαταρια χωρις φορτιστη. samsung galaxy express 2 sm-g3815 μπλε Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε και στειλτε αμεσα ΠΜ. Προτεραιοτητα σε οποιον ερθει αμεσα. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ. https://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-express-2-4g-lte-g3815-blue-gr-p-TEL.002495 ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από tigergreg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, SilentVoice είπε Αθήνα - Χαλάνδρι παραλαβή από τον χώρο μου 2 μπαταρίες 6 Volt , η μια φτάνει μέχρι 1.5ah και η άλλη μέχρι 2.2ah Αν τις θέλει κάποιος για κάνα μικρό πρότζεκτ, αλλιώς θα πάνε ανακύκλωση. Καλησπέρα. Μήπως μπορειτε να πείτε διαστάσεις; Έχω μια λάμπα camping που παίρνει 6v αλλά είχα ψαξει και δεν έβρισκα στο μέγεθός της. Φιλικά, 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Απολυτα λειτουργικο και αριστο εξωτερικα με καρτα 2gb με μετρια μπαταρια χωρις φορτιστη. samsung galaxy express 2 sm-g3815 μπλε Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε και στειλτε αμεσα ΠΜ. Προτεραιοτητα σε οποιον ερθει αμεσα. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ. https://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-express-2-4g-lte-g3815-blue-gr-p-TEL.002495 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ... Αν κάτι αλλάξει θα με ενδιέφερε. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Απολυτα λειτουργικο και αριστο εξωτερικα με καρτα 2gb με μετρια μπαταρια χωρις φορτιστη. samsung galaxy express 2 sm-g3815 μπλε Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε και στειλτε αμεσα ΠΜ. Προτεραιοτητα σε οποιον ερθει αμεσα. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ. https://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-express-2-4g-lte-g3815-blue-gr-p-TEL.002495 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ... 2ος και καταϊδρωμένος, αν δε παραληφθεί απ' τον 1ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, TasSou είπε Μήπως μπορειτε να πείτε διαστάσεις; Έχω μια λάμπα camping που παίρνει 6v αλλά είχα ψαξει και δεν έβρισκα στο μέγεθός της. Ηλεκτρική τάση 6.00 [V] Τύπος Πόλου Διάταξη Πόλου Χωρητικότητα (C20) 4 [ΑΗ] Μήκος 70 [mm] Πλάτος 47 [mm] Ύψος 101 [mm] Ύψος με πόλους 107 [mm] Βάρος 0.650 [kg] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, SilentVoice είπε Ηλεκτρική τάση 6.00 [V] Τύπος Πόλου Διάταξη Πόλου Χωρητικότητα (C20) 4 [ΑΗ] Μήκος 70 [mm] Πλάτος 47 [mm] Ύψος 101 [mm] Ύψος με πόλους 107 [mm] Βάρος 0.650 [kg] Δυστυχώς δεν μου κάνουν. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garna Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Ευχαριστώ τον johnhatzip για τους router και dvd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyduck Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 12/3/2022 στις 6:07 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται 2 μεταλλικες βασεις με ροδακια καινουργιες αλλα με λιγες επιφανειακες σκουριες λογω 15ετους παραμονης στην αποθηκη. Παραλαβη απο τον 4ο οροφο (με ασανσερ) στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΥΨΟΣ-ΜΗΚΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ. Ενδιαφέρομαι για τις 2 μεταλλικές βάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, psyduck είπε Ενδιαφέρομαι για τις 2 μεταλλικές βάσεις. OK δικες σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Citroen Pony σε κλίμακα 1/43. Είναι αυτό που δινόταν με περιοδικά (DeAgostini ίσως). Σε πολύ καλή αισθητική κατάσταση αλλά χωρίς τη βάση του. Και όπως φαίνεται, έχει πάθει...λάστιχο (είναι κομμένο) . ΜΟΝΟ παραλαβή από Νέα Σμύρνη Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από haris_216 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Citroen Pony σε κλίμακα 1/43. Είναι αυτό που δινόταν με περιοδικά (DeAgostini ίσως). Σε πολύ καλή αισθητική κατάσταση αλλά χωρίς τη βάση του. Και όπως φαίνεται, έχει πάθει...λάστιχο (είναι κομμένο) . ΜΟΝΟ παραλαβή από Νέα Σμύρνη Όπως πάντα ΠΡΩΤΑ εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά συνεννόηση με πμ. ενδιαφέρομαι, εύκολα επισκευάσιμο το λάστιχο λίγη αλοιφή (κόλλα) θέλει. Δεν έχω σχετική συλλογή, όμως όλοι κάπως ξεκίνησαν.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας. Θέλω νά ἐκφράσω καί δημοσίως τίς ἐγκάρδιες εὐχαριστίες μου στόν mples γιά τόν πύργο. Εὐχαριστῶ καί πάλι φίλε μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Locke_John είπε ενδιαφέρομαι, εύκολα επισκευάσιμο το λάστιχο λίγη αλοιφή (κόλλα) θέλει. Δεν έχω σχετική συλλογή, όμως όλοι κάπως ξεκίνησαν.. Έχεις πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwoof Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον @mkp ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ronnie79 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Χαρίζονται τα παρακάτω για Huawei nova 5t. Η θήκη χρησιμοποιήθηκε για μερικές ημέρες . https://www.amazon.de/gp/product/B07Z39D8LF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 https://matshop.gr/product/θηκη-huawei-nova-5t-protective-back-cover-51993761-black-packing-or/?ref=bestprice.gr Περιοχή Ήπειρος. Ιωάννινα , Πρέβεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση